Forum » Loža » Kako bi psa naredil bolj močnega?
Kako bi psa naredil bolj močnega?
kriko07 ::
Pozdravljeni.
Psa imam Rottweilerja,starega okoli 3 leta.
Ima 60kg,ampak jaz bi rad da bi bil pes mišičast,ne tako debev,tako da bi teh 60kg spemenil v zelo močnega psa.
In me zanima kako bi lahko to naredil?
moj pes:
Psa imam Rottweilerja,starega okoli 3 leta.
Ima 60kg,ampak jaz bi rad da bi bil pes mišičast,ne tako debev,tako da bi teh 60kg spemenil v zelo močnega psa.
In me zanima kako bi lahko to naredil?
moj pes:
- zaklenil: Mavrik ()
GwessWho ::
Monocikel je ponavadi najboljša rešitev.
Ampak šalo na stran pomojem je najbolje da obiščeš veterinarja in ti bo znal pomojem še najbolje razložiti koliko vadbe (teka, plavanja itd) in kakšno prehrano potrebuje, če hoče bit nabit :)
Ampak šalo na stran pomojem je najbolje da obiščeš veterinarja in ti bo znal pomojem še najbolje razložiti koliko vadbe (teka, plavanja itd) in kakšno prehrano potrebuje, če hoče bit nabit :)
amigo_no1 ::
Bolj priporočam obisk psihiatra za lastnika.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: amigo_no1 ()
oemdzi ::
Ja na kolesu se mora pazit agresivnih voznikov, ki izsiljujejo kolesarje. Fino je da si kaksno kamerco montira, da bo lahko delil z nami
Yugos ::
tipična mentaliteta ljudi ki hočejo strašit druge, nabavi psa in ko hodiš po pločniku uživaš ko se ti drugi umikajo, resen problem psihe...
Gladi ::
ravno tega se jaz bojim!
jaz mam mopsa in sem zrtev zlorabe!
Če te kdo zlorablja pa kontaktiraj policijo oziroma socialno.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Gladi ()
Mavrik ::
Vsebina ta teme je krepko pod minimalnim zahtevanim nivojem foruma.
The truth is rarely pure and never simple.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | MeditacijaOddelek: Loža | 4545 (3583) | gzibret |
» | Nori voznik trčil v policijsko vozilo in nadaljeval pot (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 14368 (10970) | PaX_MaN |
» | Slovenija pred bankrotom (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 8918 (7018) | Mr.B |
» | virus in reševanje podatkovOddelek: Programska oprema | 2946 (2699) | Blisk |
» | Ali pijete? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 37797 (34073) | Dr_M |