Forum » Loža » Stunt kite, akrobatski zmaj
Stunt kite, akrobatski zmaj
-mihaaa- ::
Zivijo,
zanima me ce se kdo ukvarja s stunt kite-i, sem ze gledal po kite-rskih forumih pa ni bilo dosti odziva
sam ima 4 vrvicni power kite, cca 3m2 in je super, vendar razmisljam dabi nabavil se stunt kite, za enkrat me sen ajbolj vlecejo 4 vrvicni (quad liners), kot sta npr cenejsi HQ mojo
in drazji Revkites
sicer trenutno na drugem mestu so tudi dvovrvicni (kjer pa tkao ali tako naemravam kupiti 1 za darilo kolegu), govorim o takem tipu zmaja, letenja
..ce povzamem me se najbolj zanima ce ima kdo Revolution kite, saj bi ga pred nakupom rad videl, ce je mogoce letel..
skratka vsaka informacija dobrodosla
zanima me ce se kdo ukvarja s stunt kite-i, sem ze gledal po kite-rskih forumih pa ni bilo dosti odziva
sam ima 4 vrvicni power kite, cca 3m2 in je super, vendar razmisljam dabi nabavil se stunt kite, za enkrat me sen ajbolj vlecejo 4 vrvicni (quad liners), kot sta npr cenejsi HQ mojo
in drazji Revkites
sicer trenutno na drugem mestu so tudi dvovrvicni (kjer pa tkao ali tako naemravam kupiti 1 za darilo kolegu), govorim o takem tipu zmaja, letenja
..ce povzamem me se najbolj zanima ce ima kdo Revolution kite, saj bi ga pred nakupom rad videl, ce je mogoce letel..
skratka vsaka informacija dobrodosla
-mihaaa- ::
bump... miha ima ze nekaj casa 4 vrvicne stunt kite... (hq mojo, revolution :) ) tako da ce se je se kdo pojavil na to temo "let him speaaaaak noooow!" :D
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | KajtanjeOddelek: Loža | 7172 (1921) | m!cho |
» | Predelava v E-PiciklOddelek: Loža | 1059 (903) | TheBlueOne |
» | HTC ViveOddelek: Zvok in slika | 3267 (1220) | JanezNi |
» | Najmocnejse zivali (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12630 (11089) | Piggykiller |