Forum » Slo-Tech » Pritožbe
Pritožbe
Temo vidijo: vsi
xyqwe ::
Ziga Dolhar je izjavil:
Začuda gre za vašo prvo odprto temo po registraciji danes ponoči. Do takih vab nismo najbolj milostljivi.
Na slo-techu sem pod drugim računom prisoten že več kot 10 let (od prvega slo-techa, temno modre barve, ali kaj je že bil?).
Sem pa tudi ravno pred diplomo na UNI LJ in tako želim ostati anonimen, če je to kar omenjajo v videu resnično. Zaradi tega sem registriral nov račun in do slo-techa dostopal preko TOR omrežja, morda sem malce paranoičen. Tema ni bila mišljena kot vaba.
Prosim da mi pokažete, kje tema krši pravili 1.1 in 2.2 in tako obrazložite, zakaj je bila tema zaprta.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: xyqwe ()
RejZoR ::
@RejZoR ker moderator nima te pristojnosti, _vse_ odstranitve besedila gredo čez legal@slo-tech.com.
Kar bi vedel, če bi prebral pravila
MOJE LASTNO BESEDILO katerega hočem, da se odstrani!? A se zafrkavate?
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
Če je to res, pol pa v lajfu še nisem videl bolj zaplankanega in debilno vodenega foruma. Pa me prav en drek briga če sem s tem koga užalil. Legal kontakti so za primere, ko tretja oseba zahteva odstranitev neke vsebine, ne pa ko avtor lastne vsebine zahteva modifikacijo ali izbris (zato ker forum ne dopušča te opcije samemu avtorju, kar je že po defaultu neumno)...
BigWhale ::
rejzor: vzemi hladno pivo, bo bolje.
Ne, ne bo bolje. Prosil so me da nek določen komentar umaknem in sem jim želel ugodit (ampak ker forum po parih minutah veselo zablokira popravljanje mora to naredit en mod). Ampak me klinci hladno ignorirajo wtf!?
In for the record, prošnja za spremembo posta je bila povsem vljudna in na vsakem nivoju bontona. Tole zdele po 3 dneh pa ni več, ker jih imam poln kufer. Al nej dajo nazaj urejanje postov, da jih lahko kadarkoli popraviš al pa naj se nehajo zajebavat. Ne pa da moram za njimi klečeplazit za spremembo svojega lastenga sporočila. Fak.
Ah, zmeni se z legal@slo-tech.com. Taksna aroganca in zmerjanje, da te ni sram! V bolnici sem cakal na operacijo tumorja v velikosti kokosovega oreha1 in nisem mogel do racunalnika, ker mi niso pustili notebooka, v skupne prostore pa nisem mogel zvlect infuzije! SORRY!
1 V bistvu sem bil na dopustu ampak to so ze nepomembni detajli ...
Lej BigWhale, mene niti ne briga kje si bil, ker to ni moja stvar. Če si bil v bolnici zaradi tumorja ti želim kar se da hitro okrevanje. Stvar pa je v tem, da ti nisi bil edini moderator kateremu sem poslal sporočilo in če greš sedaj še enkrat prebrat vsa sporočila izmenjana med nama boš opazil, da sem bil ves čas spoštljiv in sem ti odgovorajal s povsem vljudnim in mirnim tonom brez vsake kritike ali pljuvanja ampak sem bil vesel, da bo končno nekdo uredil sporočilo. Potem pa hladen tuš, da se je moja prošnja spet zataknila v neskončo mrežo bedaste birokracije, ki je očitno stalnica v naši državi. Kar me najbolj moti je aroganca in vzvišenost folka, ki vodi ta forum, torej osebki nad moderatorji, torej nad vami, ki mislijo, da so s svojo inovativnostjo (not) prijeli cel svet za jajca.
Da ne moreš urejat lastnih sporočil z izgovorom iz njihove strani, da je to zato, da folk ne spreminja pogovorov in se vleče ven z "izkrvljanjem" resnice s kasnejšimi spremembami. Resno, od kdaj je S-T neka sopomenka za najkvalitetnejše pogovore na svetu, da je EDINI forum, kjer ne moreš spreminjat lastnih sporočil po nekaj minutah? Resno, a se zajebavajo? A mogoče v lajfu še niso obiskal forumov tipa TechPowerUp z like 500x več folka različnih narodnosti, kjer vse čist lepo laufa s polno možnostjo urejanja sporočil kadarkoli in kjerkoli. In če se kej ne da sprememnit, ker forum slučajno zacikla, prosiš moderatorja, pa ti brez vsake komplikacije uredi, popravi ali izbriše post ali temo, če je slednja tvoje delo.
Tle pa bi radi, da jim pošiljam zahtevek na "legal@slo-tech.com" samo zato ker bi rad odstranil moj LASTEN komentar, ki ni bil del NOBENEGA resnega pogovora vendar je bil za nekoga neprimeren in je MENI pdoal željo, da ga odstranim, s čemer sem se strinjal. Sej ne vem al naj se razpočim od smeha al naj jih jemljem resno... napisana pravila gor ali dol, imejte mal zdrave pameti. Sploh pa se moj izpad spet navezuje na "inovativnost" Slo-Tech foruma, ki je kot edini s takim bebavim pravilom, ki ga nima noben drug forum (že zarad tega ker lahko sam urejaš lastna sporočila) pa do tega, da imajo očitno nekaj zdrave pameti in te stvari rešijo interno in ne preko legal oddelkov, ki so namenjeni za druge stvari (kjer tretja stranka, ki ni prisotna na forumu zahteva odstranitev neke vsebine objavljene na forumu). Zato so legal maili, ne pa zato za kar ga ima S-T "vodstvo". Deary me...
Me prav zanima koliko se bojo določeni osebki zamislili. Verjetno nič, ker bojo moje kritike jemali kot jokanje nekega tečnega pamža, ki se na vsak način hoče igrat v njihovem peskovniku...
Da ne moreš urejat lastnih sporočil z izgovorom iz njihove strani, da je to zato, da folk ne spreminja pogovorov in se vleče ven z "izkrvljanjem" resnice s kasnejšimi spremembami. Resno, od kdaj je S-T neka sopomenka za najkvalitetnejše pogovore na svetu, da je EDINI forum, kjer ne moreš spreminjat lastnih sporočil po nekaj minutah? Resno, a se zajebavajo? A mogoče v lajfu še niso obiskal forumov tipa TechPowerUp z like 500x več folka različnih narodnosti, kjer vse čist lepo laufa s polno možnostjo urejanja sporočil kadarkoli in kjerkoli. In če se kej ne da sprememnit, ker forum slučajno zacikla, prosiš moderatorja, pa ti brez vsake komplikacije uredi, popravi ali izbriše post ali temo, če je slednja tvoje delo.
Tle pa bi radi, da jim pošiljam zahtevek na "legal@slo-tech.com" samo zato ker bi rad odstranil moj LASTEN komentar, ki ni bil del NOBENEGA resnega pogovora vendar je bil za nekoga neprimeren in je MENI pdoal željo, da ga odstranim, s čemer sem se strinjal. Sej ne vem al naj se razpočim od smeha al naj jih jemljem resno... napisana pravila gor ali dol, imejte mal zdrave pameti. Sploh pa se moj izpad spet navezuje na "inovativnost" Slo-Tech foruma, ki je kot edini s takim bebavim pravilom, ki ga nima noben drug forum (že zarad tega ker lahko sam urejaš lastna sporočila) pa do tega, da imajo očitno nekaj zdrave pameti in te stvari rešijo interno in ne preko legal oddelkov, ki so namenjeni za druge stvari (kjer tretja stranka, ki ni prisotna na forumu zahteva odstranitev neke vsebine objavljene na forumu). Zato so legal maili, ne pa zato za kar ga ima S-T "vodstvo". Deary me...
Me prav zanima koliko se bojo določeni osebki zamislili. Verjetno nič, ker bojo moje kritike jemali kot jokanje nekega tečnega pamža, ki se na vsak način hoče igrat v njihovem peskovniku...
Janac ::
Pa zahtevam že enkrat oz. prosim vas na kolenih no, za spremebo tega imena: https://slo-tech.com/profili/98874
Nevem kaj je s to Slovenijo in varstvom osebnih podatkov. Niti informacijska pooblaščenka, niti spletno oko in sam slo-tech se ne zganeta. Naslednje kar bom rekel, mi bo šlo težko iz ust. Mam kr en tak cmok v grlu in sicer če ne bo nič bo sledila prijava na policijo, pa sploh nevem koga naj prijavim?
Nevem kaj je s to Slovenijo in varstvom osebnih podatkov. Niti informacijska pooblaščenka, niti spletno oko in sam slo-tech se ne zganeta. Naslednje kar bom rekel, mi bo šlo težko iz ust. Mam kr en tak cmok v grlu in sicer če ne bo nič bo sledila prijava na policijo, pa sploh nevem koga naj prijavim?
Mavrik ::
Lej BigWhale, mene niti ne briga kje si bil, ker to ni moja stvar. Če si bil v bolnici zaradi tumorja ti želim kar se da hitro okrevanje. Stvar pa je v tem, da ti nisi bil edini moderator kateremu sem poslal sporočilo in če greš sedaj še enkrat prebrat vsa sporočila izmenjana med nama boš opazil, da sem bil ves čas spoštljiv in sem ti odgovorajal s povsem vljudnim in mirnim tonom brez vsake kritike ali pljuvanja ampak sem bil vesel, da bo končno nekdo uredil sporočilo. Potem pa hladen tuš, da se je moja prošnja spet zataknila v neskončo mrežo bedaste birokracije, ki je očitno stalnica v naši državi. Kar me najbolj moti je aroganca in vzvišenost folka, ki vodi ta forum, torej osebki nad moderatorji, torej nad vami, ki mislijo, da so s svojo inovativnostjo (not) prijeli cel svet za jajca.
*sigh*
Lej, za večino teh policyev obstajajo precej dobri razlogi (o katerih zdaj tu resno ne bi, ker ni ne pravi kraj, ne pravi čas). Nekako nimamo čisto iste publike kot TechPowerUp in ostali forumi na katere ti cel čas kažeš, prav tako nimamo istih pogojev. Za večino tega so zadaj (na žalost večinoma slabe) izkušnje in jih zato tudi ne spreminjamo.
Prav tako niti NOČEMO biti taki, kot drugi forumi, saj navsezadnje potem razloga za naš obstoj ni a ne? Zaenkrat zaradi slabih izkušenj in pomanjkanja razlogov za spremembo pač policy, kjer nekaj, kar napišeš na Slo-Tech (v kolikor ne krši pravil) ostane tu.
The truth is rarely pure and never simple.
Jao Mavrik, spet nabijate s svojo "inovativnostjo". "Nočemo bit kot drugi forumi", "nismo taki kot drugi forumi", "nimamo čist iste publike kot drugi forumu". Dejte nehat živet v oblakih in skapirajte, da ste čist isti kot vsi ostali forumi, minus vse nelogičnosti v katere silite z glavo skozi zid.
Zaklenjeno urejanje postov, ki naj bi rešilo težke debate, ki jih na tem forumu itaq ni, do manjka avatarjev ker vas je kao strah, da bi se ga kdo napil in si dal za avatarja svastiko do tega, da moraš za urejanje lastnih postov težit na legal mail itd...
Kar pomeni, da jezst kot avtor takorekoč nimam pravice kadarkoli odstranit svojega lastnega dela. Blimey... od kje vam univerzalna pravica, da si tko prisvajate naše misli? Razlog zakaj sem hotel odstranit omenjeni tekst je bil, ker me je tretja oseba (OSEBNO!) prosila če ga lahko odstranim, s čemer sem se dobrodušno strinjal in ga hotel odstranit takoj ko bi prišel domov. Sedaj je minil nekje en teden in komentar je še vedno tam in tej tretji osebi do neke mere dela škodo. Zakaj? Zato ker prvo več dni nisem dobil odgovora moderatorja, ko sem je bil pripravljen uredit zadevo nakar mi sporoči, da ne more. Pošljem mail na legal (čeprav je glupo za tako stvar) in zdej spet čakam. Kriminalna politika foruma. Nekaj kar bi lahko sam odstranil že en tedna nazaj je še vedno tle na forumu zarad vse kretenske paper pushing birokracije. Očitno nekaj kar slovenceljlandija mora imet še celo na forumih...
Zaklenjeno urejanje postov, ki naj bi rešilo težke debate, ki jih na tem forumu itaq ni, do manjka avatarjev ker vas je kao strah, da bi se ga kdo napil in si dal za avatarja svastiko do tega, da moraš za urejanje lastnih postov težit na legal mail itd...
Zaenkrat zaradi slabih izkušenj in pomanjkanja razlogov za spremembo pač policy, kjer nekaj, kar napišeš na Slo-Tech (v kolikor ne krši pravil) ostane tu.
Kar pomeni, da jezst kot avtor takorekoč nimam pravice kadarkoli odstranit svojega lastnega dela. Blimey... od kje vam univerzalna pravica, da si tko prisvajate naše misli? Razlog zakaj sem hotel odstranit omenjeni tekst je bil, ker me je tretja oseba (OSEBNO!) prosila če ga lahko odstranim, s čemer sem se dobrodušno strinjal in ga hotel odstranit takoj ko bi prišel domov. Sedaj je minil nekje en teden in komentar je še vedno tam in tej tretji osebi do neke mere dela škodo. Zakaj? Zato ker prvo več dni nisem dobil odgovora moderatorja, ko sem je bil pripravljen uredit zadevo nakar mi sporoči, da ne more. Pošljem mail na legal (čeprav je glupo za tako stvar) in zdej spet čakam. Kriminalna politika foruma. Nekaj kar bi lahko sam odstranil že en tedna nazaj je še vedno tle na forumu zarad vse kretenske paper pushing birokracije. Očitno nekaj kar slovenceljlandija mora imet še celo na forumih...
Tvoje mnenje vzeto na znanje. Okoli nekaterih stvari se pač ne strinjamo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Mavrik ()
SmeskoSnezak ::
https://slo-tech.com/forum/t576113/p412...
Pritožba na Mavrikovo pisanje. Ena beseda pač ni argumentirana debata. Človek pričakuje, da se poda objasnitev, ne pa ena beseda ki ti nič ne pomaga.
Pritožba na Mavrikovo pisanje. Ena beseda pač ni argumentirana debata. Človek pričakuje, da se poda objasnitev, ne pa ena beseda ki ti nič ne pomaga.
@ Pusti soncu v srce... @
Hayabusa ::
https://slo-tech.com/forum/t577590/p412...
You kidding me ?
Tema je o kolesarjih, kje je osebni napad & na koga ?
Do explain, ker se greš zelo selektivno trolanje namesto moderiranja.
Opozorilo pred nazivom. Nehaj z osebnimi napadi in offtopic spamanjem.
You kidding me ?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Hayabusa ()
SmeskoSnezak je izjavil:
https://slo-tech.com/forum/t576113/p412...
Ej, tega pa nisem jaz napisal.
Opozorilo pred nazivom. Nehaj z osebnimi napadi in offtopic spamanjem.
You kidding me ?
Prvič, tema ni o kolesarjih (ampak o viši kazni, ki se tičejo kolesarjev - bistvena razlika). Drugi so to pogruntali, ti nisi. Zato offtopic.
Drugič, to, kakšno kolo ma kdo doma pač nima nobene veze z debato in metanje tega ven ni nič drugega kot ad hominem napad. Stop it.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Mavrik ()
SmeskoSnezak ::
Pardon, Mavrik... sn se ocitno cisto zatipkal. MrStein bi moglo pisat.
@ Pusti soncu v srce... @
Unknown_001 ::
Life-hack / manjši a dobri nasveti
Zaka mi je darklord brisu, ko sem napisal, da se da s plexisteklom podkurit. To je dejansko res.
Zaka mi je darklord brisu, ko sem napisal, da se da s plexisteklom podkurit. To je dejansko res.
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?
Begabt
Begabt
dzinks63 ::
Ker so uporabniki spamali in trollali kot za stavo, neprimerni posti so kot monsum deževali v temo in se kljub brisanju stanje ni zaustavilo, sedaj bom temo ponovno odprl, če bo stanje normalno ok, drugače sledi popoln izbris.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dzinks63 ()
arnecan1 ::
Prosim bluefisha, da mi razloži, zakaj je zbrisal moj naslednji prispevek:https://slo-tech.com/forum/t578345/p413...
Samo prepisal sem odgovor, ki pa začuda ni bil izbrisan (zraven pa sem dodal besede "pa ne pozabi"). Kaj je sedaj vzrok za izbris? Moja navedba "pa ne pozabi" verjetno ni vzrok. Torej je vzrok v seštevku obeh stvari? Ali kaj tretjega, kar sem spregledal?
Samo prepisal sem odgovor, ki pa začuda ni bil izbrisan (zraven pa sem dodal besede "pa ne pozabi"). Kaj je sedaj vzrok za izbris? Moja navedba "pa ne pozabi" verjetno ni vzrok. Torej je vzrok v seštevku obeh stvari? Ali kaj tretjega, kar sem spregledal?
einstein :P ::
Zakaj ste pa zaklenili mojo temo: https://slo-tech.com/forum/t579255/0 ?
STAY OUT OF MY TERRITORY!
einstein :P je izjavil:
Ker se v njej izključno samo še trolate, debate o dejanski prodaji alkohola mladim pa je bilo konec nekje po petem postu.
einstein :P je izjavil:
Ker se v njej izključno samo še trolate, debate o dejanski prodaji alkohola mladim pa je bilo konec nekje po petem postu.
Sem dodatno zraven napisal, že v prvem postu, da se lahko tudi na splošno govori o današnji mladini.
Če vas to moti pa lahko pobrišete, kar vam ni v redu, pa nadaljujemo z naslovom?
Hvala, LP
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: Janac ()
kmetek ::
milion ljudi vam piše kar se jim ljubi, spet delate razlike:
https://slo-tech.com/forum/t575614/p414...
https://slo-tech.com/forum/t575614/p414...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kmetek ()
Machete ::
Psihadeliki
Tole je bilo škoda zaklenit. Sicer se od prakse opisane distanciram, ampak avtorjevi zapisi so veliko volj koristni, kot škodljivi.
Uživanje drog ni kaznivo dejanje, mislim pa da opisane spojine sploh niso prepovedane. Zaradi osebnih napadov pa škoda, ker se einstein in še kak otrok mešajo v vsako temo, ki bi lahko bila zanimiva, če ne bi imel(i) otroci strašno željo o vsem imet mnenje in pisat v vsako temo.
Tole je bilo škoda zaklenit. Sicer se od prakse opisane distanciram, ampak avtorjevi zapisi so veliko volj koristni, kot škodljivi.
Uživanje drog ni kaznivo dejanje, mislim pa da opisane spojine sploh niso prepovedane. Zaradi osebnih napadov pa škoda, ker se einstein in še kak otrok mešajo v vsako temo, ki bi lahko bila zanimiva, če ne bi imel(i) otroci strašno željo o vsem imet mnenje in pisat v vsako temo.
stric_tom ::
Psihadeliki
Zee je navedel sledeče razloge:
- krsenje pravil foruma
- napeljevanje h kaznivemu dejanju (uzivanje prepovedanih substanc)
- ad hominem napadi
Katera točno pravila so kršena? 6.2 člen? Amapk tako AL-LAD kot LSZ sta legalna.
Ne napeljuje se k nobenemu kaznivemu dejanju (uživanje prepovedanih substanc ni kaznivo, poleg tega pa trenutno ne AL-LAD ne LSZ nista prepovedane
Ad hominem napadi je pa slab izgovor, ponavadi se tak post pobriše, avtorju dodeli naziv, če je posebej izviren nadležen.
Ad hominem napadi je pa slab izgovor, ponavadi se tak post pobriše, avtorju dodeli naziv, če je posebej izviren nadležen.
Ad hominem napadi so odličen razlog če je tema polna izključno ad hominem napadov. Bomo premislili.
opeter ::
Prosim enega od modov, naj nekaj ukrene v zvezi s tem nakladanjem po ZS:
[izbrisana tema]
Baje temo vidijo sledeči člani ST-ja:
BaToCarx, Brane22, einstein :P, figula, hojnikb, Janac, jest10, jype, Kamran, kr1ženska, Mavrik, mtosev, opeter, Raptor F16, RejZoR, vorantz, Xserces, šernk
Temo je odprl: einstein :P
[izbrisana tema]
Baje temo vidijo sledeči člani ST-ja:
BaToCarx, Brane22, einstein :P, figula, hojnikb, Janac, jest10, jype, Kamran, kr1ženska, Mavrik, mtosev, opeter, Raptor F16, RejZoR, vorantz, Xserces, šernk
Temo je odprl: einstein :P
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
_IKE_ ::
Zanima me razlog izbrisa mojega posta v temi multikulturnost ?
izbrisal: Ziga Dolhar (včeraj ob 22:38:48)
spremenil: _IKE_ (včeraj ob 12:01:48)
ustvaril: _IKE_ (včeraj ob 11:57:10)
vorantz ::
Zavoljo preglednosti in hitrejšega ukrepanja v pritožbah, prosimo uporabite povezavo na prispevek in ne kopirajte celotnega besedila..
https://slo-tech.com/forum/t327106/p414...
dopolnil prvotni post
dopolnil prvotni post
Zgodovina sprememb…
- spremenil: _IKE_ ()
Ziga Dolhar ::
dopolnil prvotni post
Post je bil avtomatsko brisan zaradi nanašanja na drug izbrisan post.
https://dolhar.si/
Nissan_GTR ::
Najbrž sem naiven, in sploh ne bom dobil odgovora.
Bom pa vseeno vprašal.
V temi "Sirija" mi je brez vsakega razloga bilo zaklenjeno pisanje v to temo. Noben moj post ni bil pobrisan v tej temi, da bi bilo kaj spornega, nobenega opozorila nisem dobil, da je karkoli narobe.
Če ni nič bilo narobe z mojimi posti, ali je potem razlog čisto navadna hudobija moderatorja, ki pač lahko izkoristi svojo moč in nekega uporabnika, ki ga ne mara, podje*ava, ker ga pač lahko??
Stavim pa sto evrov, da je bil moderator, ki je to naredil Žiga Dolhar.
Bom pa vseeno vprašal.
V temi "Sirija" mi je brez vsakega razloga bilo zaklenjeno pisanje v to temo. Noben moj post ni bil pobrisan v tej temi, da bi bilo kaj spornega, nobenega opozorila nisem dobil, da je karkoli narobe.
Če ni nič bilo narobe z mojimi posti, ali je potem razlog čisto navadna hudobija moderatorja, ki pač lahko izkoristi svojo moč in nekega uporabnika, ki ga ne mara, podje*ava, ker ga pač lahko??
Ziga Dolhar je izjavil:
Post je bil avtomatsko brisan zaradi nanašanja na drug izbrisan post.
Aha, avtomastko brisanje zato ker se nanaša v enem delu na prej izbrisan post ?
Da bi post prebral v celoti pa je že verjetno preveč....
No upam da boš takole avtomatski še pri postih drughih uporabnikov...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: _IKE_ ()
Ziga Dolhar ::
Nissan_GTR je izjavil:
Najbrž sem naiven, in sploh ne bom dobil odgovora.
Bom pa vseeno vprašal.
Na tole pritožbo pa kar moramo odgovoriti.
izbrisal: Gandalfar (28. mar 2013 ob 01:08)
ustvaril: USS Liberty (29. avg 2012 ob 10:18)
izbrisal: Gandalfar (28. mar 2013 ob 01:08)
ustvaril: USS Liberty (3. sep 2012 ob 09:15)
izbrisal: Gandalfar (30. apr 2013 ob 13:23)
ustvaril: Nissan-GTR (30. apr 2013 ob 13:00)
izbrisal: Gandalfar (30. apr 2013 ob 14:08)
spremenil: Nissan-GTR (30. apr 2013 ob 14:05)
ustvaril: Nissan-GTR (30. apr 2013 ob 14:04)
No, pa objavimo ta prispevek:
komisar Gandalfar,
prosim te na kolenih, če si tako dober, da mi brez razloga ne pobrišeš samo posta, ampak da me nemudoma sankcioniraš tudi tako, da mi tudi to temo zakleneš za pisanje, kot si to brez razloga naredil v nekaterih drugih temah, da potem dokončno neham pisariti na tole tvoje levo fašistično sranje od foruma.
Potem se boš ti dobro počutil, ker si dosegel svoje, jaz pa tudi, ker bom namesto izgubljanja časa tukaj s tabo, počel kaj pametnejšega.
lp
izbrisal: Gandalfar (30. apr 2013 ob 14:15)
ustvaril: Nissan-GTR (30. apr 2013 ob 14:14)
In zopet:
Gandalfar,
prosim, bodi dober kot kruh in mi zakleni to temo za pisanje. Prosim te na kolenih kot Jezusa, če mi nemudoma zakleneš za pisanje tudi temo
"Izrael : Palestina že n-tič", ker to je zadnja tema v kateri pišem.
Potem odidem za vedno s tega foruma. Potem se ti rešiš mene, jaz pa tebe
in oba bova srečna.
Lp
izbrisal: Gandalfar (30. apr 2013 ob 17:47)
ustvaril: Nissan-GTR (30. apr 2013 ob 17:25)
izbrisal: bluefish (včeraj ob 19:45:30)
ustvarilo: Nissan_GTR (4. sep 2013 ob 17:36:44)
p.s.: Ne, sodelovanja v temi nisem prepovedal jaz. Če javno objavimo dokaz - lahko računamo, da bo zastavljenih 100 evrov darovanih na račun društva Beli obroč?
https://dolhar.si/
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Ziga Dolhar ()
Nissan-GTR ::
Žiga Dolhar, se ti iskreno opravičujem, ker sem na tebe stavil glede zaklepa teme.
Tudi priznam napako in se opravičujem glede izbrisa mojih postov. Sem spregledal, sem mislil, da je "Sirija" nova tema. Mi je že ven iz glave, da sem v to temo pred meseci pisal in so mi res tukaj nekatere poste brisali. Sem narobe mislil, da so se izbrisi mojih postov dogajali samo v tisti temi o Palestini. Temi sta podobni, zato sem pomešal, kje se je to dogajalo.
Še enkrat opravičilo z moje strani!
lp
Tudi priznam napako in se opravičujem glede izbrisa mojih postov. Sem spregledal, sem mislil, da je "Sirija" nova tema. Mi je že ven iz glave, da sem v to temo pred meseci pisal in so mi res tukaj nekatere poste brisali. Sem narobe mislil, da so se izbrisi mojih postov dogajali samo v tisti temi o Palestini. Temi sta podobni, zato sem pomešal, kje se je to dogajalo.
Še enkrat opravičilo z moje strani!
lp
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Nissan-GTR ()
bluefish ::
brisano zaradi česa?V šestih letih članstva na strani bi se že lahko prebral temo [Beri] Pravila za oddajo malih oglasov.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bluefish ()
Janac ::
https://slo-tech.com/forum/t70174/1264
A tukaj kuglvinkl sam določa katere fotografije so "vredne" zavarovanja?
Z lepimi pozdravi.
A tukaj kuglvinkl sam določa katere fotografije so "vredne" zavarovanja?
Z lepimi pozdravi.
klonigal ::
Lahko prosim nekdo izbrise poste imagodei v tej temi? imagodei me osebno žali da ne omenim da je njegov post popolnoma offtopic in koliko je vidim je tale oseba tudi moderator!?
imagodei ::
Pozdravljen,
lahko prosim izpostaviš, kje sem te žalil? Po potrebi bom sporni del sporočila tudi sam umaknil, seveda če boš ustrezno podkrepil svoja stališča. Seveda pa sam stojim na stališču, da ni vsaka tebi neprijetna izjava tudi dejansko žalitev.
V kolikor bodo seveda višje inštance presodile, da sem tudi jaz prestopil mejo dobrega okusa in sporna sporočila odstranila, se mi ni problem opravičit.
lahko prosim izpostaviš, kje sem te žalil? Po potrebi bom sporni del sporočila tudi sam umaknil, seveda če boš ustrezno podkrepil svoja stališča. Seveda pa sam stojim na stališču, da ni vsaka tebi neprijetna izjava tudi dejansko žalitev.
V kolikor bodo seveda višje inštance presodile, da sem tudi jaz prestopil mejo dobrega okusa in sporna sporočila odstranila, se mi ni problem opravičit.
- Hoc est qui sumus -
Zakaj ste izbrisali mojo temo: [izbrisana tema] ?
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: Janac ()
arnecan1 ::
Prosim bluefisha, da razloži, zakaj je bil moj post zbrisan, tisiti ki pa je pisal o moji odstranitvi pa ne. Hvala.
https://slo-tech.com/forum/t327106/p417...
https://slo-tech.com/forum/t327106/p417...
MilanP ::
mene bi pa zanimal kko loh noben ne pobrise arnecanovih izpadov pa zakaj se je kr toleriral nonstop hujskanje v uni temi men se pa ni dovolil not vsakmu k se gre malega nacija da je retardiran
pa ce je moderator res jype zakaj mu ne pojoinate accounta k ce ne se bojo vsi pametnjakovici hmal sam se o tem driblal
pa ce je moderator res jype zakaj mu ne pojoinate accounta k ce ne se bojo vsi pametnjakovici hmal sam se o tem driblal
black ice ::
https://slo-tech.com/forum/t582063/p416...
Žiga, čemu izbris? Nepotrebno podvajanje enih in istih tem. Vsaj enkrat na mesec se ponovi isto vprašanje in vsakič nova tema.
Žiga, čemu izbris? Nepotrebno podvajanje enih in istih tem. Vsaj enkrat na mesec se ponovi isto vprašanje in vsakič nova tema.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Prijavljanje napak (strani: 1 2 3 4 … 71 72 73 74 )Oddelek: Slo-Tech | 521982 (692) | velikBrokoli |
⊘ | PravilaOddelek: Slo-Tech | 2377 (1943) | BigWhale |