Forum » Zvok in slika » Radeon 6850 in trije monitorji
Radeon 6850 in trije monitorji
jez86 ::
Pozdravljeni,
zanima me če se kdo spozna na priklop treh monitojev na zgoraj omenjeno grafično kartico. Priklopljene imam ekrane preko enega HDMI in dveh DVI priključkov. V CCC-ju lahko nastavim naenkrat samo dva monitorja, katerakoli kombinacija med njimi tremi. Ko sem preiskoval zadevo na netu, se je pojavilo vprašanje aktivnega dvi priključka. Kaj to je, kako izgleda, kje ga dobim in ali je možno moje tri ekrane priklopiti brez tega.
V naprej se vam zahvaljujem za vse odgovore.
Lep pozdrav, Tomaž
zanima me če se kdo spozna na priklop treh monitojev na zgoraj omenjeno grafično kartico. Priklopljene imam ekrane preko enega HDMI in dveh DVI priključkov. V CCC-ju lahko nastavim naenkrat samo dva monitorja, katerakoli kombinacija med njimi tremi. Ko sem preiskoval zadevo na netu, se je pojavilo vprašanje aktivnega dvi priključka. Kaj to je, kako izgleda, kje ga dobim in ali je možno moje tri ekrane priklopiti brez tega.
V naprej se vam zahvaljujem za vse odgovore.
Lep pozdrav, Tomaž
Dr_M ::
Ne bo slo. En monitor moras priklopit na DP.
Rabis pa aktivni(!) pretvornik, ce nimas DP priklopa na monitorju.
Rabis pa aktivni(!) pretvornik, ce nimas DP priklopa na monitorju.
Dr_M ::
Aktivni je bistveno drazji
Na ebayu bi se ga verjetno dalo dobit za ene 40-50€.
Konfiguracija je lahko taka (sicer je za 5000 serijo, ampak velja tudi za novejse).
Na ebayu bi se ga verjetno dalo dobit za ene 40-50€.
Konfiguracija je lahko taka (sicer je za 5000 serijo, ampak velja tudi za novejse).
jez86 ::
Kaj pomeni aktiven, sam razumem to kot dodatno napajanje kabla. Gledal sem display port kable na mimo vrste pa nikjer ne piše aktiven.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dell u2415 monitor, različne verzije?Oddelek: Zvok in slika | 3943 (2136) | gddr85 |
» | Trije monitori - znanstvena fantastika? (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 11923 (9399) | PrimozR |
» | več monitorjev na eni grafičniOddelek: Pomoč in nasveti | 917 (616) | lonewolf_ |
» | Grafična za 3 monitorje?Oddelek: Kaj kupiti | 4147 (3742) | Rainbow Dash |
» | priklop treh monitorjev na ATI vga (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 8502 (7634) | frudi |