Forum » Kaj kupiti » Ali je http://www.mlacom.si/ stran sigurna ?
Ali je http://www.mlacom.si/ stran sigurna ?
yejk0b ::
Dober dan zanima me ali je ta stran sigurna za naročanje računalnika ? Je že kdo naročal tukaj ? Je kdo imel težave s tem podjetjem ?
Flambeone ::
A ga nisi že ti tam naročil ? preglej malo svoje prejšnje teme, saj se je vsaka nanašala na mlacom :)
yejk0b ::
ne nisem še nikoli naročal pri njih zato pa sprašujem :D ,drugače pa na tistih temah so samo linki iz tele strani
b3D_950 ::
Preden naročiš kaj, preveri če majo sploh na zalogi, drugače boš kar čakal brez obvestil. Včasih rabijo ene 10dni pa po ene 5 mailov v sekvencah na dan, da dobiš kakšn odgovor. V glavnem, jst bi naročal drugje, razn če imaš kakšne sočne stvari za kupit, ki jih drugje ni.
Zdaj ko je mir, jemo samo krompir.
moj_nick ::
Zadnjič sem naročil termalno lepilo. Drugače zelo redka stvar, dobil sem jo v parih dneh.
110111001001010001010000
darkolord ::
Jaz sem bil pred kratkim prijetno presenečen, ko sem zadevo dobil naslednji dan (plačal sem pa po predračunu na dan naročila)
mat xxl ::
Trgovina je v nulo sigurna, jih poznam in občasno kupujem tam že vsaj 10 let... nikakor niso kot eni muha enodnevnica, skratka firma, kjer se nimaš kaj bati, tudi cene so OK, se pa da telefonsko še kaj pogajati ob večjem naročilu, seveda lahko vse tudi direkt kupiš so v Lj. na Drenikovi.
Wox ::
Sej to je ena najstarejših slovenskih računalniških štacun. Še iz Jerovškovih časov se mi zdi.
Commodore 64
Tomson ::
Mlacom res že dolgo obstaja. Sem njihov občasni kupec že vrsto let, predvsem za stvari, ki jih druge trgovine nimajo oz. niti ni možno naročit. So korektni, včasih so bili malo neprijazni, ampak so se popravili, cenovno so med ugodnejšimi, kar sem pri njih naročal so dobavili v dogovorjenih rokih, edina kritika ki jo je bilo zadnja leta slišat je šla na račun uveljavljanja garancije. Če so se na tem področju kaj izboljšali pa ne vem. Sicer pa je Mlacom moj drugi naslov, ko kupujem računalniške zadeve, za Funtechom, ki so me sedaj čisto vsakič pozitivno presenetili.
Asus Prime X470 Pro, AMD Ryzen 9 3900X, Gigabyte GTX 1660 Super
Fractal Design R6, Corsair RM850X PSU, 32GB GSkillF4-3200 RAM
Noctua NHU12s, Corsair MP600 1TB SSD, 2x Dell U2410 monitor
Fractal Design R6, Corsair RM850X PSU, 32GB GSkillF4-3200 RAM
Noctua NHU12s, Corsair MP600 1TB SSD, 2x Dell U2410 monitor
refosk ::
Trgovina je v nulo sigurna, jih poznam in občasno kupujem tam že vsaj 10 let... nikakor niso kot eni muha enodnevnica, skratka firma, kjer se nimaš kaj bati, tudi cene so OK, se pa da telefonsko še kaj pogajati ob večjem naročilu, seveda lahko vse tudi direkt kupiš so v Lj. na Drenikovi.
+1
Poldi112 ::
Sigurna... Najbrž misliš varna?
So ble počitne na HR predolge?
Zapis v sskj za klene slovence:
sigúren -rna -o prid., sigúrnejši (ȗ) pog. 1. gotov, nedvomen: čaka jih siguren poraz; rešiti koga sigurne smrti // zanesljiv: ta letnica ni sigurna / imeti sigurno roko 2. prepričan, trden: bil je siguren, da se ne moti // samozavesten, odločen: imeti siguren nastop 3. varen: tu se ne počutim več sigurnega / sigurna skrivališča sigúrno prisl.: dela sigurno in hitro; počakaj me, sigurno pridem / v medmetni rabi boš prinesel? Sigurno ♪
nèsigúren -rna -o prid. (ȅ-ȗ) pog. negotov, dvomljiv: uspeh predstave je precej nesiguren / njen položaj je nekoliko nesiguren / nesigurne vesti / ima nesiguren nastop nesamozavesten, neodločen ♪
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.
mat xxl ::
Poldi, gre za tehničen forum, ne pa jezikoslovski, če iščeš takega, boš moral drugam, na kak Toporišič forum, včasih se v tehničnem jeziku namerno tako izraža, pa četudi jezikoslovci skačete do neba. Ja vem ne piše se www.stran , temveč in ne "ampak" internetna stran ........... lahko "balinamo" v večnost .........
Varna ne ne mislim, ker varna bi pomenilo, da te ne bodo tam pretepli ali ti na www.strani vsilili trojanca, sigurna, pa pomeni nekaj povsem drugega, vsaj jaz tako menim.
Varna ne ne mislim, ker varna bi pomenilo, da te ne bodo tam pretepli ali ti na www.strani vsilili trojanca, sigurna, pa pomeni nekaj povsem drugega, vsaj jaz tako menim.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mat xxl ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup računalnika obročno plačilo?Oddelek: Kaj kupiti | 2767 (2425) | Brias |
» | Submit POST formo brez gumbaOddelek: Izdelava spletišč | 674 (548) | Gandalfar |
» | SponzoriranjeOddelek: Slo-Tech | 1202 (965) | roksonm1 |
» | cloneCDOddelek: Programska oprema | 1660 (1371) | petrusko |
» | Kje dobiti program za offline brskanje po straniOddelek: Programska oprema | 1193 (1123) | AlienRex |