Forum » Pomoč in nasveti » linux xubuntu konstantni input/output errorji
linux xubuntu konstantni input/output errorji
vid19 ::
Hojla!
Obupno potrebujem pomoč kakšnega računalniškega-linux guruja, da mi pomaga popraviti moj prenosnik! Imam prenosnik medion akoya p6620, na katerem teče linux xubuntu, najnovejši.
3 dni nazaj, ko sem normalno prižgal svoj prenosnik sem začel dobivati input/output error za vsak program, ki sem ga hotel zagnati. Zdaj ne morem računalnika normalno več niti ugasniti!!!
Vsako stvar, ki jo naredim se mi izpiše input/output error. Nekaj sm že brskal po internetu in ugotovil, da je zato lako kriva korupcija diska ali pa disk, ki odpoveduje. Zanima me če se da to težavo da odpraviti, ali potrebujem nov prenosnik?
Že v naprej hvala vsem za pomoč!!
Obupno potrebujem pomoč kakšnega računalniškega-linux guruja, da mi pomaga popraviti moj prenosnik! Imam prenosnik medion akoya p6620, na katerem teče linux xubuntu, najnovejši.
3 dni nazaj, ko sem normalno prižgal svoj prenosnik sem začel dobivati input/output error za vsak program, ki sem ga hotel zagnati. Zdaj ne morem računalnika normalno več niti ugasniti!!!
Vsako stvar, ki jo naredim se mi izpiše input/output error. Nekaj sm že brskal po internetu in ugotovil, da je zato lako kriva korupcija diska ali pa disk, ki odpoveduje. Zanima me če se da to težavo da odpraviti, ali potrebujem nov prenosnik?
Že v naprej hvala vsem za pomoč!!
zee ::
Potrebujes nov disk in manj klicajev ("!") v povedih.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Blinder ::
Lahko bi tudi ble napake pri prenosu podatkov z diska. sata controller varianta. Lahko je tudi kriv linux. Če imaš na voljo drug disk ga menjaj pa preveri, če dela uredu.
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zaklenjen Intel SSDOddelek: Strojna oprema | 2103 (1674) | traks |
» | Zunanji trdi disk - O:\is not accessible. The parameter is incorectOddelek: Pomoč in nasveti | 3000 (2822) | solatko |
» | linux/HD/fsck/device is busyOddelek: Operacijski sistemi | 836 (649) | BRBR |
» | PPP: Input/output errorOddelek: Omrežja in internet | 1482 (1320) | b |
» | ADSL modem hangupOddelek: Pomoč in nasveti | 1216 (1080) | 3LeR. |