» »

Windows 7 ni zvoka ob prijavi

Windows 7 ni zvoka ob prijavi

Grizzly ::

Zdravo!

V ponedeljek zbrisal Windows 7 PRO (preveč krame je blo gor) in ga ponovno namestil. Do danes je vse delalo v redu, danes pa ocenim sistem (ocenjevanje - lastnosti pod My computer) in namestim nekaj programov: Windows Live Essentials, BS.Player, Opera, Google Chrome.

Po namestitviji teh programov se odjavim in ponovno prijavim, zgodi se naslednje:
- najprej dobim sporočilo od ActiveMovieWindows: The program can't start, because MFC71.DLL is missing
- ni zvoka ob prijavi (čeprav so driverji, glasnost 100% in zvok nastavljen). Šele ko kliknem gumb Show Desktop mi zaigra zvok za prijavo.

MFC71.DLL sem že popravil, zvoka pa še vedno ni. Poskusil sem Obnovitev sistema... pisalo je Obnavljanje registra, vendar težave ni odpravilo. Prav zaradi tega sumim, da mi manjka kakšna datoteka. Prosil bi, če lahko kdo z Windows 7 Professional napiše seznam datotek v mapi Windows.

To naredite tako da odprete CMD, z ukazom CD \ se postavitev na C:\ in vpišete:
DIR WINDOWS /S > DATOTEKE.TXT

Seznam datotek bo torej v fajlu datoteke.txt. Lepo bi prosil, če si lahko ogledam te datoteke, da preverim, če mi katera manjka. Hvala.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Iskanje (izbrisanih) datotek

Oddelek: Pomoč in nasveti
84902 (4811) Duhec
»

Kako v c++ prebrati točno določeno stvar iz datoteke.txt

Oddelek: Programiranje
71263 (1108) smoke
»