Forum » Pomoč in nasveti » Kako deluje mooneybookers
Kako deluje mooneybookers
alese ::
Ker ne vem kam tole dati sem dal sem, zanima me kako deluje mooneybookers, ker pri nas na poštni banki slovenije nimajo pojma o tem in pravijo da se od njih na ta mooneybookers ne da nič nakazovat, a ima kdo izkušnje.
- zaklenil: bluefish ()
Brane22 ::
Moneybookers je po novem skrill.
Ko odpreš tam account na njihovem siteu, ti dajo podatke lokalne banke ( IIRC je TRR na SKB ali nekaj takega), kamor preprosto nakažeš denar in po dnevu ali dveh je ta potem viden na tvojem accountu.
To je vse.
Ko odpreš tam account na njihovem siteu, ti dajo podatke lokalne banke ( IIRC je TRR na SKB ali nekaj takega), kamor preprosto nakažeš denar in po dnevu ali dveh je ta potem viden na tvojem accountu.
To je vse.
alese ::
potrebujem ga zato, ker bi rad neki kolegici v srbijo nakazoval denar, ker pala tam ni, kaj je to skrill,ne razumem kako nakažem denar iz svoje banke ali gotovino na ta račun.
b00mer ::
Ne poznam mooneybookers..enkrat sm kolegici poslal denar v USA preko moneygram-a(Abanka..pa prej poklici..namrec nimajo v vseh poslovalnicah te opcije).Denar je bil tam v parih urah.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: b00mer ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Skrill (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 26532 (4759) | Marko61 |
» | Moneybooker/Srill (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 10686 (7555) | Auba |
» | Paypal & Moneybookers (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 12298 (7222) | s6c-gEL |
» | Moneybookers bank transferOddelek: Pomoč in nasveti | 2561 (1444) | s6c-gEL |
» | PayPal (končno) podpira nakazila v Slovenijo (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 17003 (9324) | techfreak :) |