Forum » Loža » mobilni internet cres
mobilni internet cres
boro10 ::
Živjo
Katero predplacnisko internet varianto je najbolje kupiti za na otok cres (pokritost) in kje? Prodajajo v trafikah na hrvaškem?
Lp
Katero predplacnisko internet varianto je najbolje kupiti za na otok cres (pokritost) in kje? Prodajajo v trafikah na hrvaškem?
Lp
RejZoR ::
Če si v kakšnem kempu imajo tud WiFi. Sicer ne vem kakšne so kej cene ampak se ti splača pozanimat...
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
boro10 ::
ne, wifija ni v stari gavzi razen pri trgovini na vrh klanca, vendar pa bom rabil net več časa tako da se ne bi vedno sprehajal gor.
Yossarian ::
Tudi jaz imam Vipme in sicer varianto 24 ur za 10 kun. Prvi GB imaš odlično povezavo, pol pa pade na 64 kbps. S tistim 1 GB sem si ogledal po internetu tekmo Maribor - Željezničar.
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo potegnil
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.
ToniT ::
T-Mobile ima za 10 kun na dan neomejen prenos in nima omejitve hitrosti. Preveri pa pokritost s signalom.
Duhec ::
ne, wifija ni v stari gavzi razen pri trgovini na vrh klanca, vendar pa bom rabil net več časa tako da se ne bi vedno sprehajal gor.
Sem bil v kampu Kovačine (blizu Stare Gavze) in imajo wifi tam okoli sredine kampa še zadovoljivo pokrit. Za kake mejle pregledat je blo.
Če si pa prav v Stari Gavzi pa tega ni. Oglej si recimo bonbon.
http://www.bonbon.hr/
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | internet hrvaška (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 28520 (11152) | Daniel |
» | Prepaid internet na Hrvaškem (in drugje)Oddelek: Mobilne tehnologije | 4449 (2863) | sunny12321 |
» | bonbon internet na hrvaškemOddelek: Omrežja in internet | 5385 (3647) | Daniel |
» | Kateri instant internet na Hrvaškem? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 25793 (17438) | klemenSLO |
» | Napotek za telebana-instant net na hrvaškemOddelek: Mobilne tehnologije | 8034 (7286) | koyotee |