Forum » Pomoč in nasveti » UTP klešče
UTP klešče
Glugy ::
Zanima me če ima kdo izkušnje z sposojanjem? Kje se jih dobi poceni?
Sem poklical da bi mi samo konektorje(vtiče al kak se to pravilno po slovensko reče?) dal gor na omrežno žico(UTP) pa so rekl da bi mi računal za delo 50eurov najmanj(pozor..to je brez vleke kabla, kabel je že položen). To mi je čist too much glede na to da majo 15 min max dela pa tud delč niso. Sem poklical še nekaj drugih pa isto.
No potem sem pa rekel da bom probal sam naredit kar je treba in skušal najti najboljšo ponudbo za najem klešč (ker jih bo predvidevam samo enkrat rabil). No in mi tko en mudel zabije 15 eurov (ostali so mel tud podobne cene). Pa rečem da bom še mal preveru kak majo drugi ..no in tko na spletu vidm:
http://www.globepoint.si/default.asp?mi...
10 eurov so klešče pa še v lasti bi jih mel....on bi mi pa za 15 sam posodu? A se norca dela al kaj? Sej klešče so klešče neke hude razlike v kvaliteti ne more bit ? ali pač?
Sem poklical da bi mi samo konektorje(vtiče al kak se to pravilno po slovensko reče?) dal gor na omrežno žico(UTP) pa so rekl da bi mi računal za delo 50eurov najmanj(pozor..to je brez vleke kabla, kabel je že položen). To mi je čist too much glede na to da majo 15 min max dela pa tud delč niso. Sem poklical še nekaj drugih pa isto.
No potem sem pa rekel da bom probal sam naredit kar je treba in skušal najti najboljšo ponudbo za najem klešč (ker jih bo predvidevam samo enkrat rabil). No in mi tko en mudel zabije 15 eurov (ostali so mel tud podobne cene). Pa rečem da bom še mal preveru kak majo drugi ..no in tko na spletu vidm:
http://www.globepoint.si/default.asp?mi...
10 eurov so klešče pa še v lasti bi jih mel....on bi mi pa za 15 sam posodu? A se norca dela al kaj? Sej klešče so klešče neke hude razlike v kvaliteti ne more bit ? ali pač?
- spremenilo: Glugy ()
Poldi112 ::
Si že sam ugotovil, nihče tega ne posoja, ker je tako hudo poceni.
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.
Letalec ::
Hja, hobi klešče so res 10€ in takšne imam tudi sam. Profi stanejo pa 50€+. Kar se tiče kvalitete, se lahko zgodi da ti te cenene kakšen konektor "začikajo". Še vedno pa je to predvsem odvisno od konektorja. Tako pazi ali boš vzel tiste za mehko ali trdo žico!
Kar se tiče same montaže pa je 50€ realna cena. Res ni veliko dela, ampak če se moraš na vse lašč pripeljat ti gre skoraj cel dan.
Kar se tiče same montaže pa je 50€ realna cena. Res ni veliko dela, ampak če se moraš na vse lašč pripeljat ti gre skoraj cel dan.
francek1 ::
Če si kje okoli Maribora, ti jih posodim za en pir.
Kdor se je že rodil učen se lahko reži...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | UTP klešče (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 12637 (9403) | gumby |
» | Crimp kleščeOddelek: Kaj kupiti | 2128 (799) | pero50 |
» | Krimp kleščeOddelek: Kaj kupiti | 7836 (4120) | marjan_h |
» | Vezava UTP kablov - internet in TVOddelek: Omrežja in internet | 3310 (3114) | d4vid |
» | Klešče za RJ45 konektorjeOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3954 (1700) | Sc0ut |