» »

Siol Tvin in Amis MobiaTv preko vlc

Siol Tvin in Amis MobiaTv preko vlc

Dahakka ::

Pozdrav vsem skupaj,

imam kratko vprašanje in sicer je mogoče kdo že poskušal predvajati Siolovo ali Amisovo televizijo preko predvajalnika VLC in sicer če je to mogoče, kako ste zadevo postavili?

Lep pozdrav,
Dahakka

Dahakka ::

Obujam staro temo z namenom, da bi pridobil mogoče kake novejše odgovore glede zastavljenega vprašanja :) Sem uporabnik Ubuntuja, kateri pa žal nima podpore za vtičnik ViewRight Web PC, ki ga ponudi Amisova aplikacija ob predvajanju tv-ja preko brskalnika, če le-tega ne najde. V virtualki sem tudi na windows 7 x86 instaliral vtičnik, vendar se mi tam vtičnik v vseh brskalnikih sesuva in prav tako ne morem gledati televizije na prenosnem računalniku. Sem klical na podporo že 100x in povprašal njihove "strokovnjake" vendar se sploh ne ozirajo na nekega uporabnika, ki se pritožuje zaradi nedelovanja njihove ponujene storitve - njihov tipičen neizvedljiv odgovor "vas bomo poklicali, ko zadevo rešimo :)". Zato bi bil vesel, če bi mi lahko kdo povedal, če bi bila zadeva izvedljiva preko VLC predvajalnika ali kakšna podobna možnost :)

Lep pozdrav,
Dahakka

djkidy123 ::

Dahakka je izjavil:

Obujam staro temo z namenom, da bi pridobil mogoče kake novejše odgovore glede zastavljenega vprašanja :) Sem uporabnik Ubuntuja, kateri pa žal nima podpore za vtičnik ViewRight Web PC, ki ga ponudi Amisova aplikacija ob predvajanju tv-ja preko brskalnika, če le-tega ne najde. V virtualki sem tudi na windows 7 x86 instaliral vtičnik, vendar se mi tam vtičnik v vseh brskalnikih sesuva in prav tako ne morem gledati televizije na prenosnem računalniku. Sem klical na podporo že 100x in povprašal njihove "strokovnjake" vendar se sploh ne ozirajo na nekega uporabnika, ki se pritožuje zaradi nedelovanja njihove ponujene storitve - njihov tipičen neizvedljiv odgovor "vas bomo poklicali, ko zadevo rešimo :)". Zato bi bil vesel, če bi mi lahko kdo povedal, če bi bila zadeva izvedljiva preko VLC predvajalnika ali kakšna podobna možnost :)

Lep pozdrav,
Dahakka

Tukaj imaš, kako naredit, da deluje na Ubuntu, sem sam sprobal in deluje!

sudo add-apt-repository ppa:ubuntu-wine/ppa
sudo apt-get update
sudo apt-get install wine1.7

Link za playonlinux:
https://www.playonlinux.com/en/download...

Vazne komande:

- Fullscreen F11
- Nastavitve ALT

Zgodovina sprememb…

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Google Chrome ne prepozna vtičnikov

Oddelek: Pomoč in nasveti
117337 (2725) konspirator
»

FURS in Telemach priporočata uporabo starih luknjičastih brskalnikov (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Brskalniki
9238778 (32928) mojca
»

vsak antivirus blokira dostop do Tv preko računalnika, kaj storiti?

Oddelek: Omrežja in internet
81077 (807) skoljka
»

Amis tv na PC ? (strani: 1 2 )

Oddelek: Omrežja in internet
7038059 (21515) dunda
»

Flash integriran v Chrome

Oddelek: Novice / Brskalniki
278630 (6883) BlueRunner

Več podobnih tem