Forum » Strojna oprema » Računalnik ne prepozna več usb ključka
Računalnik ne prepozna več usb ključka
mAXTER ::
Pozdravljeni,
naletel sem na eno čudno težavo in sedaj ne vem ali je problem v win7 sistemu ali samem usb ključku. Pred časom sem za v avto kupil verbatimov 32gb usb ključ, ki je na računalniku deloval brez problema, gor se je posnelo par gb mp3-jev in je blo to to. Danes pa sem opazil da mi avdio sistem v avtu noče predvajati glasbe z usb ključka in sem ga poskusil priklopiti na računalnik. Hec je v tem da se driverji inštalirajo in vse vendar se ne zažene autoplay, niti usb-a ni vidnega v explorerju. Enako se je nato zgodilo še na drugem računalniku z win7 sistemom. Driverje je inštaliralo, prikazalo ga ni nikjer. V disk managementu sem poskusil na novo dodati črko pogona in mi usb sicer zazna vendar samo kot nov pogon z črko kateri pa je kao prazen.
Če bi mi mogoče kdo znal odgovoriti v čem bi lahko bila težava bi bil zelo hvaležen da lahko zadevo čimprej dam v garancijo (v primeru da je šel usb). Ko vstavim notri drug usb ključ pa ga zazna lepo normalno in se tudi zažene autoplay.
L.p.
naletel sem na eno čudno težavo in sedaj ne vem ali je problem v win7 sistemu ali samem usb ključku. Pred časom sem za v avto kupil verbatimov 32gb usb ključ, ki je na računalniku deloval brez problema, gor se je posnelo par gb mp3-jev in je blo to to. Danes pa sem opazil da mi avdio sistem v avtu noče predvajati glasbe z usb ključka in sem ga poskusil priklopiti na računalnik. Hec je v tem da se driverji inštalirajo in vse vendar se ne zažene autoplay, niti usb-a ni vidnega v explorerju. Enako se je nato zgodilo še na drugem računalniku z win7 sistemom. Driverje je inštaliralo, prikazalo ga ni nikjer. V disk managementu sem poskusil na novo dodati črko pogona in mi usb sicer zazna vendar samo kot nov pogon z črko kateri pa je kao prazen.
Če bi mi mogoče kdo znal odgovoriti v čem bi lahko bila težava bi bil zelo hvaležen da lahko zadevo čimprej dam v garancijo (v primeru da je šel usb). Ko vstavim notri drug usb ključ pa ga zazna lepo normalno in se tudi zažene autoplay.
L.p.
- spremenil: mAXTER ()
mAXTER ::
Ko sem ga po nekih priporočilih poskusil formatirati preko command prompta z ukazom "Format (X:) /FS:FAT32 /U", mi je izpisalo naslednje: "Cannot open volume for direct access"
Torej to najverjetneje pomeni da je usb fuč?!?
Torej to najverjetneje pomeni da je usb fuč?!?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nadgradnja Windows 10 (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 27302 (22422) | R1710 |
» | SSD upgrade: BIOS najde disk, windows inštalacija ne (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 20025 (2263) | Mare2 |
» | USB ključ - problemOddelek: Pomoč in nasveti | 7193 (4430) | deninho1989 |
» | Dva izmed treh USB-ključev okužena, pazite na osebne podatke!Oddelek: Novice / Varnost | 13490 (10421) | fosil |
» | USB bootOddelek: Strojna oprema | 9991 (9440) | T-Majo |