Forum » Pomoč in nasveti » oglaševanje po faksu
oglaševanje po faksu
boogie_xlr ::
Pozdravljeni!
Imam en problem in sicer vsak dan mi pošiljajo "oglase" po faksu, kot da ni dovolj, da imam še e-mail inbox zaspaman, ampak da mi skurijo rolco papirja zaradi oglaševanja, je pa višek. Rad bi se odjavil od tega oglaševanja. Kaj storiti v takšem primeru? Imamo v Sloveniji kakšen zakon, ki ščiti uporabnika, oziroma da mora biti možnost odjave? Hvala za odgovore.
Imam en problem in sicer vsak dan mi pošiljajo "oglase" po faksu, kot da ni dovolj, da imam še e-mail inbox zaspaman, ampak da mi skurijo rolco papirja zaradi oglaševanja, je pa višek. Rad bi se odjavil od tega oglaševanja. Kaj storiti v takšem primeru? Imamo v Sloveniji kakšen zakon, ki ščiti uporabnika, oziroma da mora biti možnost odjave? Hvala za odgovore.
boogie_xlr ::
Očitno še, drugače mi ne bi poslali en meter oglasov. Marsikateri starejši podjetniki jih še uporabljajo.
edit: en meter oglasov na dan.
edit: en meter oglasov na dan.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: boogie_xlr ()
BlueRunner ::
boogie_xlr je izjavil:
Očitno še, drugače mi ne bi poslali en meter oglasov.
Ce ti to prihaja na telefonsko stevilko pravne osebe, potem lahko samo trpis. Ce to prihaja na telefonsko stevilko fizicne osebe, potem je pravi naslov TIRS.
francek1 ::
Naredi se norega in jim izstavi račun za material.
Kdor se je že rodil učen se lahko reži...
Gwanaroth ::
Nabavi si fax s povezavo na računalnik (že MFC naprava za 150 EUR to omogoča) in si printaj samo tiste fakse, katere potrebuješ, ostalo pobrišeš že na računalniku..
Lights often keep secret hypnosis..
BlueRunner ::
mat xxl ::
Sem imel sam isti problem, mi je ena firma pošiljala opomin za plačilo račuov 7 dni pred zapadlostjo, sem jih lepo 3 x prosil naj nehajo ni nič pomagalo, potem sem jim nazaj poslal 50 x fax, z isto prošnjo, potem sem pa ugotovil, da ima moj fax tudi block listo in, ker se njihov fax predstavi z številko sem ga blokiral in od takrat dalje mi ne uničujejo papirja več ....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | YouTube Zaslužek - Kam in kako prijaviti davke?Oddelek: Loža | 11932 (7478) | RS4 |
» | Spammanje mailboxa ob odprtju podjetja..Oddelek: Omrežja in internet | 1394 (877) | SeMiNeSanja |
» | Izdelava spletnih strani preko dijaške napotniceOddelek: Loža | 3495 (2808) | St235 |
» | Posredovanje GSM številkeOddelek: Mobilne tehnologije | 1960 (1849) | Furbo |
» | pošiljanje elektronske pošte brez dovoljenjaOddelek: Loža | 3820 (3084) | enxtip |