Forum » Pomoč in nasveti » datoteke na disku nedosegljive
datoteke na disku nedosegljive
waters ::
Živjo! Na disk sem dal slike a so sedaj nedosegljive. Je eksterni disk a samo škljoca. Po nekaj časa se mi pojavi črka za disk. Ko sem ta disk razdrl gre namreč za externega in ga priključil direktno na sata2 mi na začetku kaže napako file record segment is damaged grepa 5,6,7. Je kakšna pametna rešitev? Ker gre za slike jih rešuje samo Kotar ali še kdo?
solatko ::
Slike ti reši vsak picture recovery, seveda je pogoj, da disk deluje.
Včasih je problem samo pri kontaktih podatkovnega ali napajalnega konektorja. Če si iz LJ, me kontaktiraj na ZS.
Včasih je problem samo pri kontaktih podatkovnega ali napajalnega konektorja. Če si iz LJ, me kontaktiraj na ZS.
Delo krepa človeka
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prenos sistema iz HDD na SSD (stotič:)) (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 17294 (10786) | opeter |
» | Acronis True Image WD EditionOddelek: Pomoč in nasveti | 2304 (1890) | MIHAc27 |
» | SSD vgrajen, kaj pa zdaj? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 22208 (14917) | MrStein |
» | Program za pridobitev izbrisanih datotekOddelek: Programska oprema | 6943 (6400) | T_F_7 |
» | Clonezilla: težave s rekonstrukcijo slike diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 2760 (2247) | misek |