» »

Windows Phone 8

Windows Phone 8

««
53 / 83
»»

mat11 ::

Hvala, bom probal.
mat

pegasus ::

A kdo ve ali se da v Here Drive vnesti še vmesne točke med začetkom in ciljem? Včasih bi rad šel še kam naokrog ...

cips101 ::

Pozdravljeni, na kakšne 2 meseca stari Nokii Lumii 925 mi po posodobitvi na 8.1 večkrat mrkne signal. Sem pri Tušu, vendar imam Mingl paket, kjer je vključen roaming pri Mobitelu. Problem je ker mi telefon kaže, da ima signal, vendar sem baje nedosegljiv. Se to še komu dogaja? Ne vem ali je problem v telefonu ali v operaterju..

destiny ::

Men se to stalno dogaja in vsem mojim sodelavcem, ki imamo Tušmobil.. neglede ali je na telefonu Android, iOS ali WP.

blackpirat ::

Malajlo ter nebivedu: Hvala vama za odgovor. :)
"I do not argue with people, I correct them"

gwertix ::

http://www.neowin.net/news/here-come-th...

Če bo kdo kaj od tega kupil (ko bo seveda na voljo), naj prosim sporoči, kako se stvar obnese. Ker me res zanimajo informacije iz prve roke, kaj dobiš za tako majhen denar. ;)

krneki0001 ::

Imam Asus Viviotab Note 8 z windows 8.1 (ne RT, ampak kar cela verzija windows 8.1), pa zadeva deluje brez problemov (štirijedrni atom, 2gb rama, 32gb flash diska in resolucijo 1280x800). Torej bi moral štirijedrni atom poganjat RT verzijo brez najmanjših problemov. Vprašanje je samo koliko časa bo baterija zdržala in kakšno bo zadeva imela vgrajeno. Viviotab note 8" zdrži nekje 8 ur dela, preden mrkne.
Asrock X99 Extreme 4 | Intel E5-2683V4 ES | 64GB DDR4 2400MHz ECC |
Samsung 250GB M.2 | Asus 1070 TI | 850W Antec | LC Tank Buster

boolsheat ::

Zakaj je pa na sliki WP8 namesto W8? :)

Sicer pa tudi telefon bodo izdali, možno da bodo prodajali v paketu:
http://www.neowin.net/news/archos-revea...

gwertix ::

@boolsheat Ajaa, nisem sploh videl, da je tisti članek o tablicah. Sem res mislil, da so telefoni, ker je WP8 na sliki :D :D

Tamali ::

Vprašanje: ali je možno povezat telefon in računalnik tako, da računalnik uporablja za dostop do interneta prenos podatkov iz telefona, torej Simobil 3G?

Tilen ::

Seveda. Na telefonu z enim tapom narediš brezžično dostopno točko in se z računalnikom povežeš nanj.

w

w

413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tilen ()

KrazyIvan ::

Pri predzadnji nadgradnji mi je na Nokia Lumia 720 prenehal delovat mikrofon, sogovornik me ni slišal. Problem sem poskušal odpravit a brez uspeha, ko je zadeva sama od sebe začela delovati naslednji dan. No problem se mi je zopet pojavil pri nadgradnji 8.1. Minila sta res samo 2 dneva a zadeve še nisem uspel popraviti. Kakšen nasvet kako in kaj ali se obrnem na servis?
smoking!

Lonsarg ::

Jah, če po hard resetu zadeva ne dela -> hardwerska napaka. Če pa enkrat dela enkrat ne pa je tudi kazatelj, da crkava in delno dela, torej spet hardwerska napaka najverjetneje.

Zakaj preneha delovati po software nadgradnji? In ko je predzadnjič pričel delovati je deloval BP do zdajšnje, 8.1, nadgradnje?
smoking!

Rekel si, da je samo od sebe začelo delovati, tak da je nehanje delovanja z updajtom komot naklučje. Ni pa nujno seveda...

zmaugy ::

Pozna kdo app call+sms filter? V sami trgovini je ne najde, ko odtipkam v google, jo dobim med zadetki in ko kliknem nanjo, me prestavi direkt v trgovino (kjer je prej ni našel).

lmorgh ::

to je del sistema... išči v nastavitvah. jaz ga imam tam (lumia 630)

Sem iskal ampak ni tam. Imam pa Lumio 920, ravno posodobljena na 8.1

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: zmaugy ()

Tilen ::

Si preveril, če je ostala še kakšna posodobitev? Tudi sam imam L920 in je v nastavitvah call+SMS filter. OS version 8.10.14157.200.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tilen ()

Sem preveril in pravi da je posodobljen. Verzija sistema je pa 8.10.12393.890.

Zadnji update: telefon mi je po nesreči padel na tla, zdaj mikrofon deluje :).
smoking!

Haha:) Potem je verjetno HW napaka, kak slab stik.

pegasus ::

Lumia cyan in poraba baterije ...
Po updateu mi je res žrlo baterijo cca tretjino več kot prej. Malo sem se sprehodil po netu, preklikal vse v settings, ene 3x rebootal phone in sedaj je ok. Windowsi pač.

borisk ::

pri meni pa imam občutek da mi baterija drži dalj časa na 920.

Saj na Cyan baterija drži najboljše:
http://www.noknok.tv/wp-content/uploads...

MaXDol ::

cips101 je izjavil:

Pozdravljeni, na kakšne 2 meseca stari Nokii Lumii 925 mi po posodobitvi na 8.1 večkrat mrkne signal. Sem pri Tušu, vendar imam Mingl paket, kjer je vključen roaming pri Mobitelu. Problem je ker mi telefon kaže, da ima signal, vendar sem baje nedosegljiv. Se to še komu dogaja? Ne vem ali je problem v telefonu ali v operaterju..

Zaradi tega problema sem prejšnji mesec po osmih letih zamenjal operaterja. Pred iztekom pogodbe so mi ponujali še res zelo ugoden ming paket. Dokler bom nedosegljiv, čeprav mi kaže vse črtice signala in 3G, hvala za rože TUŠmobil...

bluefish ::

Hm, gledam na novo predstavljena modela 830 ter 735 pa se mi še vedno zdi bolj smiseln nakup 925. Kako mnenje?

trnvpeti ::

klasicna nokia
nic novega, nic ne izumljajo, pac zapakirajo
ceno imajo previsoko glede na to kaj ponujajo(nic posebnega)
kolk je baterija na 730? so kaj povecali?

lg ima svojo vizijo(mali rob,...)
sony tudi ima svojo vizijo
samsung cilja na high z hw
nokia pa ne vem kam cilja(kao fotoaparat, sam to je beda razen pri highhh)

cips101 ::

MaXDol je izjavil:

cips101 je izjavil:

Zaradi tega problema sem prejšnji mesec po osmih letih zamenjal operaterja. Pred iztekom pogodbe so mi ponujali še res zelo ugoden ming paket. Dokler bom nedosegljiv, čeprav mi kaže vse črtice signala in 3G, hvala za rože TUŠmobil...

Ja prej sem imel paket Free 5, pa se je to zgodilo samo sem pa tja, na Minglu pa je res katastrofa...

Bor H ::

trnvpeti: Nokia predvsem cilja na dobre fotoaparate. Sem pa ful razocaran da grejo v smer zepnih televizij, vse kar je dejansko prenosljivo je pa podhranjeno.

Mitja358 ::

Uporabljam Ativ S in WP 8.1 Preview, po hard resetu mi noče prikazati vseh kontaktov, ki jih imam na Microsoft računu sinhronizirane. Če grem na people.live.com jih vidim vse, v telefonu pa jih je le nekaj. Kaj storiti? Uporabljam pa Outlook račun.

Telefon do 5inchev je čisto lepo prenosljiv, če nima nekih ogromnih robov. Bi pa bilo vsekakor smiselno, da bi naredili mali flagship za riste, ki bi vseeno imeli manjši telefon, recimo nekje do 4.3 inčov npr.

Mitja, čudno, imaš kake filtre vključene? Poskusi še enkrat dodati MS račun?

Mitja358 ::

Nimam nobenih filtrov, tam v nastavitvah pri računih v Microsoftovem računu ni opcije za vsebino sinhroniziranja stikov, je na voljo samo e-pošta. Obstoječ MS račun ne morem izbrisat, če pa dodam ponovno Outlook račun, pa mi piše, da že obstaja.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Mitja358 ()

darkolord ::

kar je dejansko prenosljivo je pa podhranjeno.
Podhranjeno v kakšnem smislu?

pol giga rama, svoh fotoaparat, pocasnejsi chipset...
v prejsnji generaciji si imel L820, ki je ubistvu L920 z manjsim (se vedno kul) zaslonom in slabsim fotoaparatam, danes nimas nic podobnega, najblizje je L830, ki pa je ze krepko cez 4.5"

Motion ::

Mitja358 je izjavil:

Uporabljam Ativ S in WP 8.1 Preview, po hard resetu mi noče prikazati vseh kontaktov, ki jih imam na Microsoft računu sinhronizirane. Če grem na people.live.com jih vidim vse, v telefonu pa jih je le nekaj. Kaj storiti? Uporabljam pa Outlook račun.

V people hubu, klikni takoj nad tvojo profilno sliko. A maš tam mogoče vklopljeno, da ti kaže samo kontakte z telefonsko številko?

Bor H je izjavil:

pol giga rama, svoh fotoaparat, pocasnejsi chipset...
v prejsnji generaciji si imel L820, ki je ubistvu L920 z manjsim (se vedno kul) zaslonom in slabsim fotoaparatam, danes nimas nic podobnega, najblizje je L830, ki pa je ze krepko cez 4.5"

Ja ma je bla tud navedena prodajna cena 100e višja če se nemotm.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Motion ()

Sploh ne govorim o ceni, preprosto če iščeš WP telefon z do 4.5" (ni važna resolucija), giga RAMa (da lahko vse appe inštaliraš) nimaš nobene nove quad core opcije, najnovejši s temi parametri je L1020, ki je v notranjosti (chipset, cpu, ram, gpu...) ubistvu isti kot L820 in L920. To je blesavo, najbližje temu je L730, ki je pa 4.7", kar pač ni več mali telefon.

No poleg tega je Lumia 1020 kljub manjšem ekranu enako velika kot recimo Lumia 930. Ampak Lumia 930 čisto fajn sede v roke, ker je manj masivna tako od te 1020, kot tudi od 920. Še vedno konkretna sicer, ampak to je za dober filing v rokah:) Bi pa naslednji telefon vseeno raje manjši od 930, pa ni nujno v ekranu, lahko samo bezle odstranijo:)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Lonsarg ()

Evo takšen telefon, 4.5", 1GB RAM, quad core, Adreno 306, 2000mAh baterije.
http://wmpoweruser.com/alcatel-pop-2-wi...

Ja res je, drugoligaši imajo ene dva primerna na voljo, v mislih sem imel Nokio, HTC in ostale velike firme.

borisk ::

po drugi strani pa to ni android, kjer rabiš 1g rama za pogledat vreme....

nejcek74 ::

Nokia 920, WP 8.1
Problem imam z Whatsapp, ki se je pojavil pred kakim tednom in sicer javlja:

Connectivity error
WhatspApp detected an issue with your phone.....

V glavnem preveril sem nastavitve pod batery saver in mi vse zgleda normalno, resetiral telefon in zbrisal ter ponovno nalozil Whatsapp pa problem ostaja. Rekel bi, da pojav ni odvisen od moje lokacije oziroma dosegljivosti povezave.
Vsakic ko grem iz aplikacije se pojavi to opozorilo. Zdi se mi, da sporocila dobivam cisto normalno, je pa res da na ikoni ostaja stevilo neprebranih sporocil se nekaj casa po izhodu iz aplikacije cetudi sem jih pregledal.
Ima kdo se kaksen predlog?

PrihajaNodi ::

Ali komu normalno odpira rtv slo videje in slike na bolhi? Še na nobenem wp nisem videl normalno odpiranje slik na bolhi, vedno gre čez ekran.

Matej_K ::

Opera Mini browser beta for Windows Phone now available

Probavam...zelo hitro odpiranje, sicer pri nekaterih straneh ni vsebine (zurnal24.si mi ne odpre, samo zgornj meni) ampak ok, sej je šele beta.
... .. .

Kot prvo naj pohvalim microsoftov koledar, ki mi je bolj funkcionalen od Googlovega. Kot drugo me zanima kjda se telefon synca z e-maili? Če imam vključen popoln baterry savery, ga moram sam in to ročno? Druga stvar je kako na Nokii Lumii 920 priti iz Nokia Black na Cyan.

Machete ::

Ročno moraš najti updejt v trgovini in ga namestiti.

Matej_K je izjavil:

Opera Mini browser beta for Windows Phone now available

Probavam...zelo hitro odpiranje, sicer pri nekaterih straneh ni vsebine (zurnal24.si mi ne odpre, samo zgornj meni) ampak ok, sej je šele beta.

končno Opera na WP

ps: Ima kdo nameščen Easy Transfer in kako se kaj obnese?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Machete ()

Motion ::

PrihajaNodi je izjavil:

Kot prvo naj pohvalim microsoftov koledar, ki mi je bolj funkcionalen od Googlovega. Kot drugo me zanima kjda se telefon synca z e-maili? Če imam vključen popoln baterry savery, ga moram sam in to ročno? Druga stvar je kako na Nokii Lumii 920 priti iz Nokia Black na Cyan.

ČE maš nameščeno 8.1 developer preview verzijo, potem maš dve možnosti
1. Počakaš da MS popravi nek bug in potem dobiš cyan z OTA updejtom (neznano kdaj)
2. Narediš backup vsega in z nokia recovery tool-om naložiš zadnjo verzijo firmwarea in OSa gor. http://nokia-software-recovery-tool.en....

fireX88 ::

jaz sem dobil na lumii 820 dobil 8.1 update... wiii :)
ANY OF MY POSTS ARE RESEARCHED AND/OR COMPILED BITS OF INFORMATION*
AND YOU SHOULD FOLLOW THEM AT YOUR OWN RISK.
*EXCLUDING SARCASTIC AND OR SUBJECTIVE RESPONSES!

Motion je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

ČE maš nameščeno 8.1 developer preview verzijo, potem maš dve možnosti
1. Počakaš da MS popravi nek bug in potem dobiš cyan z OTA updejtom (neznano kdaj)
2. Narediš backup vsega in z nokia recovery tool-om naložiš zadnjo verzijo firmwarea in OSa gor. http://nokia-software-recovery-tool.en....

Hvala. Sem uporabil tale programček. Tudi mr. google mi ni našel zadetka kako naredim reverse from 8.1 na 8 pa potem spet na 8.1.

Lumia Cyan je naložena. Brez windows developer preview, ki mi je naložil 8.1 a je bil še vedno black

Zgodovina sprememb…

««
53 / 83
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

HTC Windows Phone 8X (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
34693707 (58696) berlusconi
»

Windows Phone 8.1 že kmalu, tudi na novih telefonih (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Windows Mobile
10232490 (26859) traxxas
»

Sony Xperia GO vs. HTC Windows Phone 8S

115064 (4776) jizzer
»

Microsoft predstavil Windows Phone 8 (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Windows Mobile
5921211 (17540) Jst
»

Kateri telefon?

4910300 (8999) SLO_Matej

Več podobnih tem