» »

Windows Phone 8

Windows Phone 8

««
49 / 83
»»

Greghorian ::

gwertix je izjavil:

Joj, pred nekaj časa sem se hvalil, da imam HTC 8S in da nimam težav s prikazom imen v sporočilih. Včeraj sem ponastavil telefon in mi sedaj pri vsaj polovici kontaktov v sporočilih prikazuje številke (+386...) namesto kontaktov...

+1
Je že kaka rešitev za ta problem?

berlusconi ::

Morda bi moral preden si ponastavil telefon sinhronizirati stike z racunalnikom. Po ponastavitvi pa resinhronizacija.vem da ti to ne pomaga zdaj, morda komu drugemu. Naj poroca:-)

perovice ::

Zunej je uradna posodobitev na 8.1 za Lumio 925 in 625 :)

MisterR ::

Kje? Simobil še nič.

perovice ::

Mobitel. Drugače naj bi bila posodobitev za celotno Evropo, za Ameriko mislim da še ne.

Bramac ^^ ::

Tudi na Simobilu sem včeraj že prejel update za L925.

Porkafiks, moral bi izbrati Lumio in ne HTC. :) Očitno so na Nokii bolj ažurni kar se tiče teh posodobitev...

vorantz ::

na ativu s še čakam :(

Dami ::

Za 820 (mobitel) še nič so far.
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.

Malajlo ::

920 ravnokar. In kaj je novega napram 8.1 dev preview?

aerie ::

Napram WP8.1 developer preview nič, ker je verzija ista. So pa novosti v Cyan updateu:
http://www.wpcentral.com/lumia-cyan-and...

s51as ::

Mislim da, če imaš kontakte na exchange, se ti ne morejo posodobiti z outlookom preko telefona. Zato so potem razlike med imenikom telefona in imenikom na outlooku.
It's just me myself and I

Netrunner ::

pa to ni res... oni "mojsti" pri MS niso dali v notification možnosti za določit shortcut za "mobile network" !!!?? .. wifi je, gps in bluetooth je .. "mobile network" pa ne !!?? al sem jaz kaj spregledal ??

drugače zakon update ... bi lahko bil še boljši :)

vorantz ::

Zakaj nekateri omenjate operaterja? Ta nima veze z 8.1 updejtom...

PrihajaNodi ::

Zakaj na lumiji 920 še ni updejta?

aerie ::

Ker še ni na vrsti? Sicer pa lahko na tej povezavi spremljaš, kdaj bo na voljo za tvoj telefon: http://www.wpcentral.com/windows-phone-...
Klikni na EXPAND.

PrihajaNodi je izjavil:

Zakaj na lumiji 920 še ni updejta?

jaz sem ga včeraj dobil. Razen če je bil to že cyan...

Netrunner je izjavil:

pa to ni res... oni "mojsti" pri MS niso dali v notification možnosti za določit shortcut za "mobile network" !!!?? .. wifi je, gps in bluetooth je .. "mobile network" pa ne !!?? al sem jaz kaj spregledal ??

drugače zakon update ... bi lahko bil še boljši :)

Ah, to je že v dev preview. Zato sem mislil, da imam še katero starejšo verzijo 8.1 ampak izgleda da so res budale na microsoftu! Mamo pa bližnjico za screen projection, ki jo koristiš toliko krat kot jemanje kredita.

S tem, da je še en fail, če hočeš izklopit wifi te vrže v nastavitve, kjer moraš še enkrat kliknit da dejansko izklopiš wifi. Torej so v action centru samo bližnjice do menija nastavitev ne pa dejanski gumbi.

To je ja logično, da ti odpre spisek omrežij.
Sicer pa tega sploh ne uporabljam več. WiFi ima prednost, sicer pa hočem mobilni net. Zakaj bi to nekaj preklapljal? Baterijo filam itak vsak dan. Mogoče bi z izklapljanjem vsake četrt ure pridobil kako uro ali dve. Premalo.

Notification center lahko spreminjaš.

Butast odgovor. Zakaj so potem lahko zrihtali bluetooth tako kot treba? Pa bi bilo bolj logično da bi izpisalo seznam naprav v bližini kot pa "niste povezani". Za wifi ne rabiš seznama omrežji, zato ker itak imaš nastavljeno kam se avtomatsko skonekta.

To je tak, kot da bi se slo-tech danes odločil da ti po kliku na "pošlji" ponudi še opozorilo "ali ste prepričani da ste vse prav napisali" z gumboma DA/NE.

Ugasnjen wifi vklopi, vklopljen prikaže spisek.
Jaz večkrat pretikam med omrežji, lako pa ga ugašam. Sem najbrž na bolj gosto naseljenih koncih, kjer so signali omrežoj različno močni. Da bi pa na najmočnejšega preklapljal, je pa nesprejemljivo (sessioni pa podobno).

Bramac ^^ ::

Sprva res deluje butasto, da WIFI lahko prižgeš preko action centra, ko ga hočeš ugasniti ti pa odpre nastavitve. Ampak se mi zdi, da je bilo to narejeno namerno zaradi funkcije "Turn Wi-Fi back on", ki se pokaže ko ugasneš Wi-Fi.
Se pa strinjam, da bi bilo boljše da je preko action centra pritisk le toggle, dolgo držanje bi pa moralo odpreti nastavitve. Vse skupaj bi delovalo bolj naravno. Ima katero podjetje patent za tak UX?

Zgodovina sprememb…

luxxx7 ::

Mene pa zanima, če je za Here Drive+ potrebno naložiti Developer preview na HTC 8X ali lahko počakam na uradno posodobitev WP8.1 in bom tudi tam dobil zraven navigacijo(Here Drive+)?

Tamali ::

Lahko počakaš na uradno posodobitev - edini pogoj za navigacijo na HTC-ju je WP 8.1.

Bramac, tocno tako bi moralo biti in nic drugace. Ne vem o cem premisljujejo ko urejajo te zadeve programerji. On off toggle bi moral bit in pika. Simplko pasulj:)

darkolord ::

Če imaš samo on/off, potem moraš telovadit, da prideš do izbire omrežja

Kaj maš za izbirat pri 3G recimo? Ajde med 3G in LTE, ampak to bi lahko dali dva različna gumba.

p.s. tega gumba sploh ni!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: MisterR ()

Halo HTC ali kdorkloi je odgovoren za lansiranje updatov; jebela cesta, december bo počasi... :)))

keitai ::

Mnja, ko bosta HTC in Samsung izdala update firmware-a za wp8.1 bo vzunaj že dev. preview wp8.1 gdr1. In ko bosta izdala gdr1 bo vzunaj gdr2.

Ne morem verjeti, da gre pri Nokii vse tako hitro. Pri HTC pa vse lepo lagano sportski...

I7I ::

jaz sem lastnik nokie lumie 925 in v petek sem posodobil n 8.1 ...moje mnenje 8.1 je bomba in kar lep napredek od 8.0
jazs sem zaenkrat zelo zadovoljen

Zgodovina sprememb…

• spremenil: I7I ()

Že kaj novega pri HTCjih? :)

WallSreet ::

Lep pozdrav vsem skupaj. Sam imam Lumio 920 pa nisem zasledil nobenih posodobitev?' Telefona nikoli nisem posodabljal, posodobil sem samo aplikacije (kjer me telefon opozori). Zanima me zdaj ali obstaja poseben način za posodobitev in kako se to stori?? Lepo bi prosil za odgovor, zanima pa me tudi glede na to da imam Lumio 920 ali je možno imeti recimo takšen zaslon??
http://shrani.si/f/1J/Y8/492tMCE0/920.p...

Lepo bi prosim če mi nekdo odgovori kako se posodablja telefon in ali posodobitev prinese kakšne nove zadeve???

Hvala vsem skupaj in LP

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: WallSreet ()

Tilen ::

413120536c6f76656e696a612c20642e642e

matonson ::

WallSreet je izjavil:

Sam imam Lumio 920 pa nisem zasledil nobenih posodobitev?

Za 920 še ni 8.1. Glej ta link: http://www.nokia.com/global/support/sof...

ali

http://forums.wpcentral.com/windows-pho...

MatH ::

WallSreet je izjavil:

...zanima pa me tudi glede na to da imam Lumio 920 ali je možno imeti recimo takšen zaslon??
?

To je fotomontaža (črn rob ob prstancu). WP8.1 omogoča šest stolpcev (WP8 samo štiri)in sliko v ozadju. Nisem pa še videl zamaknjenih stolpcev.
Edina stvar, ki na vseh računalnikih in telefonih dela tako kot mora, je macola.

pikachu004 ::

Kako je z Google-ovimi aplikacijami na WP? Sedaj uporabljam android in naslednje Google aplikacije:
-Calendar
-Hangouts
-Youtube
-Chrome
-Maps
-Gmail
-Keep
-Drive
-Google+

Če hočeš vse te uporabljati, kot si jih do sedaj, potem pozabi na WP in ostani na androidu ali šaltaj na iOS.

boolsheat ::

MatH je izjavil:

WallSreet je izjavil:

...zanima pa me tudi glede na to da imam Lumio 920 ali je možno imeti recimo takšen zaslon??
?

To je fotomontaža (črn rob ob prstancu). WP8.1 omogoča šest stolpcev (WP8 samo štiri)in sliko v ozadju. Nisem pa še videl zamaknjenih stolpcev.

Ni fotomontaža... Na WP8.1 imaš lahko 3 srednje velike ploščice v stolpcu, do zamika med vrsticami pa pride, če imaš na vrhu vsaj eno najmanjšo ploščico... Sliko v ozadju pa seveda tudi omogoča WP8.1, boš pa za Lumio 920 moral še malo počakati.

WallSreet ::

matonson je izjavil:

WallSreet je izjavil:

ali

Nekateri tule govorijo da je že posodobitev za 920? Torej jo še ni?? Zanima me ali moram pri posodobitvi pod nastavitve ali po Lumia sama od sebe naredila posodobitev? Pa še nekaj koliko časa pa bo še potrebno čakati na posodobitev? Na teh linkih ki si mi jih dal ni točno določenega roka piše samo da še ni dostopna...

Kakšne posodobitve pa prinaša 8.1?? Poleg razvrščanja ikonc in ozadja??

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: WallSreet ()

Matej_K ::

Tilen je izjavil:

Kako posodobim programsko opremo v telefonu?

WallStreet zgoraj so ti podali lepo navodilo da pregledaš za posodobitve. Nekateri modeli so že posodbljeni, drugi bodo zelo kmalu. Če mene vprašaš v roku 1ga meseca bi naj bili vsi.
Tudi za novosti v 8.1 imaš link v tej temi. Mogoče kakšno stran nazaj.
... .. .

zmaugy ::

matonson je izjavil:

WallSreet je izjavil:

ali

Malo sem pogledal tale link od Nokie - a se oni malce šalijo z razbitjem na dostopnost posodobitev po barvi? :O

Matej_K ::

Ni mišljeno posodobitev po barvi. To so njihova imena za posodobitve. Lumia cyan je 8.1, Lumia black je zdajšnja posodobitev.
... .. .

Naslednji teden pride WP 8.1 GDR1 za vse, ki smo na DP. http://www.wpcentral.com/official-updat...

MatH ::

Kako pa je z "brandanimi" telefoni? Mar ni njih posodobitev odvisna od operaterja?
Edina stvar, ki na vseh računalnikih in telefonih dela tako kot mora, je macola.

Če vprašaš operaterja ti bo odgovoril, da oni niso pravi naslov za to. Če vprašaš hhtc, ti bodo odgvorili, da tudi oni niso pravi naslov za to vprašanje in da raje vprašaj pri operaterju. Vidiš kam ciljam :) Nihče ne ve oz. noče povedati. Sem na to temo napisal kar precej obširen prispevek :)

krneki0001 ::

boolsheat je izjavil:

MatH je izjavil:

WallSreet je izjavil:

?

Ni fotomontaža... Na WP8.1 imaš lahko 3 srednje velike ploščice v stolpcu, do zamika med vrsticami pa pride, če imaš na vrhu vsaj eno najmanjšo ploščico... Sliko v ozadju pa seveda tudi omogoča WP8.1, boš pa za Lumio 920 moral še malo počakati.

Ni ti treba nič majhbnih ikon imeti na vrhi, vsako vrsto ikon lahko zamakneš za polovico srednje velike ikone, pa imaš potem tako zamaknjene ikone.
Asrock X99 Extreme 4 | Intel E5-2683V4 ES | 64GB DDR4 2400MHz ECC |
Samsung 250GB M.2 | Asus 1070 TI | 850W Antec | LC Tank Buster

boolsheat ::

Ja, imaš prav, samo potem imaš pač prazen prostor tam.

PrihajaNodi ::

Kdaj ima Microsoft namen posodobiti vse svoje naprave? HTC 8X mogoče čez leto ali dve, nokio lumio 920 pa če bo sreča čez 6 mesecev.

Ta microsoft je res gnil.

Zgodovina sprememb…

««
49 / 83
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

HTC Windows Phone 8X (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
34693725 (58714) berlusconi
»

Windows Phone 8.1 že kmalu, tudi na novih telefonih (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Windows Mobile
10232492 (26861) traxxas
»

Sony Xperia GO vs. HTC Windows Phone 8S

115064 (4776) jizzer
»

Microsoft predstavil Windows Phone 8 (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Windows Mobile
5921214 (17543) Jst
»

Kateri telefon?

4910302 (9001) SLO_Matej

Več podobnih tem