Forum » Kaj kupiti » Ha, ha, ha
Ha, ha, ha
CCD ::
Ena na račun ažurnosti webpageov slovenskih prodajalcev. Mlacom je eno redkih podjetij ki svoje cenike dokaj ažurno obnavlja - svaka jim čast (kakšni verysmallcompany d.o.o. le na vsake 3 mesece). Ampak trenutno vidim, da se da kombinacijo Abit KT7A RAID in Micron 128 CAS2 dobit v akciji po višji ceni kot če kupiš posamič. Hudo.......
BlackAdder ::
Zame je ažurnost dnevno veljavna cena.
Vse ostalo je manjša ali večja šlamparija.
Vse ostalo je manjša ali večja šlamparija.
BlackAdder stroke again!
Jest ::
PCX cenik menja tedensko... ponavadi v ponedeljek in potem cel teden velja ta cenik... Prav tako je pri Megahit-u in verjetno tudi pri ostalih vecjih prodajalcih....
Lp
Thomas
www.mobile.si
Thomas
www.mobile.si
Jest: Ha, veš kaj so mi pr Megahitu naredl? Nekdo je pred tedni tu v forumu izjavil, da če v Megahitu rečejo da bo roba v sredo, bo roba v sredo. Jest pa pravim da če rečejo da bo v sredo, je sploh več nikol ne bo! Takle gre: Pred enim mesecem kličem pa rezerviram Epox 8KTA3+. Pravjo nej pokličem naslednjo sredo. OK, kličem čez en teden - plata bo sred februarja. Kličem sred februarja - plata bo naslednjo sredo. Pridem naslednjo sredo v štacuno - Plošče ne bo več, je niti v ceniku ni! Plata pa na vseh cenikih na netu, pa na papirju v štacuni! En dan za tem so popravil na netu, v štacuni so pa pomoje še vedno ta stari! Tkole te gredo nategnit - fuj!!! Če me bodo še v Mlacomu bom pop****
Jest ::
V kateri Megahitovi stacuni pa je to bilo ???
Jaz v Kranju nimam nevemkaksnih problemov...
Jaz v Kranju nimam nevemkaksnih problemov...
Lp
Thomas
www.mobile.si
Thomas
www.mobile.si
V tisti novi štacuni v Ljubljani v zelenem trikotniku (v Savcu), nasprot Velane če ti kej pomaga.
Shadowman-x ::
Megahit v Zelenem trikotniku je izgleda res trgovina za znoret.
Pokličem dopoldan za ceno rama, je bila okoli 6.500 SIT, prijazna prodajalka pa po posvetu s kolegom pove, da bo ram popoldan cenejši. Pokličem popoldan, pa je cena rama okoli 7.500 SIT. Pridem v trgovino, naročim ram in dobim račun v višini preko 8k SIT.
Je tukaj kaj logike?!?
Pokličem dopoldan za ceno rama, je bila okoli 6.500 SIT, prijazna prodajalka pa po posvetu s kolegom pove, da bo ram popoldan cenejši. Pokličem popoldan, pa je cena rama okoli 7.500 SIT. Pridem v trgovino, naročim ram in dobim račun v višini preko 8k SIT.
Je tukaj kaj logike?!?
Jinxy ::
Problemi z azurnostjo cenikov slovenskih trgovcev z rac. opremo so samo zaradi tega, ker noce noben pljunit tistih par tisoc tolarjev vec, da bi jim izdelali homepage v kaksnem PHP-ju al pa ASP-ju, pa bi se lepo cene vsakic sproti osvezile iz njihove baze
zgleda, da smo se vedno na balkanu :(
zgleda, da smo se vedno na balkanu :(
ARGH!!!! Pa so me še v Macomu nategnil. !*?!***@!?! V petek pridem v Lublano, sedem za comp., loginam na net, grem na mlacomov webpage (še prej na Slo-tech, sevede) in pogledam cenik: Epox 8KTA3+ ni več gor! Še v ponedeljek sem klical in pravijo; ja v naslednjih dneh. Potlej pa kličem dons pa tip ni vedu nič o tej plati. De je nimajo in de nima pojma kdaj ali če jo bodo dobili. Kako nategovanje, čist isto kt pr Megahitu. Fuj, fuj, fuj, sram jih naj bo vse skup!!! Kaj mi pomaga tist Infineon Cas 2 blablabla k še plate nimam! Fuj, ta pohablene pa nom uzeu.
Dejte, če kdo ve če se jo da še kje zbrskat al pa če kdo ve al se jo da vsaj iz tujine naročit al pa kej podobnega.
Jest jo moram met!!!
Fuj!
Dejte, če kdo ve če se jo da še kje zbrskat al pa če kdo ve al se jo da vsaj iz tujine naročit al pa kej podobnega.
Jest jo moram met!!!
Fuj!
Čist možno. Tist je ena tolk bedna štacuna de je za znort!
Dej povejte kak nej pridem do EPOX 8KTA3+, please...
Dej povejte kak nej pridem do EPOX 8KTA3+, please...
rookie ::
Pa ne pozabte na DAR Computers.
Boste vidl kaj vm bomo naredil v Braziliji.Ferrari in Schumacher zakon !!!!! 1
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Naj stabilna,bolsa,SDR plata.Kdo je?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1297 (1096) | VASkO |
» | Naše poštene računalniške trgovine!! (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 45083 (43696) | Tjulenj |
» | še en nov računalnik :)Oddelek: Kaj kupiti | 1907 (1547) | Can |
» | Kaj se bol izplača Epox ali SoltekOddelek: Kaj kupiti | 1889 (1646) | Kaiser |
» | kak[en test EPOXOVE PLATE KTA+ za durneOddelek: Kaj kupiti | 1415 (1309) | Shadowman-x |