Forum » Strojna oprema » Vprašanje glede ramov
Vprašanje glede ramov
psytoma ::
V škatli imam 2x 2gb ddr2 rama:
Dodati mislim še 2x 1gb (mislim da počasnejšega) ddr2 rama
Tukaj je fotografija:
Torej kaj je v praksi bolje, naj pustim samo 4gb rama, ki ga imam že notri ali naj dodam še 2x 1gb, kateri je na fotografiji
.
.
Dodati mislim še 2x 1gb (mislim da počasnejšega) ddr2 rama
Tukaj je fotografija:
Torej kaj je v praksi bolje, naj pustim samo 4gb rama, ki ga imam že notri ali naj dodam še 2x 1gb, kateri je na fotografiji
.
.
- spremenil: psytoma ()
psytoma ::
Sedaj, ko sem dal v škatlo še ta dva modula po 1gb 667 MHz, se mi računalnik ne prižge na nastavitvah, ki jih imam v biosu. Imam procesor q6600 in je precej navit iz 2400 na 3200 MHz. Mislite, da lahko spravim procesor nazaj na to hitrost s temi dodatnimi rami?
Takole sem imel prej, ko sem imel samo 800MHz rame
Sedaj, ko sem dal v škatlo še ta dva modula po 1gb 667 MHz, se mi računalnik ne prižge na nastavitvah, ki jih imam v biosu. Imam procesor q6600 in je precej navit iz 2400 na 3200 MHz. Mislite, da lahko spravim procesor nazaj na to hitrost s temi dodatnimi rami?
S čim naj se poigram v biosu, da bi mi to uspelo?
S čim naj se poigram v biosu, da bi mi to uspelo?
Assass1n ::
Iz tem ko imaš te nastavitve, in počasnejše rame, posledično tudi njih naviješ in ne prenesejo tega :)
Znižaj frekvenco druge nimaš, ker veriga je tako močna kot njen najšibkejši člen, tko je pri ramih če imaš različne.
Znižaj frekvenco druge nimaš, ker veriga je tako močna kot njen najšibkejši člen, tko je pri ramih če imaš različne.
še ko je na tv-ju moder ekran me `pr src stisne
r3dkv1c4 ::
tiho pravilo.....najboljše je če imaš vse rame popolnoma enake....drugace se skresejo in rezultat je tu pri tebi viden.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | RAM dilemaOddelek: Strojna oprema | 2423 (1774) | OVID |
» | Core2 Duo CPU E4500 - 2.20GHz NavijanjeOddelek: Navijanje | 3069 (1952) | tomos |
» | LAPTOP ramOddelek: Strojna oprema | 962 (837) | Hexenšus |