Forum » Strojna oprema » Kako predelati USB 11 pinski konektor v 9 pinskega?
Kako predelati USB 11 pinski konektor v 9 pinskega?

rzidar1 ::
Zdravo!
Imam card reader iz Lenovo računalnika z 11 pinskim priključkom. Moja plošča Gigabyte pa ima samo priključke na 9 pinov. Kakšna ideja, kako predelati iz 11 v 9 pinov? Lahko z menjavo konektorja, vendar v kakšnem zaporedju?
Imam card reader iz Lenovo računalnika z 11 pinskim priključkom. Moja plošča Gigabyte pa ima samo priključke na 9 pinov. Kakšna ideja, kako predelati iz 11 v 9 pinov? Lahko z menjavo konektorja, vendar v kakšnem zaporedju?
Lp
Rosvita Zidar - RoZi
Rosvita Zidar - RoZi
- spremenila: rzidar1 ()

rzidar1 ::
Ker mi nikakor ni dalo miru in sem brskala in brskala po internetu, sem videla tole slikco:
Potem sem šla iskat po svojih škatlah, če se mogoče valja kje kakšen 9 pinski konektor, da bi videla, kako je zvezano in sem našla točno ta moder "vmesnik". Poskusila sem priključit tako, da sta zadnja 2 pina (11 in 12) ostala odklopljena. Zaenkrat... Deluje!
Če ima mogoče kdo kakšno shemo, podobno tej spodnji, samo da bo za 11 pinov, pa naj prosim prilepi:
Potem sem šla iskat po svojih škatlah, če se mogoče valja kje kakšen 9 pinski konektor, da bi videla, kako je zvezano in sem našla točno ta moder "vmesnik". Poskusila sem priključit tako, da sta zadnja 2 pina (11 in 12) ostala odklopljena. Zaenkrat... Deluje!
Če ima mogoče kdo kakšno shemo, podobno tej spodnji, samo da bo za 11 pinov, pa naj prosim prilepi:
Lp
Rosvita Zidar - RoZi
Rosvita Zidar - RoZi
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Koaks kabel podaljšekOddelek: Omrežja in internet | 3141 (2600) | radmannsdorf |
» | 4 pinski konektor za ventilatorje?Oddelek: Strojna oprema | 1388 (1252) | Seljak |
» | Kje kupiti kabel Digital Din 9 pinski (AC-3)Oddelek: Zvok in slika | 3079 (1882) | Kaj |
» | Kje kupiti 44pinski ata kabel za priklop 2,5" HDD?Oddelek: Strojna oprema | 1377 (1262) | Matko |
» | Tagan (480W) in 4 pinski 12V priključekOddelek: Strojna oprema | 1839 (1609) | ddeben |