Forum » Strojna oprema » Router FBR-1403TX
Router FBR-1403TX
Misasagi ::
Preoblemi z doticni routerjem. Na delocen cas, ki pa je vsakic rezlicen, router enostavno zablokira, navidez je vse OK, tu mislim da kontrolne ledice. Povezave na ven pa ni. Reset tipka na routerju ne deluje, router je moc resetirati le ob fizicnem izklopu iz napajanja. Je moznost napacne konfiguracije routerja, ali je router fuc? Drugace v casu ko deluje, dela vse brez problema. Vnaprej hvala.
Misasagi ::
Hmm, problem je resen.
Ocitno se je routerju mal zmesal, al pa orignal ni bil pravilno kaj nastavljen. V glavnem, router sem resetiral tako, da ga je povrnilo v prvotno stanje, oz. default nastavitve routerja. Od takrat je ze priblizno en dan in ni nikakrsnih problemov. Prej se ej sesuval vsako uro. Mislim, da se tudi grej ne vec toliko. Kaj, zakaj, kako. To morate ugotoviti sami :) V glavnem hvala vsem ki ste pomagali. :))
Ocitno se je routerju mal zmesal, al pa orignal ni bil pravilno kaj nastavljen. V glavnem, router sem resetiral tako, da ga je povrnilo v prvotno stanje, oz. default nastavitve routerja. Od takrat je ze priblizno en dan in ni nikakrsnih problemov. Prej se ej sesuval vsako uro. Mislim, da se tudi grej ne vec toliko. Kaj, zakaj, kako. To morate ugotoviti sami :) V glavnem hvala vsem ki ste pomagali. :))
urban ::
A ti sedaj deluje o.k.???
Ker jaz imam iste probleme. Samo z razliko od tebe se mi sesuva na vsake par dni, vendar je vseeno zelo moteče.
LP
Urban
Ker jaz imam iste probleme. Samo z razliko od tebe se mi sesuva na vsake par dni, vendar je vseeno zelo moteče.
LP
Urban
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Router Repeater dd-wrtOddelek: Pomoč in nasveti | 1041 (842) | D-PaX |
» | ASUS RT-N66U 3x (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 14928 (13517) | styled |
» | Potreben reset LANa vsakih 5 minOddelek: Omrežja in internet | 1261 (1013) | saule |
» | Prekinjanje interneta (modem se sesuje)Oddelek: Omrežja in internet | 3433 (2489) | marky007 |
» | D-Link DI-604 router firmwareOddelek: Omrežja in internet | 3186 (2618) | ||_^_|| |