Forum » Programska oprema » [Dropbox] Camera Uploads in ime fotografije
[Dropbox] Camera Uploads in ime fotografije
Jst ::
Hello fellow Dropbox users.
Na Androidu imam inštalirano aplikacijo in omogočen upload fotografij. Takrat ko so imeli "akcijo" za povečanje prostora, sem uploadal vse možne fotke, kar kar sem jih našel. Potem sem pa vse zbrisal.
Sedaj mi pa tiste stare fotke iz telefona noče sam naložiti, ampak samo nove. In fotke poimenuje po datumu "2012-06-08 20.20.23". Če pa na telefonu ročno izberem stare fotke, ki sem jih takrat zbrisal, jih pa poimenuje tako, kot v telefonu - "IMAG0001.jpg".
Rad bi, da mi vse fotke iz telefona uploada in poimenuje "datum ura.jpg".
Kako bi to dosegel?
Na Androidu imam inštalirano aplikacijo in omogočen upload fotografij. Takrat ko so imeli "akcijo" za povečanje prostora, sem uploadal vse možne fotke, kar kar sem jih našel. Potem sem pa vse zbrisal.
Sedaj mi pa tiste stare fotke iz telefona noče sam naložiti, ampak samo nove. In fotke poimenuje po datumu "2012-06-08 20.20.23". Če pa na telefonu ročno izberem stare fotke, ki sem jih takrat zbrisal, jih pa poimenuje tako, kot v telefonu - "IMAG0001.jpg".
Rad bi, da mi vse fotke iz telefona uploada in poimenuje "datum ura.jpg".
Kako bi to dosegel?
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NSA za nekaj držav hrani vse telefonske pogovoreOddelek: Novice / NWO | 7873 (6408) | LJ4L |
» | Dropbox ponuja do 4,5 GB prostora brezplačno (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 25847 (17726) | Ajrina |
» | Nokia predstavila N8 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Nokia / Symbian | 24488 (21674) | Bistri007 |
» | Recovery datotekOddelek: Programska oprema | 1157 (977) | Nebula |
» | Hot Pixli & Digitalni FotoaparatiOddelek: Strojna oprema | 1458 (1313) | ganzi |