Forum » Strojna oprema » disk error
disk error
psychoshorty ::
Preveri z Hirensom integriteto svojega diska. Imas en kup toolsov, s katerim lahko swajpas povrsino diska za bad sektorji / odcitas smart status.
Enron x86 ::
Saj ga poženeš direktno s CD-ja (v BIOS-u nastaviš, da se računalnik zažene s CD-ja namesto z diska).
lp
lp
Core i5-4690K@4.7| ASUS MAXIMUS VII HERO| 16 GB Corsair LP DDR3 1866 MHz|
ASUS 970 STRIX| SB Z OEM| Samsung 840 EVO 250 GB|
Seagate 2 TB| EVGA SuperNOVA G2 750 W| Fractal Define R4
ASUS 970 STRIX| SB Z OEM| Samsung 840 EVO 250 GB|
Seagate 2 TB| EVGA SuperNOVA G2 750 W| Fractal Define R4
filip007 ::
Ali pa linux CD noter pa odpri Disk Utility. Pa preveri malo...
Trevor Philips Industries
Daedalus ::
Izvajanje bilokakih operacij na skor failed disku pomeni skor ziher izgubo podatkov. Najprej image, pol pa fixaj.
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
oberskitona ::
Imam podoben primer. Disk deluje in lahko normalno nalozim win7.
Deluje nekaj casa potem pa enostavno, kot da izgubi podatke, noce se sistem vzpostavit. Ponudi moznost da se bo sam popravil sisteem in potem spustim skozi samopopravljanje, pa mi samo napise, da napake ni bilo mozno odpravit ob ponovnem zagonu pa izpis, da diska ni naj vstavim boot disk in...
Aja to je ta disk ze delal v prejsnjem racunalniku z komplet drugimi komponentami.
Ali je mozno kaj naredit z tem diskom ali ga preprosto vrect stran?
Hvalal in lp
nic?
Deluje nekaj casa potem pa enostavno, kot da izgubi podatke, noce se sistem vzpostavit. Ponudi moznost da se bo sam popravil sisteem in potem spustim skozi samopopravljanje, pa mi samo napise, da napake ni bilo mozno odpravit ob ponovnem zagonu pa izpis, da diska ni naj vstavim boot disk in...
Aja to je ta disk ze delal v prejsnjem racunalniku z komplet drugimi komponentami.
Ali je mozno kaj naredit z tem diskom ali ga preprosto vrect stran?
Hvalal in lp
nic?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: oberskitona ()
nofaith ::
Dobrdan. js mam pa klele 200gb maxtorja pa je kr failov. a je to mozno. argus monitor me je 3 dni prej opozarjal nato pa mi je danes zjutri napisal. secondary drive has failed. a se da to kej popravt.
V prostem in neprostem času tehnološki entuziast.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prenos sistema iz HDD na SSD (stotič:)) (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 17299 (10791) | opeter |
» | blue screen po menjavi matičneOddelek: Pomoč in nasveti | 1778 (1457) | Hayabusa |
» | ntldr is missing - pomoč prosimOddelek: Pomoč in nasveti | 1046 (855) | solatko |
» | virus in reševanje podatkovOddelek: Programska oprema | 2861 (2614) | Blisk |
» | zagon računalnikaOddelek: Operacijski sistemi | 2165 (2090) | mera |