» »

štrom

štrom

upirna ::

Včeraj sem dobil 333 MHz rame (čeprav IT7 MAX2 podpira samo 266 MHZ, vendar je fino če maš še mal rezerve) in se veselo lotil navijanja procesorja. Vse je šlo kot po načrtih, prišel sem do 2700 MHz, vedno sem zagnal Prime95 in temperatura se je gibala okoli 58 stopinj. Vse je delal kul! Potem sem šel spat in zjutraj se mi sistem ni zbudil. Izklopil sem CD-ROM enote, ventilatorje, celo disk. Pa se še vedno ni zbudil. Potem sem resetiral bios in zadevo sem nazaj "butnil" na 2400 MHz. Ali je mogoče prešibak napajalnik?

P.S:Imam 430 W napajlnik za naslednji sistem
-pečka, cd-rom
-disk: Maxtror 60 GB
-procesor:2400 MHz
-plata: IT7-MAX2 (ne v2)
-dva ventilatorja
-grafična Ati radeon 9000 PRO
-modem

Jok3r ::

Napajalnik je čist OK:D

Kaj pa je lahko narobe?

Yacksy ::

Mal poglej, če si mogoče kej skuru. Al pa bios. Pa se ti sploh ne zbudi, al sam ne pride v windowse? K če se ti sploh ne zbudi si najbrž kej zjebal. Probi kakšne drude rame not vrčt. Mal se igraj, mašina je muhava.

Skuru nisem nič, ker pravkar pišem post na tej mašini. Bios je najnovejši, tako da tu tudi ni težav. Moram pa povedat, da mi komp na 400 MHz napajalniku ni delal oz. se ni zbudil, tako da imam vedno na sumu napajalnik. Vendar vsi trdite da je to nemogoče, zato bom to možnost izključil. Še kakšne ideje, kaj bi bilo lahko narobe?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Frekvenca pci vodila Pomoč

Oddelek: Navijanje
101233 (1101) upirna
»

Zakaj se mi hladen računalnik ne prižge?

Oddelek: Strojna oprema
201546 (1307) OwcA
»

povezava pinov na procu- celeronček 1.7 Ghz

351408 (1057) c3R4R
»

Kako pogledati, kako obremenjen je napajalnik?

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
363447 (2681) Mr.B
»

Pc MARK

161427 (1146) 1161815611

Več podobnih tem