» »

asus K53sd JA ali NE

asus K53sd JA ali NE

kliki kloki ::

lep pozdrav vsem!
jz sem se odloča da bom kupla prenosnika in tale mi je fuuul všeč
http://www.bigbang.si/racunalnistvo/rac...
ampak vsi pravjo da bi blo bolš če bi kupla HP-ja
zanima me vaše mnenje če je tale vreden tega dnarja.

drgač pa lohk tut kerga druzga predlagate sam mora bit do 550€

hvala vsem za odgovore :)

SLO_Matej ::

kliki kloki je izjavil:

ampak vsi pravjo da je asus drek in da je ittak hp najboljši itd.

To že kar nekaj časa ni več tako. Asus je zadnje čase na vrhu lestvic zanesljivosti, HP-ju pa gre zadnje čase slabše (sem bral nekje), pa tudi po kakovosti niso med boljšimi. Asusovi prenosniki se običajno ne pregrevajo in so tišji za razliko od HP-jev (ja, HP fani bodo seveda veliko imeli za pvoedati čez tole, vendar bo marsikdo priznal, da tako pač je).

Sicer pa da ne mešaš Asusa z Acerjem, ker slednji pa običajno velja za proizvajalca nekoliko manj kvalitetnih prenosnikov.

Priporočam ti, da vzameš raje naslednji model: Asus K53SV-SX945V
Dobiš zmogljivejši procesor i3 2350M, 4 GB DDR3 RAM pomnilnika z možnostjo nadgradnje do 8 GB, večji 640 GB trdi disk (sicer samo 5400 RPM, saj obstajajo tudi prenosniki s hitrejšimi diski, kar pa se pri hitrosti delovanja pozna, vendar za tak denar težko), zmogljivejšo grafično kartico GeForce GT 540M 1 GB, ki se ne bo ustrašila niti kakšnega zahtevnejšega opravila. Je prav tako 15,6" prenosnik s HD LED zaslonom, delno aluminijastim ohišjem, USB 3.0 priključkom in prednameščenim Windows 7 Home Premium.

Vendar pa mislim, da tega ni belega, lahko pa se v trgovinah kjer je na voljo pozanimaš, če imajo sivega, je tudi lep (večinoma imajo namreč rjavega):
 Asus K53SV - siv

Asus K53SV - siv

P.S.: Na Enaa bo mogoče siv (na sliki je namreč, lahko pa da gre samo za simbolično sliko), a imajo takega z vgrajenih kar 8 GB DDR3 RAM-a, tako da mislim, da se ti splača dodati še tistih 5 eur.

Zgodovina sprememb…

OptimuZ ::

kliki kloki: ker punce rade gledate na design in barvo prenosnika ti lahko povem, da je za tvoje potrebe super mašinca :) kar nabavi.

kliki kloki ::

hvala obema

McLuzo ::

hp najbolši... :))
Kot rečeno, so Asus prenosniki dobri, predvsem glede na to kaj ponujajo za svojo ceno, da ne omenjam 2 letne garancije, za katero HP še ni slišal oz. je, ampak samo ob doplačilu.
Mamo enega takega Ausa doma, sicer z drugačno konfiguracijo, pa laufa zankrat BP (5 mesecev), ventilator se vklopi če gre temepratura CPUja nad 55-60°C in je tudi relativno tih. Problemov s kkšnim pregrevanjem ni (se niti ne uporablja v zahtevne namene).

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

toshiba ali lenovo?

Oddelek: Pomoč in nasveti
61542 (1347) shadeX
»

Nakup prenosnika za obdobje faksa

Oddelek: Kaj kupiti
182143 (1789) roze211
»