» »

kere USB ključke kupit?

kere USB ključke kupit?

Alen T 1978 ::

kaj priporočate? rabim 4GB ključke. ene par bi jih kupil. gor bo muska. ključki bojo pa vzun, izven hiše, v letni kuhni. to je vse kar lahk povem.

torej, kaj priporočate?

nekega read write maratona ne bom počel. gor bom spravil mp3je pa jih pustil da ždijo gor.
doma imam ene 10 kingston ključkov pa se je že kar nekajkrat ob vsake sem ter tja na svete cajte k sem kaj prčkal po njih pojavil kak error pa sem moral pač tist format dat čez. izgleda da niso glih 100% reliable.

hvala za vsak nasvet. lep pozdrav!

Alen

cen1 ::

USB verzija 2 ali 3?

Sicer 4GB so tako poceni da jih lahko kupiš na kile, ali ti kakšen odpove ali ne pa ponavadi ni stvar znamke ampak sreče.. kupi kar je najceneje in da ni od neke X znamke in bo OK.

xxxgeekxxx ::

Se strinjam, ni neka znanstvena fantastika kupovat ključka za radio. Najbolj poceni pa gremo.

EDIT:
Sicer, če sem že tu naj povem, da mam od TakeMS 4GB ključek, parkrat opran, posojen, vržen, prepisan, zbrisan, formatiran pa dela BP še vedno. Kupil pa sem ga, ko so 4GB ključki stali cca 40-50EUR, tak da je star. Torej če bi že moral firmo priporočat lahko poskusiš TakeMS
Ke te češ

Zgodovina sprememb…

Nikonja ::

poglej v štacunah tipa leclerc, hoffer.... ker tamo imajo skoz 4 ali 8 GB ključke po 5-6 eurčkov

Alen T 1978 ::

aha, tko. okej. hehe. hvala vsem trem.
LP!

Alen

edit: aja, pozabil sme povedat da USB v2.0...

Zgodovina sprememb…

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

USB

Oddelek: Pomoč in nasveti
372902 (1756) Dzhimen
»

Pokvarjen USB?

Oddelek: Strojna oprema
242833 (2017) solatko