Forum » Operacijski sistemi » Lokacija driverjev
Lokacija driverjev
ZHHIGA ::
Ko se windows prižge se mi pojavi blue screen s kodo 0x000000F4 in sumim da so krivi driverji od ati ali nvidie, ker se je problem pojavil, ko sem zamenjal grafično nvidia za ati. V windows ne morem, ker se mi prej pojavi blue screen, fajle na disku pa lahko vidim preko linuxa, ki ga poganjam iz CD-ja. Zanima me kako lahko zbrišem driverje iz diska (točno katere fajle moram zbrisati, ker niti približno nevem kje se nahajajo).
Hvalaza odgovore, LP Žiga
EDIT: Uporabljam Windows 7 Home Premium
Hvalaza odgovore, LP Žiga
EDIT: Uporabljam Windows 7 Home Premium
- spremenil: ZHHIGA ()
Cold1 ::
Napaka 0x000000F4 je A process or thread crucial to system operation has unexpectedly exited or been terminated morda bi kazalo poguglati po njenih vzrokih.
Poleg tega se zavedaj, da se grafični gonilniki v varnem načinu ne zaženejo.
--------------------------------------------
Če res želiš brisati gonilnike pa vedi, da se imena Nvidinih začnejo z "nv", imena Atijevih pa z "ati", če se res gre za gonilnike dotičnih podjetij pa preveriš tako da pogledaš opis datoteke (v Oknih se le ta pojavi v orodnem namigu če pridržiš miško nad datoteko).
Poleg tega se zavedaj, da se grafični gonilniki v varnem načinu ne zaženejo.
--------------------------------------------
Če res želiš brisati gonilnike pa vedi, da se imena Nvidinih začnejo z "nv", imena Atijevih pa z "ati", če se res gre za gonilnike dotičnih podjetij pa preveriš tako da pogledaš opis datoteke (v Oknih se le ta pojavi v orodnem namigu če pridržiš miško nad datoteko).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | blue screen med zagonom ali namestitvijo OSOddelek: Pomoč in nasveti | 1412 (1138) | ST-777 |
» | Problem z Radeonom 4870 512mbOddelek: Pomoč in nasveti | 2560 (2408) | Specijalec |
» | Kako ugotoviti kaj mi serje? Bluescreeni...Oddelek: Pomoč in nasveti | 2732 (2123) | Cold1 |
» | BlueScreen!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1375 (1220) | dejan1992 |
» | izklapjanje računalnika - moder ekran ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1330 (1145) | bluefish |