Forum » Loža » Plačilni sistem paybox.com
Plačilni sistem paybox.com
rainmaker666 ::
Pozdravljeni
Zanima me če ima kdo izkušnje z omenjenim plačilnim sistemom. Potrebujem ga za rezervacijo prenočišča, spletna stran pa ima omogočen samo ta način plačila.
LP
Tanis
Zanima me če ima kdo izkušnje z omenjenim plačilnim sistemom. Potrebujem ga za rezervacijo prenočišča, spletna stran pa ima omogočen samo ta način plačila.
LP
Tanis
Venum ::
Kolker sm zgooglal maš na payboxu tut neke surveye za reševat vsak dan, ko neki zaslužiš pa lahko daš na paypal. Mislim da ta paybox ni ista reč kot paypal. Zahtevajo kreditno? Mogoče bi lahko naložu na paypal pa pol iz paypala na paybox? Sam sm malo skeptičn. Za spletno trgovanje je paypal najbol pogosta metoda plačevanja pa tut najbol zanesljiva (ni kr neki in je res vredna zaupanja). Kak je s tem payboxom pa se še malo pozanimi na googlu pa bodi previdn. Aja nekdo pravi, da se mu sploh ne zdi kot prevara in ga je legitimno.
rainmaker666 ::
Ne ne mislim služiti s tem. Ko na spletni strani končam z vnašanjem podatkov o rezervaciji me preusmeri na neko poddomeno domene paybox.com. Od mene zahteva številko kreditne kartice datum veljavnosti in še cvc kodo. Ima pa stran tudi Mastercard SecureCode logotip. Zanima me v kolikšni meri mi to zagotavlja varnost in kje lahko preverim, če je stran dejansko pod okriljem Mastercard SecureCode.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 2.60 evra za vodenje računa NLBOddelek: Loža | 7809 (6517) | c0ck4m0u53 |
» | Vaš MastercardOddelek: Loža | 6114 (5250) | OZZY |
» | Iskanje številk kreditnih kartic z GooglomOddelek: Novice / Varnost | 13209 (8637) | BlackMaX |
» | kako plačati (paypal)Oddelek: Pomoč in nasveti | 14068 (12278) | bluefish |
» | Nujno, security code na maestroOddelek: Loža | 19702 (18798) | T0RN4D0 |