Forum » Pomoč in nasveti » Aktivno okno
Aktivno okno
Geozadetek ::
Imamm težavo, ki ni kritična, je pa zelo moteča, še posebaj ob pisanju različnih besedil ( naprimer sedaj ;) Na prenosniku se na vsake toliko časa zamenja aktivno okno. Kako to izgleda v praksi; ko pišem besedilo mi kar naenkrat začnejo zvočna opozorila pošiljati signale, da kurzor ni več na aktivnem odprtem oknu. Potem moram z miško klikniti na mesto, kjer se je prenehal vnos in pisanje lahko nadaljujem. Touchpada se niti na daleč ne dotikam, zato ne morem prestavljati okenj z njim. Že če pustim namizje tako kot je, z odprtim oknom IN NE DELAM NIČ, mi po parih minutah blinkne vrhnja vrstica in mi da vedeti, da ni več "glavna". Med pisanjem tega sporočila se mi je to zgodilo 4x. Drugih oken nimam odprtih.
Ima kdo kakšno idejo.
Win7,64,
no, zgodilo se je 5x
lp
Ima kdo kakšno idejo.
Win7,64,
no, zgodilo se je 5x
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zakaj je prepih tako problematičen (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 26008 (10479) | starfotr |
» | Word: slika (sklic | napis) v besedilu omenjen ?Oddelek: Programska oprema | 8307 (7751) | mikeyq |
» | Virtual desktop - kateri zna delati z ikonamiOddelek: Programska oprema | 2459 (1932) | misek |
» | Click na link se odpre minimiziranOddelek: Pomoč in nasveti | 885 (778) | ToniT |