Forum » Pomoč in nasveti » Pomoč v zvezi z SDRAMi
Pomoč v zvezi z SDRAMi
duh ::
Imam:
Celeron 433MHz
CA810 (ploščo) in
64Mb SDRAMa (baje eno stranskega...)
No danes sm hotu nadgradit in sel v trgovino mal sprobat kombinacije, da ne bom kupoval nekaj kar mi ne bo delalo. No, dobro, da sm naredu tko, ker ni nc delalo. Tisti SDRAMi ki so jih meli so vsi dvostranski in pr meni ne delajo.
A mi zna kdo kej obrazlozit za kaj se gre? To pomeni verjetno, da morm poiskat kake enostranske SDRAMe (če se jih sploh še da kje dobit).
No, hkrati bi še pozval, če se komu brezveze prašijo kje pa da jih nerabi jih spodaj podpisani kupuje! Minimalno še en zlog po 64Mb enostranskega bi rabu. Hvala.
Sm frišno pečen pri Slo-Techu (1 urca me je zato prosim admini tle, ne me ubit.
Še neki preden stisnem(Pošlji): Tle v okence kamr pisem ta text je ozadje crno in barva pisave tudi crna. Kako ste si vi to predstavljali?
LP duh
Celeron 433MHz
CA810 (ploščo) in
64Mb SDRAMa (baje eno stranskega...)
No danes sm hotu nadgradit in sel v trgovino mal sprobat kombinacije, da ne bom kupoval nekaj kar mi ne bo delalo. No, dobro, da sm naredu tko, ker ni nc delalo. Tisti SDRAMi ki so jih meli so vsi dvostranski in pr meni ne delajo.
A mi zna kdo kej obrazlozit za kaj se gre? To pomeni verjetno, da morm poiskat kake enostranske SDRAMe (če se jih sploh še da kje dobit).
No, hkrati bi še pozval, če se komu brezveze prašijo kje pa da jih nerabi jih spodaj podpisani kupuje! Minimalno še en zlog po 64Mb enostranskega bi rabu. Hvala.
Sm frišno pečen pri Slo-Techu (1 urca me je zato prosim admini tle, ne me ubit.
Še neki preden stisnem(Pošlji): Tle v okence kamr pisem ta text je ozadje crno in barva pisave tudi crna. Kako ste si vi to predstavljali?
LP duh
boštjan ::
nažalost novi rami na stare palte ne palijo preveč.
glede foruma:klikni na svoje ime v forumu in idi pod stil
glede foruma:klikni na svoje ime v forumu in idi pod stil
duh ::
Ja, evo, zamenju stil! zdej vidim kaj pisem! juhu
Sm mislu, da je kej narobe zaradi brskalnika. S to Opero (7 beta2) se mi kdaj zdi da prou ščijem proti vetru.. ok to je že izven teme.
SDRAMi torej...
Sm mislu, da je kej narobe zaradi brskalnika. S to Opero (7 beta2) se mi kdaj zdi da prou ščijem proti vetru.. ok to je že izven teme.
SDRAMi torej...
astras ::
ja zdej edino da probas, to pomeni da si jih v trgovini pac sposodis dvostranske in da das samo dvostranske noter (mogoce pol bo, ampak dvomim) vcasih moras tudi pravilno kombinacijo vtrofit tako da probaj na razlicnih slotih ne sam na enemu. si si pa odgovor v bistvu podal sam...
lp
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zazna 1024MB rama, uporablja samo 768MB?Oddelek: Strojna oprema | 2120 (1282) | mlakar |
» | Je ta zamenjava sploh smiselna?Oddelek: Kaj kupiti | 2186 (1723) | hooger |
» | Vprašanje glede SDRAMaOddelek: Strojna oprema | 1216 (1073) | Azrael |
» | Problem z RAM-omOddelek: Pomoč in nasveti | 932 (840) | d'Regi |
» | Crknjen RAM ali kaj drugega?Oddelek: Strojna oprema | 1856 (1638) | Jeebs |