Forum » Operacijski sistemi » Windowsi v drugih jezikih?
Windowsi v drugih jezikih?
Matevy ::
Mene pa zanima, ce obstaja Hrvaska ali pa Srbska verzija Windowsev 98/ME/2K/XP (katerihkoli) tako kot obstajajo slovenski? Vprasal sem ze 100 ljudi pa nihce ne ve nic . Rabim jih pa za kolega, ki ne razume dobro slovensko, niti anglesko
- premaknilo: bastadu ()
krucymucy ::
Ziher obstajajo ... kje jih dobit sicer ne vem - sem pa siguren da obstajajo, saj ima srbo-hrvaska verzija winsev veliko vecjo potencialno trzno vrednost kot slovenska ... torej!!!
A kdo pozna kaksno hrvasko firmo, kjer bi se dalo to narocit preko poste? Sej Win98 ne morajo biti dragi?
andrej ::
exodus: ne bit prevec pameten ce je obmocje vecje to se ne pomeni, da ma vecjo potencialno trzno vrednost - vsaj zaenkrat. Ne smes pozabit, da je tam piratstvo skoraj 100% in ce me spomin ne vara nimajo pravega zakona za zascito avtorskih pravic. V taksni situaciji Microsoft ne bo trzno s prevodi.
Kot dodatek (MUI) so za XP na voljo naslednji jeziki (33):
English
German
Japanese
Chinese Traditional
Chinese Simplified
Korean
Arabic
Hebrew
French
Spanish
Italian
Swedish
Dutch
Brazilian
Norwegian
Danish
Finnish
Russian
Czech
Polish
Hungarian
Portuguese
Turkish
Greek
Slovenian
Slovak
Romanian
Croatian
Bulgarian
Estonian
Lithuanian
Latvian
Thai
24 jezikov je podprto native, torej brez paketa, ki se namesti na angleske:
German
Japanese
Chinese Traditional
Chinese Hong Kong
Chinese Simplified
Korean
Arabic
Hebrew
French
Spanish
Italian
Swedish
Dutch
Brazilian
Norwegian
Danish
Finnish
Russian
Czech
Polish
Hungarian
Portuguese
Turkish
Greek
MUI paket ima torej za hrvascino, ampak samo za XP. Prejsnje verzije se mi zdi niso ble lokalizirane v cro. Vendar ga pri nas po vsej verjetnosti ne bos dobil - razen mogoce samo "rozica" verzijo Dobis pa ga lahko na hrvaskem...
Kot dodatek (MUI) so za XP na voljo naslednji jeziki (33):
English
German
Japanese
Chinese Traditional
Chinese Simplified
Korean
Arabic
Hebrew
French
Spanish
Italian
Swedish
Dutch
Brazilian
Norwegian
Danish
Finnish
Russian
Czech
Polish
Hungarian
Portuguese
Turkish
Greek
Slovenian
Slovak
Romanian
Croatian
Bulgarian
Estonian
Lithuanian
Latvian
Thai
24 jezikov je podprto native, torej brez paketa, ki se namesti na angleske:
German
Japanese
Chinese Traditional
Chinese Hong Kong
Chinese Simplified
Korean
Arabic
Hebrew
French
Spanish
Italian
Swedish
Dutch
Brazilian
Norwegian
Danish
Finnish
Russian
Czech
Polish
Hungarian
Portuguese
Turkish
Greek
MUI paket ima torej za hrvascino, ampak samo za XP. Prejsnje verzije se mi zdi niso ble lokalizirane v cro. Vendar ga pri nas po vsej verjetnosti ne bos dobil - razen mogoce samo "rozica" verzijo Dobis pa ga lahko na hrvaskem...
Hvala ti, najbols da grem kar cez mejo pogledat, ceprav se mi zdi da so XPji kar dragi .
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tomi ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Matej ali Matjaz po anglesko?Oddelek: Šola | 8161 (5765) | Okapi |
» | Slovenski jezik na androidu ?Oddelek: Mobilne tehnologije | 1772 (1540) | MacLeod |
» | Je ta telefon vreden 193 € ?Oddelek: Mobilne tehnologije | 3081 (2575) | francek1 |
» | 25 najnevarnejših programerskih napak (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Varnost | 14110 (8461) | MrStein |
» | Windowsi in laptop iz tujine?Oddelek: Operacijski sistemi | 1200 (1035) | Mirč |