Forum » Pomoč in nasveti » težava pri prijavi
težava pri prijavi
daisy ::
po neumnosti sem si ustvarila geslo za administrator račun, nato sem geslo odstranila (vsaj mislila sem tako) ugasnila računalnik, ko pa sem ga naslednji dan potrebovala, pa mi pokaže, da je zaklenjeno. ok, vtipkam pod moj up. račun (administrator) geslo, pa mi skoz javlja, da geslo ni pravilno. Vem, da je pravilno, ker imam zapisanega, pa tud tako zelo enostavno je. v geslu ni velikih črk, ni šumnikov... res mi ni jasno zakaj ga ne sprejme. tud v safe modu ne morem nič, ker tud zahteva geslo, sicer je poleg ikone za moj račun, še ikona za drug račun, ampak tud tam zahteva up. ime in geslo.
aja, ko pa kliknem reset password pa mi napiše:
this feature requires removable media, such as a floppy disk or usb flash drive. please insert a floppy disk or connect a usb flash drive and then tray again.
imam win7 ultimate
mi lahko kdo prosim pomaga
aja, ko pa kliknem reset password pa mi napiše:
this feature requires removable media, such as a floppy disk or usb flash drive. please insert a floppy disk or connect a usb flash drive and then tray again.
imam win7 ultimate
mi lahko kdo prosim pomaga
- spremenilo: daisy ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | težava inštaliranja windows 8Oddelek: Operacijski sistemi | 920 (765) | solatko |
» | windows 7 ni diskovOddelek: Operacijski sistemi | 1836 (1698) | ender |
» | Unencrypt...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1231 (1124) | solatko |
» | MacLockPick - avtomatizirana kraja podatkovOddelek: Novice / Zasebnost | 3968 (2767) | poweroff |
» | Windows xp postavitev na S-ATA diskOddelek: Operacijski sistemi | 1288 (1210) | The B |