Forum » Programiranje » [C#] - UpdatePanel - Codebehind
[C#] - UpdatePanel - Codebehind
DarkSite ::
Hej
Torej zanima me kako bi sprožil nek specifičen updatePanel v code behind.
Namreč imam nek master page, pa recimo 2 web user controli(.ascx).
V 1 controli je updatepanel(up1). V drugi controli bi pa rad preko codebehind osvežil updatepanel(up1).
Če bi se updatePanel nahajal tudi v 2 controli ne bi imel problema. Tako, pa mi ga ne najde.
Probal sem tudi tole, pa ne deluje:
1 Controla:
2 Controla:
Sem kaj pozabil?
Torej zanima me kako bi sprožil nek specifičen updatePanel v code behind.
Namreč imam nek master page, pa recimo 2 web user controli(.ascx).
V 1 controli je updatepanel(up1). V drugi controli bi pa rad preko codebehind osvežil updatepanel(up1).
Če bi se updatePanel nahajal tudi v 2 controli ne bi imel problema. Tako, pa mi ga ne najde.
Probal sem tudi tole, pa ne deluje:
1 Controla:
<asp:UpdatePanel ID="up1" runat="server" UpdateMode="Conditional"> <ContentTemplate> <asp:Label ID="Label1" runat="server" Text="Label"></asp:Label> </ContentTemplate> </asp:UpdatePanel>
2 Controla:
UpdatePanel _up1 = new UpdatePanel(); _up1 = (UpdatePanel)Master.FindControl("up1"); _up1.Update();
Sem kaj pozabil?
- spremenilo: DarkSite ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | JS frameworks: knockoutJS, angularJS, react, ...Oddelek: Programiranje | 7294 (4139) | kuall |
» | Excell klicanje makrota z različnimi gumbiOddelek: Pomoč in nasveti | 801 (617) | JankoK |
» | [Java]Problem z vektorjemOddelek: Programiranje | 1431 (1300) | KernelPanic |
» | python -slovarOddelek: Programiranje | 3124 (2103) | Valex86 |
» | [c#]4 v vrsto - padanje krogovOddelek: Programiranje | 1988 (1820) | VASkO |