Forum » Pomoč in nasveti » Stroški tiskanja
Stroški tiskanja
Matej_K ::
Rabil bi pomoč.
Namreč v službi imamo par laserskih tiskalnikov HP Color LaserJet 3505dn(in podobne). Zadnje čase opažam da se tonerji zelo veliko praznijo.
Ko sem pregledal nastavitve printanja sem opazil da imajo pri Print Quality izbrano ImageREt 3600, namesto da bi imeli 1200x600. naj povem da se slik skoraj ne tiska.
Predvidevam da se na nastavitvi 1200x600 porabi manj barve, ali se motim?
Ima kdo kje kak test, raziskavo koliko se prišpara?
Nalogo moram posredovati servicu ki skrbi za tisklanike-računalnike v podjetju, ker jih je 100+, tako da rabim argumente da bodo oni sploh kaj delali.
Hvala
Namreč v službi imamo par laserskih tiskalnikov HP Color LaserJet 3505dn(in podobne). Zadnje čase opažam da se tonerji zelo veliko praznijo.
Ko sem pregledal nastavitve printanja sem opazil da imajo pri Print Quality izbrano ImageREt 3600, namesto da bi imeli 1200x600. naj povem da se slik skoraj ne tiska.
Predvidevam da se na nastavitvi 1200x600 porabi manj barve, ali se motim?
Ima kdo kje kak test, raziskavo koliko se prišpara?
Nalogo moram posredovati servicu ki skrbi za tisklanike-računalnike v podjetju, ker jih je 100+, tako da rabim argumente da bodo oni sploh kaj delali.
Hvala
... .. .
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Multifunkcijska naprava (do 200 EUR)???Oddelek: Kaj kupiti | 5263 (3358) | |
| » | Obešanje orodijOddelek: Kaj kupiti | 5374 (4685) | gruntfürmich |
| » | Pomembnost DPI pri nakupu barvnega laserskega tiskalnikaOddelek: Strojna oprema | 1666 (1444) | Jst |
| » | Kateri laserski tiskalnik?Oddelek: Kaj kupiti | 3775 (2770) | easyrider3 |
| » | Kero resolucijo monitorja uporabljateOddelek: Omrežja in internet | 2709 (2492) | JeDo |