Forum » Pomoč in nasveti » Ubuntu 12.04 Firefox 12 - bookmarks toolbar
Ubuntu 12.04 Firefox 12 - bookmarks toolbar
twom ::
Navajen sem klikati bližnjice v "Bookmarks toolbar".
Vrstica z mapami je vedno tik nad odprto stranjo, kliknem mapo in link in že se odpira stran (včasih imam tudi podmape, včasih pa kakšen link, ki ni v mapi)
V Ubuntu 12.04 LTE Firefox 12 pa moram iti čisto zgoraj na rob ekrana, kjer se mi pojavi karkoli že, potem moram klikniti "Toolbars", klikniti "Bookmarks Toolbar" in šele potem mapo z bližnjicami.
Ali obstaja rešitev za mojo težavo?
Lep pozdrav,
Peter
Vrstica z mapami je vedno tik nad odprto stranjo, kliknem mapo in link in že se odpira stran (včasih imam tudi podmape, včasih pa kakšen link, ki ni v mapi)
V Ubuntu 12.04 LTE Firefox 12 pa moram iti čisto zgoraj na rob ekrana, kjer se mi pojavi karkoli že, potem moram klikniti "Toolbars", klikniti "Bookmarks Toolbar" in šele potem mapo z bližnjicami.
Ali obstaja rešitev za mojo težavo?
Lep pozdrav,
Peter
twom ::
Mi je kar malo nerodno,
sem iskal v Edit -> Preferences pa seveda nisem našel...
Hvala in lep pozdrav,
Peter
sem iskal v Edit -> Preferences pa seveda nisem našel...
Hvala in lep pozdrav,
Peter
Icematxyz ::
Ah, zakaj nerodno, nerodno bi ti lahko bilo, če ne bi vprašal, oziroma zadeve ne bi podrobno opisal in bi nekje do jutri ravno to uredila. Verjetno prva izkušnja z drugo platformo in pač je "organizem" nekoliko pod stresom, ampak stanje se potem hitro izboljša. ;)
Lepo, da si uredil.
Lepo, da si uredil.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ikonce v vrstici z zaznamkiOddelek: Pomoč in nasveti | 1247 (1027) | soncek27 |
» | Firefox 4 izšel (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 72950 (62115) | opeter |
» | Na voljo prva beta Firefox 4 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 21911 (19302) | Bananovec |
» | firefox se treseOddelek: Pomoč in nasveti | 1292 (1006) | eclipse |
» | Opera po novem brez oglasov (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 8652 (6503) | kriko1 |