Forum » Pomoč in nasveti » Email
Loser ::
Zanima me ce mogoce kdo ve :?
imam adsl in bi rad program za email , ki bi deloval v ozadju in me obveščal o prispeli posti,da mi ni treba startati email programa ampak da deluje v ozadju z zagonom Windowsow ali pa z zagonom interneta
Hvala Lepa
imam adsl in bi rad program za email , ki bi deloval v ozadju in me obveščal o prispeli posti,da mi ni treba startati email programa ampak da deluje v ozadju z zagonom Windowsow ali pa z zagonom interneta
Hvala Lepa
boštjan ::
Outlook lahko spraviš v try s pomočjo TweakXP programčka
zigga tvoje besede.mene samo zanima,a ni ta programček za kupit al je freeware,ker sem vido da je en tweakXP za plačat,one ilegal verzije pa nisem najdo
ToniT ::
TweakXP je na voljo na tej strani.
Zadevo je možno preizkusiti - mislim, da je program omejen na 30x zagon.
Drugače pa se da Outlook 2002 (XP) spraviti v tray s posegom v register. Navodila na tej strani.
Zadevo je možno preizkusiti - mislim, da je program omejen na 30x zagon.
Drugače pa se da Outlook 2002 (XP) spraviti v tray s posegom v register. Navodila na tej strani.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako brezpogojno ugasniti računalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 1528 (1334) | Kebab |
» | Mail checker: DA ali NEOddelek: Programska oprema | 1279 (1165) | Jebiveter |
» | temporaly internet file VirusOddelek: Pomoč in nasveti | 1121 (990) | Duhec |
» | Style builder Beta 1Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 1925 (1925) | Morpheus |
» | WinXP: Kako odstrant verzijo napisano na namizju?Oddelek: Programska oprema | 1148 (1010) | Spajky |