» »

Katero tablico izbrati?

Katero tablico izbrati?

Temo vidijo: vsi
««
89 / 185
»»

Alamar ::

Ebay za male pare. Vzameš enega univerzalnega 10 palčnega v poljubni barvi, le mere upoštevaj.

Bellzmet ::

Kako vam pa kaj Wi-Fi dela v Hofer Medion tablici?

mat xxl ::

Odlično brezhibno dobro in po pričakovanjih.

Meni na liniji 10\10 speedtest pokaže 1\3??? Sem pa 2 metra od routerja.

YouTube sploh ne morem tekoce gledati...

Pa čemu je namenjen Mediathek na home page? Meni javi neki error da podatkov ne more prikazati?

Nesta ::

Wifi dela super.

15\15 brez težav

iso2000 ::

Jaz sem včeraj šel po Hoferjevo tablico in sem zadovoljen. Sicer sem moral prvo nesti nazaj, ker je imela lisast zaslon (lepilo med steklom in touch folijo verjetno), v drugo pa deluje bp.
WiFi sicer nisem testiral hitrosti, ampak deluje pa v stanovanju na mestu, kjer mi prenosnik in telefon izgubljata povezavo, tako da sem zadovoljen.

Ja pri meni ne dela in moram tudi nesti nazaj. WI-FI dela porazno pa zaslon včasih zatrokira in kar odpira/zapira kakšen meni.

A pa na Android tablicah se da se kakšnim programom štimat barve/kontrast?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Bellzmet ()

Lahko WI-FI dela počasneje ker imam router WRT54GL, ki podpira standarda b in g. Tablica je pa opredeljena za n?

Invictus ::

Dela počasneje ker imaš na wifiju več naprav.
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

Ja PC (tudi WI-FI) pa dela 10/10 se pravi max. Tako da ne vem zakaj bi "več naprav" oviralo promet - očitno PC nič ne moti...

Ali je kdo že kak dober ovitek kupil za tole Hoferjevo tablico in pa kje ?

Ali je komu jasno kako na maximum ( kot piše, da podpira) nadgraditi prostor, če pa obstajajo kartice največ 64 gb ?

Invictus ::

"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

mat xxl je izjavil:

Ali je kdo že kak dober ovitek kupil za tole Hoferjevo tablico in pa kje ?

Jest se gledam za kake ovike. Se splaca kak tak ovitek kupit? Na Ebayju ne morem kupovat ker nimam teh master card sranj :(

Kj takega bi bilo primerno ali brez veze imet tipkovnico zravn, po vasih iskusnjah? - mimovrste

Ali je boljse kaj takega?

Mimovrste-no keyboard

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Nesta ()

Invictus, vidim, da so zunaj celo 128 gb te kartice pri nas pa 64, kako hitrost kartice dejansko rabiš za kake filme ......

Nesta, ta prvi ovitek je premali, sicer je treba to videti imeti v rokah, zato sprašujem , če je kdo kaj dobrega našel....

mat xxl je izjavil:

Invictus, vidim, da so zunaj celo 128 gb te kartice pri nas pa 64, kako hitrost kartice dejansko rabiš za kake filme ......

Nesta, ta prvi ovitek je premali, sicer je treba to videti imeti v rokah, zato sprašujem , če je kdo kaj dobrega našel....

Vem da je premajhen, sem pred tem nasel tudi za 10.1 isto na mimovrste za enako ceno, pa sem napacen link dal, itak je isto sranje :)
Mogoce bo treba it v BB pogledat stestisirat pa kupt prek spleta :D

Če ima kdo kakšen link (Slo, Ebay,...) do dobrega univerzalnega ovitka za 10.1" tablico se priporočam. Lahko je s tipkovnico ali brez, recimo do ca. 30 EUR.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Bellzmet ()

FusionPanda ::

Se splača vzed Prestigio Multipad 4 diamond 10.1 3g? Je 1GB rama dovolj?

dottor ::

Danes sem dobil tisti OTG kabel za 1$ ki sem ga naroču preko ebaya. Nanj sem priklopu Logitech K400 pa imam en problem. Na HTC One X dela super na LG GPad 8.3 pa ne dela. Po kakšni logiki neka stvar dela ali ne dela na telefonu/tablici? One X ima 4.2.2, GPad pa 4.4.2 sistem.
Xeon X5650@3.8GHz |Asus P6T|
2x4GB+4x2GB|ASUS R9 280X@1100MHz|
WD Green 240GB SSD + 4x1TB Hitachi

Dr_M ::

Mal pobrskaj, ce gpad sploh podpira otg. Pri LGju je to bolj kot ne loterija. Pri nekaterih telefonih dela bp, pri nekaterih sploh ne. Verjetno je podobno pri tablicah.

Pač USB ključek dela lepo gor, G15 tipkovnica tudi, morem edino še gamepad provat. Do zdej samo K400 ni delal. Pač zazna napravo (izpiše da je priklopljena miška in tipkovnica) ampak ne dela. Na One X pa deluje super.

lopov ::

Dr_M je izjavil:

Mal pobrskaj, ce gpad sploh podpira otg. Pri LGju je to bolj kot ne loterija. Pri nekaterih telefonih dela bp, pri nekaterih sploh ne. Verjetno je podobno pri tablicah.

G pad 8.3 podpira OTG, sem pisal v tej temi da sam brez problemov uporabljam adapter, kupljen v ljubljanskem Leclercu.

@dottor -- koliko voltaže pa zahteva K400? Lahko da potrebuje več kot lahko zagotovi tablica, poskusi speljati preko huba z zunanjim napajanjem.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: lopov ()

Žal nimam nobenega HUBa, sploh pa z dodatnim napajanjem... Sej tipkovnica kot sama ima svoje napajanje preko 2xAA, lahko da je za sprejemnik premalo...

medenko ::

ASUS TF700T SIV z dockom za 250EUR?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: medenko ()

pudlcek ::

Pozdravljeni!

Je ta MEDION tablica iz Hoferja vredna 180 eur? Se odločam za nakup tablice nekje do 200eur.

NejcSSD ::

A ni 199eur? Če misliš to, je vredna nakupa.
Imaš odzive naših, ki so jih kupili v temi Hofer ponudba.
PC : MAG B550 Tomahawk, Ryzen 5600X, 32Gb DDR4, 2x 1TB NVME, AMD 6700XT

Twixz ::

Do 300€, kaj se splača za tablico? Imel bi ga za fax (branje skript), gledanje videev, sinu bom pomoje še kako igro gor naložil, da jo bo igral. Najbolj me vleče k kakemu Asusovemu komadu. Japke ne bi kupoval ker ne mislim preplačat table. Ima kdo kakšen predlog?

Opkow ::

Probaj dobiti tablico v Hoferju. So imeli prejsnji teden v ponudbi 10 incno Medion lifetab tablico za 200 EUR. Jo proizvaja Lenovo. Povprasaj v najblizji enoti, ce jo imajo kje na zalogi in ti jo dostavijo v tvojo enoto. Ce ti ne bo ustrezala, jo lahko, se vedno vrnes nazaj.
IMHO dober deal za ta denar.

d0rK ::

Če naročiš tablico iz Nemčije je kaj kar bi te lahko negativno presenetilo?

Jezik se verjetno da brez problema zamenjati ali whatever. Je še kaj na kar nisem pomislil?

z3ro ::

Opkow je izjavil:

Probaj dobiti tablico v Hoferju. So imeli prejsnji teden v ponudbi 10 incno Medion lifetab tablico za 200 EUR. Jo proizvaja Lenovo. Povprasaj v najblizji enoti, ce jo imajo kje na zalogi in ti jo dostavijo v tvojo enoto. Ce ti ne bo ustrezala, jo lahko, se vedno vrnes nazaj.
IMHO dober deal za ta denar.

V Rogaški Slatini so jo danes še imeli če kdo potrebuje..

Ja poznam, še ene 2 začetnika, ki sta te tablice kupila in vsi so zadovoljni....

bansi ::

Živjo!
Kupujem rabljeno tablico do 100€. Zaenkrat sem našel 2 ustrezni in sicer Asus Memo Pad 8" in Samsung Galaxy Tab 3 T310 8". Katero mi priporočate? Cena je praktično ista. Oziroma če ima kdo še kakšen drug predlog, ga rade volje sprejmem.

Aja, uporabljal bi pa tablico predvsem za branje pdf.-jev, gledanje posnetkov in pa seveda brskanje po spletu, tako preko wifi-ja, kot preko telefonskega signala.

boolsheat ::

Tesco tabluco je kdo testiral kdaj? V UK menda zelo popularna, zdaj so predstavili novo:
http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/...

NejcSSD ::

Odziv na HOFERjevo tablico:
https://slo-tech.com/forum/t494699/p456...
PC : MAG B550 Tomahawk, Ryzen 5600X, 32Gb DDR4, 2x 1TB NVME, AMD 6700XT

Zgodovina sprememb…

• spremenil: NejcSSD ()

Yossarian ::

Na xPadu, ki sicer dobro dela, se dogaja to, da kak je tablica v stanju mirovanja in jo potem vklopim, rabi kake pol minute da ponovno vzpostavi zvezo z internetom. se da tu kaj poigrat z nastavitvami ali pač tako je?
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo potegnil
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.

tomatej87 ::

prodajajo kje v slo micro hdmi -> hdmi adapterje / kable za normalno ceno (5eur ali manj) + da so na zalogi?

ali bo treba ebay/dx?

bajsibajsi ::

Yossarian je izjavil:

Na xPadu, ki sicer dobro dela, se dogaja to, da kak je tablica v stanju mirovanja in jo potem vklopim, rabi kake pol minute da ponovno vzpostavi zvezo z internetom. se da tu kaj poigrat z nastavitvami ali pač tako je?

Mogoce v nastavitvah wifi "always on" opcija?

vozlov225 ::

Potrebujem pomoč. Do 300€ se kupuje tablica, preferirano windows, ker bo nadomestila PC v dnevni sobi, torej bo večinoma rabljen v namene browsanja. Also, ne manj kot 10 inčno. Gledal sem T100, a za 300€ dobiš le 32gb verzije, kar je pa le mogoče malo premalo (windows verjetno zase porabi že 3/4 tega prostora). Predlogi?

Tomson ::

Do 300€ in 10" ne boš našel pametnejšega od T100. Ali povečaš budget na 350€ za 64GB ali pa greš na 8" in vzameš Lenovo Miix 2 za 390€ ...
Asus Prime X470 Pro, AMD Ryzen 9 3900X, Gigabyte GTX 1660 Super
Fractal Design R6, Corsair RM850X PSU, 32GB GSkillF4-3200 RAM
Noctua NHU12s, Corsair MP600 1TB SSD, 2x Dell U2410 monitor

Zheegec ::

vozlov225 je izjavil:

Potrebujem pomoč. Do 300€ se kupuje tablica, preferirano windows, ker bo nadomestila PC v dnevni sobi, torej bo večinoma rabljen v namene browsanja. Also, ne manj kot 10 inčno. Gledal sem T100, a za 300€ dobiš le 32gb verzije, kar je pa le mogoče malo premalo (windows verjetno zase porabi že 3/4 tega prostora). Predlogi?

Daš notri še 64GB micro-SD in to je to.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

AvtoR ::

V t100 tipkovnico načeloma lahko montiraš hd ali SSD, vendar načeloma to ni to. V tablet mode do tega nimaš dostopa. SD kartica je bolša izbira.

Lonsarg ::

32GB je komot dovolj, če je to samo za programe in nič podatkov. Podatke pa na 64GB SD kartico pa se lepo skozi pride.

Dobro, če se gre gor virtualke, pa kaka orodja za programiranje inštalirat bo 32GB ratalo premalo, tko da nekak 64GB je bolj ziher...

red_baron ::

Kaj pa xiaomi mi pad? Retina ekran, 64 gb placa, nvidia k1procesor za 344 dolarjev.

Samo ne rata mi prilepiti linka....

Zgodovina sprememb…

Dr_M ::

Lonsarg je izjavil:

32GB je komot dovolj, če je to samo za programe in nič podatkov. Podatke pa na 64GB SD kartico pa se lepo skozi pride.

Dobro, če se gre gor virtualke, pa kaka orodja za programiranje inštalirat bo 32GB ratalo premalo, tko da nekak 64GB je bolj ziher...

Ja, dovolj za OS in to je to. Pri 64GB verziji imam se 30GB prostega po vseh windows updejtih, odstranil sem pa skoraj vse prednalozene aplikacije, nalozil pa samo nekaj nujnih, za nekaj 100MB.

muceklj ::

Pozdravljeni, odločam se za novo tablico in izbiram med samsung galaxy note pro 12.2 in sony xperia tablet Z2. Za katero naj bi se odločil in zakaj? Hvala

vozlov225 ::

Hvala za vse odgovore :) Tistih 50€ bomo pa ja dodali, da se vzame 64gb verzijo. Teh 64 je potem vseh na tablici in nič v tipkovnici?

Okapi ::

Treba je vedeti, da že pri 64 GB tablici je v resnici prostega samo 50 GB. Pri 32 GB še toliko manj.

O.

FusionPanda ::

Se splača vzet Prestigio Multipad 4 Diamond 10.1 inch? Je za tako tablico dovolj 1gb rama?

tomaz88 ::

AvtoR je izjavil:

V t100 tipkovnico načeloma lahko montiraš hd ali SSD, vendar načeloma to ni to. V tablet mode do tega nimaš dostopa. SD kartica je bolša izbira.

čaki mal, to gre tudi v modele brez diska ali samo v tiste, ki imajo v originalu 500gb disk? kolkor sem gledal po netu je folk to počel samo s temi

drugače pa še en glas za to tablico, za svojo ceno ponuja ogromno, če bi imela 4 ali več gb rama bi komot nadomestila prenosnike v veliko opravilih (no pa vsaj 1080p zaslon in osvetljena tipkovnica bi bili tudi fajn)

Okapi je izjavil:

Treba je vedeti, da že pri 64 GB tablici je v resnici prostega samo 50 GB. Pri 32 GB še toliko manj.

O.

lahko narediš backup recovery particije, jo pobrišeš in dobiš velik del tega prostora nazaj

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: tomaz88 ()

Okapi ::

čaki mal, to gre tudi v modele brez diska
Iz radovednosti sem šel odvit vseh 8 vijakov in ne, v tipkovnici brez diska ni prostora za disk.

O.

Lonsarg ::

tomaz88 je izjavil:

Okapi je izjavil:

O.

lahko narediš backup recovery particije, jo pobrišeš in dobiš velik del tega prostora nazaj

Ne rabiš sploh nobenega backupa, ravno dva dni nazaj sem lepo na Dell Venue 8 Pro ruknil svežo inštalacijo Windows 8.1, vse poformatirano. Inštalirano iz uradnega ISOja od Microsofta, po inštalaciji rukneš gor driver pack iz dellove strani, da začne net, touchscreen in stuff delat in to je to. Aktivira se samodejno.

Med inštalacijo pa rabiš USB razdelilec, da imaš hkrati miško, tipkovnico in USB z windowsi vklopljen v en microUSB priključek ;)

Pridobiš cirka 6GB.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Lonsarg ()
««
89 / 185
»»