Forum » Kaj kupiti » Katero tablico izbrati?
Katero tablico izbrati?
Temo vidijo: vsi

Locoroco ::
Iščem tablico okrog 9 ali 10 coll ter da ima obvezno tegra 3 (ali boljše) procesor za igranje iger ter GPS sprejemnik. S ceno nebi šel preko 300€, ter pogoj je, da se jo da dobiti v Sloveniji. Našel sem edino tole tablico Lenovo Ideatab A2109 http://www.mimovrste.com/artikel/272001...
i7-2600K 3.4GHz@4.8GHz,Hladilnik Alpenföhn K2,AsRock Z68 Fatal1ty,2X4GB DDR3
G.Skill 2133MHz,240GB SSD Samsung,Zotac GTX 960 4Gb AMP Edition,6TB HDD,
Thermaltake Xaser III,BX2450,Z5500,Logitech G9,Razer BlackWidow Ultimate

VANR ::
Locoroco- poglej si mal tole tablico:
http://www.mimovrste.com/artikel/272002...
Ne dobiš za tak denar tablice, ki bi mela tako resolucijo(vsaj jaz je še nisem našel).
Ne dobiš za tak denar tablice, ki bi mela tako resolucijo(vsaj jaz je še nisem našel).

fraising ::
Zanima me, če se splača kupiti Samsung Ativ tablico? Uporabljal bi jo za internet ter filme, občasno tudi word.

fraising ::
Gledal sem pri Comshopu, ker je bila v trgovini razstavljena za cca 400€, na strani pa piše 650€, tako da ravno kličem, da poizvem kje je napaka.

Buggy ::
Hoferjeva Lifetab 7" tablica za 99€ je doma in se polni, so sle pa zgleda za med, saj sem dobil zadnjo ob 8.15 minut.
V roki deluje prepricljivo in nic (se) ne skipa
V roki deluje prepricljivo in nic (se) ne skipa

Taclica kot tablica. Ekran je napram prejsnem Coby-ju slabsi, ima pa zato google play in nasa 9 ter 12 letnik sta zelo zadovoljen ter ze ureja desktope. Sedaj pa se sprobat avtonomijo baterija, gremo na obisk k starim starsem in verjamem, da jo bosta mucila do konca ...tablico namrec

Locoroco ::
Locoroco- poglej si mal tole tablico:
Zandor, hvala ti. Tale tablica pa je res zanimiva, ne vem če se nebom za njo odločil.
Mi lahko poveste, če je tale grafična Mali 400 quad core dovolj zmogljiva, da bi poganjala tekoče vse gameloft igre?
Zanima me tudi, če je morda že kdo sprobal kakšen USB GPS modul priklopiti na nadroid tablico, če bi to delovalo, glede gonilnika me skrbi? Še to, ste morda kje zasledili USB GPS modul, ki bi bil velikosti kot kakšen micro usb ključek, da nebi preveč ven šterlel iz tablice.
i7-2600K 3.4GHz@4.8GHz,Hladilnik Alpenföhn K2,AsRock Z68 Fatal1ty,2X4GB DDR3

Halfdead987 ::
>Mi lahko poveste, če je tale grafična Mali 400 quad core dovolj zmogljiva, da bi poganjala tekoče vse gameloft igre?
Ne. Rabiš Adreno 320.
Ne. Rabiš Adreno 320.

Hoferjeva 99€ tablica ima avtonomijo baterije kot jo obljubljajo...4 ure konstantnega dreklanja s spili ter browsingom, se pa presenetljivo hitro napolni. Bi pisal v temo Hofer ponudba pa imam onemogoceno odgovarjanje..zakaj pa ne vem?

Sem zagnal Antutu benchmark na 99EUR Hofer Lifetabu, ce koga zanima (bi pisal v Hofer ponudba, pa mi je nek moderator preprecil pisanje)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Buggy ()

mtosev ::
za 99eur je tole kr dober rezultat

Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

je dovolj mocno ja, igrice ki so se pri Coby zatikale se sedaj ne. Bazira na Rk3066 cipu, skupaj je pa tablica sklanfana pri Lenovu. Wireless lovi isto ali bolje kot moj HTC Desire, ohisje je ALU ima pa zadaj en delcek plasticen (verjetno je WLAN antena zadaj), ekran 1024x600 je malce slabsi, ceprav vseeno zadovoljiv ima pa zgolj 160DPI. Baterija kot sem rekel zadovoljiva in tudi polnjenje je hitro. Zvok pri vgrajenih zvoznikih je malce anemicen je pa pri slusalkah enkraten. Malce me motijo gumbi za vklop in regulacijo zvoka, saj so na cudnem mestu in malce prevec strlijo ven iz ohisja. Kamere spredaj in zadaj so bolj kot ne za okras, deluje in zadostuje za Skype cisto OK. Ima se senzor pospeska ter mikrofon, ki je malce bogi, vseeno pa prepoznava google besede dokaj pravilno, ko uporabljas glasovno iskanje.

Tomay ::
Voodoo 4Ever

Alamar ::
Tale bo v Leclercu 114 EUR (po odštetem bonusu). Ni slaba za ta denar
Navon Raptor 8
http://www.edigital.hr/Tablet_racunala/...
Navon Raptor 8
http://www.edigital.hr/Tablet_racunala/...

polde66 ::
tale z Leclerca je identična Xplore 8801. Za ta denar zlo dober nakup, edino kar ne zasledim je GPS, katerega Xplore ima
polde

menjalnik ::
Prejle sem v šparu videl tablico znamke Xplore 9 ekran, mislim da 1,2 dvojedrni procesor, 1 giga rama, 8 giga placa in še kaj bi se našlo za 149€, če koga zanima

Trance4mer ::
Slučajno kdo uporablja acer iconia B1 in kakšno je kej mnenje o tej tablici?
Ker ravno iščem 7 inch ekran, za branje, srfanje in gledanje kakega filma, gps se pa tud nebi branu. Namreč spremljam tole dogajanje o raznih tablicah; kere so dobre in kere ne. Pol pa, ko želim izvedt kak test in specifikacije, kako se obnese; pri brskanju po spletu pa naletim na zelo pomankjive detajle. Primer Xplore 8801, ki me je kar mal zamiku, ko sem videl ceno in jo primerjal z acerjem. Sem pa v dilemi ali je res dober tablični pc??
Ker ravno iščem 7 inch ekran, za branje, srfanje in gledanje kakega filma, gps se pa tud nebi branu. Namreč spremljam tole dogajanje o raznih tablicah; kere so dobre in kere ne. Pol pa, ko želim izvedt kak test in specifikacije, kako se obnese; pri brskanju po spletu pa naletim na zelo pomankjive detajle. Primer Xplore 8801, ki me je kar mal zamiku, ko sem videl ceno in jo primerjal z acerjem. Sem pa v dilemi ali je res dober tablični pc??

menjalnik ::
Kupil sem tablico Prestigio MultiPad 8.0 Pro Duo 5580C in prvi vtisi so super, kljub temu da sem jo parkrat obremenil ni nikoli zaštekala, ekran je super velik in pregleden, baterija se tudi dobro drži tako, da mislim da mi jo bo uspelo obdržati pri življenju kakih 8 ur z osvetlitev na minimum ter brez igranja igric.
Všeč mi je tudi, da so pri mimovrste držali obljubo in zraven podarili 16 gb kartico, ki jo pri drugih trgovcih nebi dobil, plačal pa bi isto ceno. Naj še omenim, da ima brezžični internet več črtic kot pri mojem prenosniku.
Ob prvem vklopu ni gor nameščenih skoraj nič aplikacij, tako da sem moral prvo to storiti, namestili pa so se preseneteljivo hitro.
Glede teže je tablica za moje pojme lahka, zraven pa sem dobil dva polnilca ameriškega in evropskega, usb kabel za priklop na računalnik, ter nastavek da lahko uporabljam tudi usb stvari na tablici(miška, ključek...), naj še enkrat omenim, da je to moja prva tablica in se mi zdi da za to ceno ponuja največ, bi mi pa bilo žal, če bi vzel tablico s 7" zaslonom saj je res majhna napram teli. Če ima kdo kakšno vprašanje pa naj kar vpraša tukaj ali na zs
Všeč mi je tudi, da so pri mimovrste držali obljubo in zraven podarili 16 gb kartico, ki jo pri drugih trgovcih nebi dobil, plačal pa bi isto ceno. Naj še omenim, da ima brezžični internet več črtic kot pri mojem prenosniku.
Ob prvem vklopu ni gor nameščenih skoraj nič aplikacij, tako da sem moral prvo to storiti, namestili pa so se preseneteljivo hitro.
Glede teže je tablica za moje pojme lahka, zraven pa sem dobil dva polnilca ameriškega in evropskega, usb kabel za priklop na računalnik, ter nastavek da lahko uporabljam tudi usb stvari na tablici(miška, ključek...), naj še enkrat omenim, da je to moja prva tablica in se mi zdi da za to ceno ponuja največ, bi mi pa bilo žal, če bi vzel tablico s 7" zaslonom saj je res majhna napram teli. Če ima kdo kakšno vprašanje pa naj kar vpraša tukaj ali na zs

spyker123 ::
Danes v reklami Big Banga videl, da so začeli prodajati novega Samsunga Galaxy Note-a 8.0 Wifi za 379 evrov, če sem dobro videl..za moje pojme dobra cena, konkurenčna tujini..kar me pravzaprav zelo preseneča;)

v enaa je ta tablica še cenejša

medenko ::

SAMSUNG ATIV TAB W8 mi nekako ne potegne, čeprav je verjetno dobra tablica..;)
Zaenkrat je v igri galaxy note 10.1
Zaenkrat je v igri galaxy note 10.1
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: spyker123 ()

quadro933 ::

Smrkc ::
Sam sem izbral Prestigio MultiPad 2 Ultra Duo 8.0 in sem zelo zadovoljen - kljub temu da nima ne hdmi-ja niti bluetooth-a. V mojem primeru tega pač nisem potreboval. Kupil sem ga za brskanje po netu in pregledovanje pdf dokumentov. Pri slednjem opravilu me je skrbelo branje na tako majhnem zaslonu, vendar obstajajo aplikacije kjer lahko nastaviš zoom na pdf dokumentu in zakleneš pogled, tako da z branjem ni nikakršnih problemov. Pravzaprav je velikost idealna za uporabo v vseh položajih. Sama izdelava se mi zdi dokaj na nivoju, z izjemo tipk za vklop in regulacijo glasnosti, ki sta malo "češke". Zvočnik ni ravno najboljši, vendar služi svojemu namenu. Problem, ki sem ga opazil je majhna dinamika ojačenja zvoka - minimalna glasnost se ne razlikuje kaj dosti od maksimalne glasnosti. Wifi deluje odlično. Zaslon je dober. Delovanje samega sistema pa je tudi dokaj tekoče. Zraven dobiš še fajno usnjeno toško za prenašanje. Vse skupaj me je koštalo 150€ (enaa).

lucky13 ::
Prestigio 8" definitivno boljša izbira... Pa verjetno tudi dražja.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: lucky13 ()

samsung galaxy tab 2 za 159eur iz nemčije aka computeruniverse

OK.d ::
boljše kot vsaki prestigioti, tpadi in ostala kitajska jajca

LPOK.d
Zgodovina sprememb…
- spremenil: OK.d ()

medenko ::

M-XXXX ::
Tablični računalnik Samsung Galaxy Tab 2 P3110 8GB rdeče barve + kartica
194€
Mu lahko predlagam, ampak vseeno še kakšen drug predlog bližje 100 ali pa 150€? Nisem ziher koliko bo odštel..

11.5esamsung galaxy tab 2 za 159eur iz nemčije aka computeruniverse
ptt 0 € ?

sennheiser ::
Imam vprašanje, ali naj čakam kaj novejšega, glede na to, da se mi ne mudi z nakupom. Predvsem segment windows tablic me zanima? Za android bom še videl, zaenkrat je manj v igri. Cenovno do max 700EUR. Quad je obvezno, ram čim več.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: sennheiser ()

Zheegec ::
Windows tablica s quad-core i7? Pokliči me, ko pride
Ali misliš Windows RT tablice z ARM procesorji? Samo potem itak raje vzameš Android...

"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

cordoba ::
Lp. Kupuje se tablica android, za 400 eur. Kaj je kaj v tem rangu novega? Pride kaj v krtkem mogoče, se splača počakat?

bdoxx ::
sennheiser je izjavil:
Imam vprašanje, ali naj čakam kaj novejšega, glede na to, da se mi ne mudi z nakupom. Predvsem segment windows tablic me zanima? Za android bom še videl, zaenkrat je manj v igri. Cenovno do max 700EUR. Quad je obvezno, ram čim več.
najbližje po ceni http://www.nakupovanje.net/izdelki/racu... (poglej v tujini je cenejša)
proper win8 tablica, i3 2core - 4threads, 4gb rama...

Lynxfox ::
Lp. Kupuje se tablica android, za 400 eur. Kaj je kaj v tem rangu novega? Pride kaj v krtkem mogoče, se splača počakat?
Če ti je 7" dovolj, počakaj do jutri, mogoče oznanijo novi Nexus 7, ki bo pri nas ~ 280€ in bi moral biti precej top of the line. Za večji zaslon pa ne vem, Nexus 10 je izven tega ranga.

sennheiser ::
Heh točno tako kot sm rekel windows tablica pa quad. Priznam, nism nič gledal konkretno, kar sm je bilo edino igračkanje na mobitelovem centru. Zato pa je bilo vprašanje. A je kaka napoved v bodoče (še letos) quad pa windows? Na dual ne grem, potem definitivno raje android nabavim.

mihco ::
sennheiser je izjavil:
Heh točno tako kot sm rekel windows tablica pa quad. Priznam, nism nič gledal konkretno, kar sm je bilo edino igračkanje na mobitelovem centru. Zato pa je bilo vprašanje. A je kaka napoved v bodoče (še letos) quad pa windows? Na dual ne grem, potem definitivno raje android nabavim.
Kaj se hecas?? si sploh pogledal kake performance teste? ali vsaj specifikacije? To je ultrabook spec tablica, ki ji ne pride niti blizu nobena android naprava.