» »

Katero tablico izbrati?

Katero tablico izbrati?

Temo vidijo: vsi
««
22 / 184
»»

floyd1 ::

Čas "mirovanja" je zelo relativen. Pri več 10 inštaliranih aplikacijah se zlahka najde kaka "neubogljiva" ki zelo pije baterijo. Pol ure pa je vseeno res malo premalo ;-)

kmetek ::

Verjetno je tole za servis....bova uredila popoldne ni panike.

drugače priporočam betterbatterystats

http://forum.xda-developers.com/showthr...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kmetek ()

cryptozaver ::

M-XXXX je izjavil:

The Bill je izjavil:

mi lahko kdo mogoče pove, če je tablica SAMSUNG GALAXY TAB 2, 32GB, 10.1", Android, dovolj dobra tudi za delo za faks? Hodim na elektrotehniko, in bi rabu sam kkšn program gor naložit...recimo Matlab, Mathematica in kaj podobnega? :) Ali bi bla kkšna tablica v cenovnem razredu do 400EUR bolša?

Če misliš tablico nehajte že gledat te Galaxy Tab 2 (prejšna generacija), vzemte Note 10.1.

Note je 100 EUR dražja. Kaj dobiš za to?

OK.d ::

Sandi1987 je izjavil:

Koliko časa (ur) vam zdrži baterija?

Ali je normalno, da baterija zdrži eno uro, če ga uporabljam (GOCLEVER)?

model kateri "model" imaš:D
LPOK.d

Berija ::

kmetek je izjavil:

nekje je iskal dobro 8'' tablico?

PRESTIGIO Multipad PMP5580C
- Procesor ARM Cortex-A9 1.5GHz Dual Core
- 20,30 cm (8'') zaslon 1024 x 768
- Android 4.0 Ice Cream Sandwich, nadgradljiv v Android 4.1 Jelly Bean
- 4-smerni G-senzor
- 1GB delovnega spomina
- 8GB notranjega spomina morda malo samo sej daš notri 32GB microSD pa mir.
- Podpora za SD/SDHC spominske kartice
- Lithium Polymer baterija 4700mAh
- HDMI
- USB 2.0
- WiFi 802.11b/g/n
- Spletna kamera
- 203 x 153 x 11 mm
- USB kabel in napajalni adapter
- Elegantna torbica
- OTG USB Host adapter
Garancija; 24 mesecev

169,99€

Tole zgoraj mi je pa všeč! Je kdo že našel možnost nakupa v SLO? Na madžarskem in Nišu stane 150 EUR.

pronto ::

A se splača sedaj kupovati tablico? Ali mogoče kdo ve, če bodo kakšne akcije v decembru?

cordoba ::

http://www.cyberport.de/notebook-und-ta...

Punca bi vzela to tablico, pa me zanima, če je ok? Predvsem za filme, browzanje, kaj prebrati in novice. Zanima me predvsem , če je kaj laga in pa koliko časa drži baterija?

Lp

Sqrt2 ::

Iščem tablico tam od 150-200 €. Vseeno če nima kamere, velikost naj bo tam 9.7 palcev saj se bo pretežno uporabljala za gledanje filmov in pa brskanje po spletu, občasno tudi za kakšno igro. Zanima me če se, da kaj računati na novoletne popuste ? Sicer mi je pa ta tablica padla v oko http://www.xpad.si/si/tablicni-racunaln... . Še kakšni drugi predlogi?

LP

boolsheat ::

Kako je z raznimi Kitajci ne vem, ampak pri tablicah od znamk lahko dobiš novega Samsung Tab 8.9 za 240EUR z dostavo iz Avstrije, druge možnost pa je Motorola Xoom2 8.2 za 230EUR.

Zgodovina sprememb…

primar ::

Sam imam namen kupiti to samsung tablico za 229 €,z 8.9 zaslonom iz Austrije. Kako je potem z jezikom pri androidu? Se da kar izbrati ali je potrebna kaka instalacija?
Hvala in LP

Magic1 ::

Trenutno je najboljša poceni tablica nexus 7(32GB), jutri v mercatorju tehnika malo čez 250€: http://trgovina.mercator.si/tehnika/rac...
Je pa to 7 inčna!!! da ne bo kdo stoku, da je mala.
Magic

Sandi1987 ::

Prestigio sem polnil čez noč in se isto hitro izprazne.

Mislim, da je to moj zadnji tablični računalnik. Niti celotnega filma ne predvaja. Za igre je še najboljši Sony PSP (Baterija zdrži vsaj 5 ur, če igraš.) drugače pa PC in Xbox 360.

Zakaj povsod piše, da baterija zdrži do 120 ur v mirovanju?

Zgodovina sprememb…

BigFoot ::

^ Očitno je s tvojo tablico nekaj narobe.
LG 77CX OLED TV; Marantz SR6010 7.2: 5x Focal Sib, 2x Focal Cub, 2x Focal
Little Bird; PS5, Xbox Series X, PS4 Pro, Xbox One, PS3, Vero 4K, Samsung
UBD K8500 4K UHD, Philips BDP2180/12

Noben kupec do sedaj ni poročal o trajanju baterije itd....si izjemni primer.
Pa smo prodali v enem letu že kar nekaj tablic.

mirage ::

Odločam se za nakup Nexus 10. Ve kdo kako jez garancijo? Ga bom moral poslati nazaj v Anglijo, če bi bilo kaj narobe?

Itaq.

7 ur delovanja, 30 % baterije. Ali je to normalno?

mihco ::

najveretneje na najblizje samsungovo predstavnistvo za eu.. nemcija ali nizozemska, noben bav bav. Na kak nacin pa ga imas namen spravit v slo?

Sandi: dihaj lepo te prosim, dihaj :).
Počakaj kakšen teden, da se baterija "usede" in "ulaufa". Meni je telefon Samsung S2 telefon baterija na začetku nagajala, sedaj po kakšnem mesecu/dveh se je vse skupaj izboljšalo.

Priporočam betterbatterystats, sem že dal link.

V 7 urah je pokuril 70%, zelo dobro, če si ga uporabljal, ali nekaj narobe če ga nisi.
Magic

OK.d ::

Sandi1987 je izjavil:

7 ur delovanja, 30 % baterije. Ali je to normalno?

in kaj bi ti rad?
za nonstop drkanje po njej je še veliko zdržala:))
LPOK.d

mirage ::

@mihco: preko strani izanglije

cryptozaver ::

kmetek je izjavil:

Sandi: dihaj lepo te prosim, dihaj :).
Počakaj kakšen teden, da se baterija "usede" in "ulaufa". Meni je telefon Samsung S2 telefon baterija na začetku nagajala, sedaj po kakšnem mesecu/dveh se je vse skupaj izboljšalo.

Priporočam betterbatterystats, sem že dal link.

Kakšna čudesa pa pozroča tale softwer. Stane 2€...

boolsheat ::

Zakaj bi moral pošiljati nazaj v Anglijo? Saj garancija je mednarodna in velja tudi v Sloveniji. Pošlješ na uradni Samsung servis v Sloveniji in morajo popraviti.

Sicer pa preveri tu pri serviserjih (ni nujno, da so tile vsi Samsung serviserji v SVN):
http://www.enaa.com/seznamServisov.asp?...
Anglija je v EU, tako, da ne vidim problemov zakaj bi bile težave.

Zgodovina sprememb…

software dobiš preko xda gratis.

todman74 ::

M-XXXX je izjavil:

Kako se baterija testira?....tele cifre, ki naj bi bile dobre, se mi zdijo precej majhne...

Tole je test, ki je pri vseh tabih enak: če imam prav v glavi zaslon na 200nit, HD 720 Toy story 3 predvajanje, glede zvoka pa nisem čisto ziher.

No sem danes mal testiral baterijo na Notu....ker ne vem, koliko je 200nit, sem "svetlost" na zaslonu dal čist do kraja, zvok na 83%, pa Wi Fi sem tudi pustil vklopljen. Po 7. urah in 40. minutah predvajanja videa s 720p resolucijo in še ene pol urce enega drugega z manjšo resolucijo, se je baterija spraznila na 5 procentov, potem pa sem jo (ga) ugasnil. V glavnem precej bolje, kot na marsikaterem testu....

Pa po skoraj 8 in pol urnem neprekinjenem delovanju, je tablica komaj mlačna na otip.

Meni se pa zelo hitro izprazne baterija, če ga uporabljam. Med igranjem iger/gledanjem filma je pa kmalu prazna baterija. Težko pogledaš 2 uri dolg film. Imam Prestigio PMP3370B in piše, da ima 275 MB pomnilnika namesto 512 MB. Mislim, da tudi Prestigio nima dobre baterije. Glede iger je tudi slabši. GTA III je bolje delala na GOCLEVER R75. Na Prestigio pa tudi video v igri počasi dela. Igra tako počasi dela, da se niti premakniti ne moreš.

Najraje bi ga zamenjal za nekaj drugega.

Kmetek, Ali imate mogoče 2x2 GB DDR3 ram (Dual Channel) na zalogi?

2 uri dolg DivX film, poraba 40 % baterije.

Zgodovina sprememb…

Zanima me, če je možno polniti Prestigio PMP3370B preko računalnika? Z USB kablom lahko samo kopiram podatke.

Zgodovina sprememb…

Zakaj klicati vsak dan 2-3x. Kaj bi ti rad? Nexus 7 za 90€? Umiri se še. Pa ob 4 zjutraj pišeš itd. 8-O

Ne bom ti zamenjal več tablice, 3x smo ti že, 3x!

titanium-x ::

Kmetek: izredni primer... :) To je isto kot ce bi sel jaz v trgovino pa bi kupil banano pa bi eno odtrgal pa bi ostale pustil tam pa naslednji dan spet pridem pa spet "nazaj prinsem" staro pa recem ce lahko novo dobim.... a tako gre to? :) P.S. Kmetek a men tut zrihtas nexusa za 90 EUR :))

Rad bi imel delujoči tablični računalnik. GOCLEVER je imel slabo baterijo. Prestigio ima boljšo baterijo in manj pomnilnika (100 MB Prostega). Že v sistemu Android počasi odpira. Nekatere igre sploh ne delajo, ki so delale na GOCLEVER.

Rad bi, da mi vrnete denar ali zamenjate za pomnnilnik za PC. Drugega ne potrebujem.

FlyingBee ::

nehajte kupovat jajca kitajska,poceni ampak raje ne

Sandi: 3x je že preveč. Nismo knjižnica.
In pomnilnik + mp3 player + sd kartico si vzel, potem pa že 2 uri kasneje nazaj prinesel.
Daj umiri se. IZMIŠLJUJEŠ SE!
Probaj to v BigBangu.

Pomnilnik sem vrnil zato, ker ni bil Dual Channel. Mp3 predvajalnika pa ne potrebujem zato, ker ga že imam.

Zgodovina sprememb…

damjanll ::

Sandi mogoce pa res pretiravas, sicer pa saj ze ves cas razlagamo katere tablice so dobre, ce gres kupit jajca, kaj se pol cudis da ne dela super...

Nimam toliko denarja kot vi, da bi kupil tablični računalnik za 300 EUR ali več. Čudno se mi zdi, da je bil GOCLEVER hitrejši in imel več prostega pomnilnika kot Prestigio, ki je dražji. Mislil sem, da bom lahko brez problema igral igre, ko sem ga kupil ampak se baterija izprazne v nekaj minutah med igranjem iger. Meni je PC, Sony PSP in Xbox 360 dovolj za igre.

Zgodovina sprememb…

Geekoo ::

Sandi1987 je izjavil:

Nimam toliko denarja kot vi, da bi kupil tablični računalnik za 300 EUR ali več. Čudno se mi zdi, da je bil GOCLEVER hitrejši in imel več prostega pomnilnika kot Prestigio, ki je dražji. Mislil sem, da bom lahko brez problema igral igre, ko sem ga kupil ampak se baterija izprazne v nekaj minutah med igranjem iger. Meni je PC, Sony PSP in Xbox 360 dovolj za igre.

Zakaj potem igraš igre na tablici, če imaš pc, psp in xbox? Za brskanje po netu in ostale stvari je pa tud tale Prestigio čist zmogljiv za svojo ceno.

Bananovec ::

FlyingBee je izjavil:

nehajte kupovat jajca kitajska,poceni ampak raje ne

http://www.omgubuntu.co.uk/2012/11/ubun...
Its only copying if samsung does it. And unless we patent this in 5 years,
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple

WTF Sandi??? Dej če nimaš denarja, ne moraš vsega met! Preprosto. Da človek nima niti minimalno občutka...
Najbolj da jaz nesem svoj infinty nazaj v trgovino, ker zvočnik ni dost glasen in ni stereo. Saj hočem le tablico, ki je v vseh pogledih najboljša.
Magic

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Magic1 ()

Ne boste verjeli. NFS: Shift deluje na Samsung Galaxy 5 bolje, kot na Prestigio.

knesz ::

Sandi1987 je izjavil:

Ne boste verjeli. NFS: Shift deluje na Samsung Galaxy 5 bolje, kot na Prestigio.

Ne verjamemo.

Na mobilniku tekoče dela. Na Prestigio se pa zatika.

Kolk si ti en R.
Magic

mtosev ::

http://www.notebookcheck.net/Review-Pre...
OMFG awesome

150/160eur na mimovrste btw
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mtosev ()

VoidRay ::

Sure. Na Galaxy 5 edino v 2D lahko dela. Ce pa nimas denarja pa res nevem kaj pricakujes? Imas nexus za 200e pa mas mir.

Zakaj GameBoy Advance Emulator GameBoid ne dela na tablici? Pri GameBoy napisu se ustavi. Nekatere Nintendo 64 igre v Emulator-ju na moji tablici isto počasi delajo, kot na Sony PSP (Npr. GoldenEye 007).

VGBA dela brez težav.

Zgodovina sprememb…

Dromar ::

Meni je po kakšnem mesecu uporabe moj Prestigio za 100€ bilo dovolj in sem se ga losal in vzel iPad Minija.
Nisem bil sicer nek velik fan iOS naprav, vendar me je enostavno prepričal, kaj pa vem. Iskal sem nekaj večjega, z drugačnim razmerjem zaslona, pa mi konkurenca do tega cenovnega ranga enostavno ni bila všeč. Sem gledal malo Galaxy Tab 2 10.1 za 340€, pa je manj odziven, veliko težji (za branje je sitno), pa nekak mi gredo na živce portane aplikacije iz mobilnikov. Še najbolj pa mi živce pije to, da Android dobiš mogoče še 1 posodobitev ali 2, potem pa ne več.
Za punco bom vzel Nexus 7, ko ga bodo že enkrat dali ven po razumni ceni in sicer 16gb, kaj mi bo namreč 32gb...

Razumni ceni za hi-end tablico? 100EUR??? Boš lahko kupil čez pol leta rabljeno za malo čez sto evrov(na ebayu, ne na bolhi).
Magic

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Magic1 ()

Dromar ::

Kmetek, 3x ste mu menjali zadevo? Mater, pa mate zivce pr vas. Spreminjam mnenje o Comshopu torej in ceravno grem po laptop se zmer v Hofer, ker sorry, ne morete konkurirat, definitivno pridem kdaj po kako stvar. Sem kupil lani sicer graficno tablico, ki je takrat ni nobena druga trgovina mela pr vas, pa je blo vse korektno.
Ko padejo cene za Nexus 7, pridem ponj k vam.
Sandi, ti se pa umiri po moje, ker res, to je ze pa prevec... Trgovino vec kostas kot ji prneses.
Kaka info, kolk bodo 16gb Nexusi v Comshopu sred mesca? Mercator je mel za 250 32gb, torej se ze premika nekam.
««
22 / 184
»»