» »

Katero tablico izbrati?

Katero tablico izbrati?

Temo vidijo: vsi
««
14 / 184
»»

Tezaab ::

annaaa91 je izjavil:

Ker sem nov na tem področju mi lahko prosim opišete kako ustvariti wifi hotspot da bom lahko na tabličnem računalnike preko mobilnika uporabljal mobilni internet. Hvala

Kratek vodic za telefon na androidu (res zelo kratek). Drugi korak je, da na tablici vzges wifi in se povezes na to, kar oddaja telefon.

BlaY0 ::

kmetek je izjavil:

evo ga za BLAYOta :D

Blayo že ima svojo tablico, zato se lahko kar nehaš trudit :P

kmetek ::

za vzorec hehe.

annaaa91 ::

Pozdravljeni! Uporabljam tablični računalnik prestigio multipad 9.7 ultra. Zanima me kako se nastavi tipkovnica s šumniki? Hvala

Yossarian ::

Nastaviš na hrvaško, šumnik pa dobiš tako, da kakšno sekundo držiš s, c ali z.
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo potegnil
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.

yayo ::

Zgodovina sprememb…

• spremenil: yayo ()

zanimivo, samo a ni hudiča enojedrni procesor prešvoh za tako velik ekran? pa tudi resolucija bi lahko bila boljša, saj imaš na 5'' telefonih 1280x720?

nisem videl, naj bi ponudili model z višjo resolucijo. ni slabo.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kmetek ()

drzni86 ::

Torej... Katera je trenutno best buy tablica v rangu 150-200€ (mogoče malo več če se res splača)?

tole mi nekako deluje najbolje za ta denar: klik

Gledam izdelke v slovenskih trgovinah!

csmpd ::

annaaa91 je izjavil:

Pozdravljeni! Uporabljam tablični računalnik prestigio multipad 9.7 ultra. Zanima me kako se nastavi tipkovnica s šumniki? Hvala

Imam isto zadevo,kako si zadovoljna s Prestigiom?
Moj se občasno precej zatika,za osnovne stvari pa je ok.Zdi se mi,da je precej krivde tudi na strani piscov aplikacij,ker nekatere stvari delujejo brez problema,na primer googlov widget za elektronsko pošto pa je katastrofa.
Glede tipkovnice,priporočam ti,da na Google Play poiščeš MultiLing keyboard.Ima slovenščino in omogoča nekaj dodatnih stvari,med drugim razdelitev tipkovnice za hkratno držanje in pisanje na tablico.Od brezplačnih tipkovnic je meni ta najboljša.

spyker123 ::

Pozdravljeni,

Zanima me samo, če je že kdo opazil, da na Mobitelu prodajajo Apple Ipad-a ob enkratnem plačilu 90 evrov pri prevzemu tablice in 29 evrov vsak mesec za mobilni internet in to 24 mesecev?..

Se gre za novega ipad-a 3 ali starejšo verzijo in ali se to splača?

Hvala za odgovore!

lucky13 ::

drzni86 je izjavil:

Torej... Katera je trenutno best buy tablica v rangu 150-200€ (mogoče malo več če se res splača)?

Rajši tole, če je dobavljivo v doglednem času.
http://www.mimovrste.com/artikel/272000...

Ima dual core procesor. Nima zadnje kamere, vendar mislim, da je tudi A971 nima.

Cold1 ::

spyker123 je izjavil:

Pozdravljeni,

Zanima me samo, če je že kdo opazil, da na Mobitelu prodajajo Apple Ipad-a ob enkratnem plačilu 90 evrov pri prevzemu tablice in 29 evrov vsak mesec za mobilni internet in to 24 mesecev?..

Se gre za novega ipad-a 3 ali starejšo verzijo in ali se to splača?

Hvala za odgovore!

Jah poglej tule je stran s podatki:
http://www.mobitel.si/telefoni-in-napra...

Za procesor piše A5X, to je, če prav razumem iPad 3, dobiš pa najcenejši model s 16GB pomnilnika.

/ Popravek: Ja, seveda je iPad 3, v seznamu je omenjen tudi retina zaslon.

Ali se splača je zgolj vprašanje tega, ali ti v trgovinah, ki prodajajo Applovo robo lahko ponudijo boljše obročno odplačevanje, če ja, kupi pri njih, če ne, kupi pri Mobitelu.

drzni86 je izjavil:

Počakaj na iPad mini (250€), no; četudi boš kupoval Androida, mini bo zelo verjetno povzročil pocenitve vseh drugih tablic, morda bo občutno.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Cold1 ()

iloverock ::

Pozdravljeni!
Za mojega očeta iščem tablico, ki bi stala maksimalno 120. Tablico bi uporabljal za internet in branje dokumentov.

spyker123 ::

Cold1, hvala za tako hiter odgovor!

Apple ne ponuja obročnega odplačevanja Ipad-a, je pa tam model z 16GB cenejši, po drugi strani pa pri Mobitelu dobiš zraven še internet neomejeno, tako da je res vprašanje, kaj se splača.

Mika me, da bi vzel pri Mobitelu, nočem pa se opeči, zato se malo zanimam, kako in kaj;)

p.s.: zdaj sem zasledil tudi, da ti ipad-a v bistvu ne kupiš, ampak najameš?!? kaj je zdaj to za finte, tudi ne vem...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: spyker123 ()

M-XXXX ::

Moja nemščina je zelo slaba, pa vseeno: http://www.ebay.de/itm/ASUS-Tablet-PC-E...

Je kje catch če je? 340€ skupaj s poštnino. 99% ocena. Menda zelo malo rabljen, garancija pri njih? čeprav mi tole ni čisto jasno. Varna zadeva?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: M-XXXX ()

Zheegec ::

Modela dejansko ni več v prodaji, tako da je možno celo OK... Nikoli ni 100% sicer.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

Cold1 ::

p.s.: zdaj sem zasledil tudi, da ti ipad-a v bistvu ne kupiš, ampak najameš?!? kaj je zdaj to za finte, tudi ne vem...

Poglej na Mobitelovi strani ali pa povprašaj v kaki njihovi izpostavi.

Mimogrede, nekako ne verjamem, da nobena izmed naših trgovin, ki nudi Applove naprave ne omogoča obročnega plačila, IMO, bi kazalo bolje pogledati.;)

M-XXXX ::

Zheegec je izjavil:

Modela dejansko ni več v prodaji, tako da je možno celo OK... Nikoli ni 100% sicer.

Saj na bolhi se prodajajo pa za cca 450€ skupaj z dockom, tako da je tam tam (sicer rabljeni). Moram priznat, da me zelo mika. GPS sprejem pa tako pa mi ni prioriteta.

quadro933 ::

mobitel ne more prodajati ipadov ker ni uradni prodajalec appla. Da ti ga v najem za 24 mesecev, naprava pa ni tvoja. Tako je bilo meni razloženo na Mobitelu, ko sem se zanimal za ipada. V glavnem kar nekejm, boljš da greš v Big Banga pa ga kupiš tam. LP

ali comshop.

koyotee ::

www.androidauthority.com/cube-u9gt4-sal...
best buy za 130$ :)

btw kmetek, sej ves, reklame in to ;)
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: koyotee ()

annaaa91 ::

Pozdravljeni!

Zanima me ali ima kdo podatek ali ima tablični računalnik Prestigio Multipad 9.7 ultra podporo čipseta Raltek 8187?

Hvala za odgovore

Formula 1 ::

Katero tablico priporočate do 200 €.Mora biti dovolj zmogljiva za igre(Fruit Ninja,Angry birds...) in za splet ,da ne bom zaspal med odpriranjem strani.
Zanima me mnenje o E.leclercovi tablici iz današnjega kataloga(tale je v katalogu http://www.mimovrste.com/artikel/272000... ,potem pa še tele:
http://www.bigbang.si/racunalnistvo/rac...
http://www.bigbang.si/racunalnistvo/rac...

Zadnji je znižan na 200€.
Sem odprt tudi za druge predloge do 200 €.

Mislim, da je tale najzmogljivejši.

Na žalost so review-i samo v poljščini ... Kolikor lahko razberem "jamrajo" glede zaslona, kar pa je bilo že pri a971. Zaslon je IPS 9.7. Verjetno so pričakovali "retina" zaslon.

thramos ::

A se da kje R973 sprobati v živo?

pico ::

Je kdo GoClever Tab R973 že preizkusil? Težava je v tem, da je dostopen zgolj v spletnih trgovinah.

lahko se dobi, samo je priporočena prodajna cena brez DDV 179,08 EUR ...cca 215€.
saj je vse isto kot A971.
zaslov ni isti kakor pri prestigio multipad 5097/5197 modelu. zato tudi nižja cena.

kmetek je izjavil:

lahko se dobi, samo je priporočena prodajna cena brez DDV 179,08 EUR ...cca 215€.
zaslov ni isti kakor pri prestigio multipad 5097/5197 modelu. zato tudi nižja cena.

Potem pa gre Mimovrste pod ceno (199 EUR).

FlyingBee ::

R ima ips zaslon tako kot prestigio 5097, 5197 pa ima ips+, R ima 2 jederni A9 cpu in mali 400mp4, kar je že dovolj velika razlika, ne vem pa kakšna je kakovost izdelave, probal sem le prestigia 5097, ki pa ima ostre robove, drugače pa kar dobra izdelava, seicer pa sem probal tudi iphone 5 pa ima tudi ostre robove, tako da očitno je to super :-)

sd2001 ::

Pozdravljeni.

Zanima me, kaj menite o tej tablici:
... zadnja stran letaka tehnika na spletni strani www.trgovinejager.com

Tablični računalnik CAT CPAD
diagonala 20 cm, dimenzije 207 x 159 x 10.5 mm operacijski sistem android 4.0, procesor Telechips 8803 1.2 GHz,
pomnilnik 512GB DDR3, Nandflash 4 GB, omrežne povezave: WIFI802.11b/g/n, 3G USB dongle,
MINI USB Ethernet omrežje, mini USB vmesnik, HDMI priklop, podpira Podpira SDHC/SDXC,
zunanje pomnilniške kartice, GPS vmesnik, 2 kameri, SLO MENI

je to zadevo že kdo sprobal?

thramos ::

kmetek je izjavil:

Torej se ga da preizkusit v ComShopu?

medenko ::

verjetno, sej je isto kot A971.

lmilan51 ::

Ima mogoče kdo izkušnje s tablico WayteQ xTAB-80 ?
Tule sem ga našel: http://www.wayteq.si/trgovina/sl/tablic...

MisterR ::

Če nima vsaj 1GB rama potem sploh ne glej (razen win8 in ipad).

In zakaj rabiš preko 1GB RAM, če ni ravno Samsung s svojim TouchWizom?
Janez Janša, 29.04.2014

Zato pa sem napisal vsaj 1GB. Kar pomeni da je 1GB minimum.

broken/link ::

alien ti pa pravi, da je 1GB+ overkill in da ne rabiš.

Nekatere tablice z 1GB RAM delujejo slabo... Nekatere z 1GB RAM delujejo super (Asus Transformer serija, iPad,...). Preveč gledate specifikacije in premalo sprobavate stvari v praksi.
Janez Janša, 29.04.2014

Mipe ::

Razmišljam o nakupu tablice, ki pa mora imeti dobro tipkovnico (ločeno), ker veliko pišem. Ne sprašujte, zakaj ne bi raje vzel prenosnik, ker le-ti nimajo zaslona na dotik. Razvijam namreč igre za tablične računalnike. Torej, večjedrni procesor, grafična naj bo tudi med malo boljšimi, skratka, nič se ne sme zatikat. Potrebujem tudi tak zaslon, na katerem bi se dalo dokaj natančno risat z namenskim pisalom.

GoClever R973 se mi zdi zanimiv, vendar je glede na slike očitno, da so priredili Android in da je gor nekaj navlake. Glede zaslona nisem siguren.
Tu je tudi etui z tipkovnico, vendar je za 10", medtem ko je omenjeni R973 9.7"... Nisem siguren, če bo pasalo?

Je kakšna alternativa v razumnem cenovnem rangu?

Kar se R973 tiče ti lahko jaz kaj povem če ni ravno težko za preverit kaj.Si ga lastim od petka.Zaenkrat zadovoljen.

Zheegec je izjavil:

Nekatere tablice z 1GB RAM delujejo slabo... Nekatere z 1GB RAM delujejo super (Asus Transformer serija, iPad,...). Preveč gledate specifikacije in premalo sprobavate stvari v praksi.

Ja, katera tablica z ICS pa deluje super na 512MB? Kako so igre? Predvajanje HD filmov na HDMI izhod, ali pa na sami tablici?

Sem imel prestigio, fail. Sem imel kitajca 512MB, fail. Imam kitajca 1GB (enak model) super zadovoljen.

Formula 1 je izjavil:

Kar se R973 tiče ti lahko jaz kaj povem če ni ravno težko za preverit kaj.Si ga lastim od petka.Zaenkrat zadovoljen.

Dobro, pa dajmo. Imaš tudi tisti etui zanj? Kako je s tipkanjem recimo vsaj tisoč besed? Pa je tudi kakšno namensko pisalo zraven, se da v redu risat?

Nimam ne tipkovnice ne pisala tako da kar se tega tiče ti ne morem pomagati. Na žalost.

Vseeno hvala za ponudbo!

pico ::

Formula 1 je izjavil:

Zanima me, ali se omenjena tablica kaj pregreva, kako je s konektorjem za polnjenje ali zgublja kontakt? Kakšen je G senzor, lepo obrača sliko ali je treba tablico stresti? Kakšno se ti zdi tipkanje? Kakšna se ti zdi odzivnost? Hvala za odgovore.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: pico ()

če se ti da kakšen video na youtube dat ... :-) hecam se, drugače lahko vidte od Poljako v test na mimovrste je link do videa

pronto ::

A si kdo lasti Tpad ips 97? Priporocate nakup ali ne? A deluje brez zatikanj?

pico je izjavil:

Formula 1 je izjavil:

Zanima me, ali se omenjena tablica kaj pregreva, kako je s konektorjem za polnjenje ali zgublja kontakt? Kakšen je G senzor, lepo obrača sliko ali je treba tablico stresti? Kakšno se ti zdi tipkanje? Kakšna se ti zdi odzivnost? Hvala za odgovore.

Da bi se resnično pregrevala s mi še ni zgodilo,malo bolj se segreje ampak nič drastičnega. Konektor za polnjenje dela dobro zaenkrat ni problemov in stoji notri kot je treba.Zaslon obrača dokaj lepo, sicer ne instanto ampak stresanje ni potrebno.Tipkanje je zame vredu ,je pa res ,da je to moja prva tablica.Z odzivnostjo sem zadovoljen,tablice bolj znanih proizvajalcev vrjetno delajo bolje ampak je tudi cena vsaj 2-kratna.

Black Dragon ::

Danes kupil Goclever R973 in sem zadovoljen, wireless lepo lovi, baterija me je pozitivno presenetila 2uri surfanja, baterija na 88%, je zelo mlačno topel ko ga filaš ali igraš igre na njemu torej takorečeno se ne pregreva.. Slika je solidna za 1024*768, IPS matrika pomaga pri barvah, filme lepo predvaja, težke flash strani ala 24ur.com dobro zlouda..

Problem je mogoce micro sd reža, ker je treba kartico z zabotrebcom notri pritisniti da prime :D pa ni dodanega nobenega etuija.

Če bodo problem bom poročal.

izdelek ima 2leti garancije kar je fajn.
Time will tell.

ali nexus 10 ali nič, je moj načrt trenutno ... odkar me je galaxy note z 285ppi razvadil ne grem več na slabše
««
14 / 184
»»