» »

Katero tablico izbrati?

Katero tablico izbrati?

Temo vidijo: vsi
««
55 / 185
»»

Kitmy ::

Ahhh jaa, očitno je treba malo laži natrosit o N7, upadla prodaja Ipad-u.... Ne, sej ne :'D
Tale Prestigio 7280c je MultiPad 2 ultra DUO? Ker sem gledala model MultiPad ultra duo in sta si ubistvu fuul podobna. Pomoje se bom odločila za enega od teh dveh, ali pa N7.
Samo 7280c nisem zasledila v Comshopu, vsaj v spletni ne, ga mogoče imajo v fizični trgovini?
In ja, pomoje kar belega, mi je bolj všeč, ker je tak ''eleganten'' in nasploh mi je lepši hehehhehe :D

Phantomeye ::

medenko je izjavil:

Trgovine: kitmy :)

in teh napak nismo zasledili....daj vzami model prestigio 7280c belega 169,99EUR, dobiš še torbico.

model je super.

še vedno me zanima v katerih comshopih je na voljo, glede na to da na strani piše, da ni na voljo..

Zgodovina sprememb…

medenko ::

pokličite najbližji comshop ali pošljete email pa je :)
kitmy na spletni ga ni, v trgovinah je, ker je v katalogu.

Aha, hvala Adapipika :)
Zdaj se odločam le še med Prestigio MultiPad 2 ultra DUO ter Nexus 7.
Bom še brala, slabosti ter prednosti ter se na koncu odločila. Cena mi tu ni neka extra prioriteta ker je razlika 30€, edino je prednosti pri Prestigiu da dobiš še ovitek zraven, pri Nexusu pa ne in je potrebno dokupiti tako da razlika v ceni kar naraste.

v prid prestigiota je tudi to, da imaš prostor za micro sd + vse kable...nexus 7 ima prednosti ekrana, resolucije, posodobitve od googla in gps.
obstaja tudi 7280c model z 3g, ki ima še GPS za 199,99€....to kar SIMOBIL eksluzivno ponuja.

GPS ne potrebujem, ne bom imela tablico za ta namen :)
Zdaj bom še malo premislila, v izboru sta samo ta dva modela, drugih nebi, ker se potem popolnoma zmedem in nevem več kaj bi hahaha, če nič drugega pa se bom na koncu odločila na podlagi zunanjosti :'D ter tega, kateri je lažji in mi lepše sede v roki, ker glede na to, da bom na njem največ brala knjige nebi ravno rada držala težke zadeve po kateri mi bo po parih minutah roka odpadla :')

pejt v btc h9 pa poglej :)

Bom šla bom :) pomoje v ponedeljek če bo čas, če ne pa bo do konca naslednjega tedna tablica (upam) že moja :D
Še eno vprašanje: kako priročna je 8" tablica za branje? Je prevelika?

Pa še tole, tisti N7 adapipika, je verjetno 16gb?

Zgodovina sprememb…

• spremenila: Kitmy ()

damjanll ::

Jaz bi rekel da 7-8" je optimalno za branje, 10" je ze prevelik.

10" se tudi meni zdi premalo. No, verjetno se bom na koncu odločila za Prestigio MultiPad 2 ultra DUO 8. Vizualno mi je mogoče malo bolj všečna kot N7, sploh ker je v beli barvi. Pa tudi 8" se mi zdi primerno tako za branje kot druge reči, ker nekje je 7" malo premajhen :/
No, za katerokoli od teh dveh se bom odločila pomoje ne bom extra veliko zgrešila, po (precej) prebranem sem od 10 tablic v ožjem izboru izluščila ti dve, ki mi najbolj odgovarjata. In kolikor sem brala nobene ne grajajo ravno in mislim da mi bo lepo služila, za katerokoli od omenjenih se odločim :)

Gremio ::

Kitmy..ne kompliciraj prevec,vzemi Nexus7.Tablica sluzi svojemu namenu in ne pozna zatikanja.
Naceloma z branjem pdf-jov ni problema.

Sicer si tablico lastim od februarja in nimam pripomb.Sicer imam 32G verijo vendar zadosca
tudi 16G.

Lp

vofra ::

+1

polde66 ::

polde

keitai ::

n7 > .................... > prestigio. Če kdo sploh razmišlja o tem, si dejansko zasluži tisti prestigio crap (uslužbence comshopa naprošam, naj svoje press release usmerijo kam drugam).

dej ne frajari, ja n7 je boljši - večkrat poudarimo vsi in prestigio ni crap....crap so kitajska jajca in neke noname spar itd fore.
sprobal dosti prestigio modelov in so kvalitetni itd....ne govori, nekaj česar ne veš.

Čeje Prestigio crap nevem kaj so potem ala kitajske stvarce in GoClever. Prestigio ni crap pa reči kar češ. N7 je boljši, ima pa tudi ta svoje pomankljivosti in ni popoln v vseh pogledih. In je razlika med katerimi modeli Prestigia, zgornji omenjeni model je daleč od crapa, čist tko za informacijo ;).

Adapipika; Koliko gb model je tisti v Comshopu? Tisti po ceni 200€?

16GB.

Aaa, okej :)
Hvala za odgovor ;D

SmeskoSnezak ::

Gledam za tablico, ki bi nadomestila iPad 4... po možnosti da je bolša kot iPad. Kaj se splača v tem rangu kupiti? Rad bi, da je android sistem.
@ Pusti soncu v srce... @

Vidim, da je izbira kar pestra... najbolj vpadljive tablice so Samsung Galaxy Note, Google Nexus in Sony Xperia Tablet Z. Komentarji?

Gozdni Joža ::

Če misliš, da je trenutno na trgu kaj boljšega od iPada4 se motiš.

iOS mi ne sede, zato gledam android tabor.

cordoba ::

Sam bi vzel sony model...

549€ pri nas.

freesty ::

Pri teh tablicah sem v temi. Mi zna kdo priporocat kaksno pametno. Ne rabi bit znamka, hocem pa najboljse za svoj denar.

Pogoj je 10". Budget pa 150€.

Ima kdo kaksen pameten predlog?
http://www.youtube.com/watch?v=5hfYJsQAhl0

primozsu ::

Katero android tablico za 500€ priporočate.
Mora se jo dobiti pri nas.

Lp, Primož

Gremio ::

freesty in primozsu,prelistaj par strani nazaj,napiši tri najbolj pogosto omenjene ter
pogooglaj za +/-...Vzame ti max.10 minut..

Lp

SimplTech ::

Danes sem vzel v Mercatorju Prestigio MultiPad 2 Ultra Duo. Tablico sem že dlje časa gledal, ampak cena 169 EUR mi je bila previsoka. Tako sem danes izkoristil 22% popust (kupon iz reklame), ki ga imajo na celo ponudbo. Na koncu sem plačal 132 EUR.

Za takšen denar se mi zdi da tablica dobro služi svojemu namenu. Pohvalim lahko izdelavo, hitrost delovanja in tudi priložena torbica mi je všeč. Naj dodam da nisem hudo zahteven uporabnik in da za osnovna opravila (mail, internet, vido in glasba) je več kot uporaben. Všeč mi je tudi 4:3 razmerje stranic. Pogrešam edino kakšen HDMI izhod, da bi se lahko priključila na TV, ampak za to ceno bom to preživel.

viknet ::

Ni tale popust veljaven samo v špeceriji?

Lp

nope, na vse.

fraising ::

Iščem tablico, ki bo namenjena primarmo za surfanje po internetu, gledanje filmov na TV, branje pošte, razno slikanja, ko grem kam na dopust ter občasno za kakšen wordow dokument. Kaj bi se mi najbolj splačalo kupiti?

matjazzz ::

http://www.mimovrste.com/artikel/272001...
Se splača uzet tole za 340€? Če ne kiro v rangu do 350€?

tiran2000 ::

Mel sm tole...http://www.mimovrste.com/artikel/275039...... Nisem bil prevec zadovoljen... Predvsem ker ima toshiba obupno podporo svojih izdelkov (tablic).. Radi pozabljajo na svoje kupce...

Zgodovina sprememb…

Gregor5816 ::

Zgodovina sprememb…

Gregor5816 ::

Zanima me, kaj pravite na Tpad RE97.C4, v šparu za 200 € s špar plus kartico:

Matična plošča: Rockchip RK3188
Procesor: ARM Cortex A9 @ 1.8 GHz, Quad Core
Operacijski sistem: Android 4.1, Slovenski meniji
Zaslon: 9.7", 4:3, RETINA zaslon občutljiv na dotik (kapacitivni zaslon, 10 točkovni)
Ločljivost: 2048 x 1536, 4:3
Ohišje: zelo tanko, aluminijasto
RAM: 2 GB DDR3
Pomnilnik: 16 GB
Čitalec SD-kartic: do 32 GB
Vhod USB: USB 2.0
Povezljivost: Wi-Fi 801.11 b/g/n
Kamera dvojna: spredaj 0.3 M, zadaj 2 M
Baterija: 3.7 V, 8000 mAh li-polymer
3G: podpira zunaji 3G vmesnik,
HDMI izhod: OTG, HDMI TV izhod, HDMI 2160P, 1080P izhod
Podprti formati e-knjig: DBF/ EPUB/ TXT/ FB2/ PDB/ RTF/ word/ excel...
Podprti audio formati: MP3/ WMA /WAV/OGG/ FLAC/ AAC
Podprti video formati: Full HD, AVI/ 3GP/ MP4/ RM/ RMVB/ FLV/MKV/ MOV / WMV/ DiVX
Podprti slikovni formati: JPEG/ BMP/ GIF(Static)/ PNG
Aplikacije: Gmail, spletni brsklalnik, Skype, Multimedia, Facebook, igre, Google Play Store
Priložena oprema: USB kabel, napajalnik, navodila za uporabo

Sprobaj obvezno, da ni to spet tasna retina k na archos tablicah novih, kjer pisejo da dela visoka resolucija samo na namizju in menijih, k zalaufas aplikacijo ti pa resolucijo spusti...

skyone ::

Mene pa zanima, tisti ki ste vzeli tablico Tpad prek amisa, v kolikšnem času ste jo dobili?

raje vprašaj, kok jih ima težave z njo.

Podobno vam res priporocam, da vzamete tablco od priznanega proizvajalca in dajte rajs 100 evrov vec ali pa sploh ne kupit, ker napol delujoca tablica ki skoz crkuje = vrzen denar stran...

broken/link ::

sam sem si nabavil asus 7 nexus 16GB za 200EUR. in do sedaj nobene pripombe. dela tekoče, gladko, predvaja filme, bere se na njej super, resolucija zadovoljiva, na mojem telefonu (evo 3D z 2jedernim procesorjem in 1GB rama) recimo ob updejtih iz google play-a začne telefon s cyanogenmod-om rahlo štekat (ampak ni ful moteče), medtem ko na asusu teh simptomov ni.
Tablico mam zdej cca 2tedna in nimam nobenih pripomb, vsekakor za to ceno super nakup. Ko berem, kakšne težave s z drugimi tablicami sem vesel, da sem se odločil za nexusa in dal teh par EUR več.
Edino na kar me je kolega opozoril, ki ima ravno tako nexusa, je, da naj mal preverim maximalno hitrost, ki jo dosežeš z wirelessom, ker baje ne gre preko 300kb. ampak za to še ni blo časa stestirat, načrtujem pa to narest v parih dneh, ko se bo našlo nekaj prostega časa :)

Zgodovina sprememb…

glaš ::

speed test pri mojem nexus 7 , nimaš se kaj bat, zadeva šiba :)

barossa45 ::

Ima kdo tablico prestigio ? zanima me kako špila navigacija na njej (signal satelitov itd..)
lp.

alioth ::

Katera Prestigio tablica pa ima GPS?

7280C 3G 199,99€

Dost mam ipada in appla zato iscem novo tablico ki bi mela zaslon med 8.5 in 9.7 inchev in os android ali win. Hocem pa da ima moznost sim kartice za mobilni net, da dela gladko net (zelo pomembno) in da ma spoliran os, brez rusenj, nekje da dela na nivoju ipad minija in da ma cimboljso baterijo, igre me pa ne zanimajo, zato grafika ni priroriteta. Kaj vzet? Se obeta v naslednjih mesecih kaj revolucionarno novega?

floyd1 ::

Nexus 10 mogoče. Tem "googlovim" zadevam na ravni OS-a nimaš kaj za očitat. Osebno me moti edino odsotnost micro sd slota, na 7-ki pa to, da (še) ni tv-out možnosti.

5pellfire ::

A je pri tablicah kakšna razlika v porabi baterije med različnimi verzijami Androida,
naprimer; za verzijo 4.2 sem zasledil, da je baje kar požrešna pri porabi baterije.

Imam tablico z Androidom 4.0.4 (ICS), ki omogoča nadgradnjo v 4.1.1 (JB). Je smiselno nadgradit na 4.1

Kakšna je sploh razlika med 4.0. in 4.1?

Se lahko pojavijo odstopanja ja. Vendar to je odvisno tudi od proizvajalca tablice, saj le ta naknadno modificira sistem (ce mas stock) za svoj hardware...

Okapi ::

Največ izveš, če malo poguglaš (ima tablice + upgrade 4.x.x.). Če so kakšne težave, jih je sigurno kdo že opazil in komentiral.

O.
««
55 / 185
»»