Forum » Operacijski sistemi » ....zagonska disketa Win 98 SE
....zagonska disketa Win 98 SE
Moonfire ::
Hello!
Kar nekaj časa že imam nov PC. Na prejšnjega sem že skoraj pozabil. Ker pa še ni za staro šaro (Celeron 333 MHz MMX, 192 MB,...), bi ga ponovno obudil k "življenju".
XP-jev ne morem naložoti (ne delajo), poskusil bi z Win 98 SE. Težava je le v tem, ker nimam zagonske diskete...
Imate kakšno idejo, kje bi jo dobil najhitreje? Sem že iskal po netu....ne dovolj dobro?
Lp,
Moonfire
Kar nekaj časa že imam nov PC. Na prejšnjega sem že skoraj pozabil. Ker pa še ni za staro šaro (Celeron 333 MHz MMX, 192 MB,...), bi ga ponovno obudil k "življenju".
XP-jev ne morem naložoti (ne delajo), poskusil bi z Win 98 SE. Težava je le v tem, ker nimam zagonske diskete...
Imate kakšno idejo, kje bi jo dobil najhitreje? Sem že iskal po netu....ne dovolj dobro?
Lp,
Moonfire
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Win 98 se, win xpOddelek: Operacijski sistemi | 1283 (1141) | duh |
» | Astronomija na netu....Oddelek: Znanost in tehnologija | 1484 (1373) | Moonfire |
» | Red Hat Linux 8.0 in Windows XP Pro?Oddelek: Operacijski sistemi | 927 (883) | ElectricMan |
» | Namestitev Windows 98SEOddelek: Operacijski sistemi | 3391 (3187) | Moonfire |
» | Intel celeron 1300 vs AMD Athlon 1700+ XPOddelek: Kaj kupiti | 922 (667) | tha_man |