Forum » Programska oprema » NERO - razvrščanje glasbe na CDju
NERO - razvrščanje glasbe na CDju
DoberDan ::
Pozdravljeni!
Eno vprašanje imam. Želim zapeči MP3 CD. Playlisto imam v mapi in ko vse pesmi vržem v Nero, mi jih avtomatično razvrsti po abecedi, tako kot so datoteke poimenovane.
Obstaja način ali morda kakšen drug program, kjer jih sam razvrščam po vrstnem redu, kot mi paše. Torej komad iz seznama povlečem in ga prestavim na drugo mesto. To tu ni mogoče. Kot vidim, obstaja samo ta abecedni vrstni red.
Do sedaj sem to tako reševal, da sem v imena pesmi na začetku dodajal številke (001, 002, 003...), kar pa je grozno zamudno.
Uporabljam Nero 8. Problem je enak, ne glede na to, ali dam v Nero burning room, v nero start smart ali nero expres. Sigurno mora biti med nastavitvami kakšna možnost, da jih ne razvrsti samodejno...
Eno vprašanje imam. Želim zapeči MP3 CD. Playlisto imam v mapi in ko vse pesmi vržem v Nero, mi jih avtomatično razvrsti po abecedi, tako kot so datoteke poimenovane.
Obstaja način ali morda kakšen drug program, kjer jih sam razvrščam po vrstnem redu, kot mi paše. Torej komad iz seznama povlečem in ga prestavim na drugo mesto. To tu ni mogoče. Kot vidim, obstaja samo ta abecedni vrstni red.
Do sedaj sem to tako reševal, da sem v imena pesmi na začetku dodajal številke (001, 002, 003...), kar pa je grozno zamudno.
Uporabljam Nero 8. Problem je enak, ne glede na to, ali dam v Nero burning room, v nero start smart ali nero expres. Sigurno mora biti med nastavitvami kakšna možnost, da jih ne razvrsti samodejno...
levaky ::
Mislim da ne. Ni pa to toliko stvar nerota, kot je stvar predvajalnika. Recimo, meni radio v avtomobilu bere mp3je na dva načina: iz CDja bere po abecednem redu, iz USB ključka pa glede na to, po kakšnem vrstnem redu sem jih snemal(verjetno creation date).
Načeloma predvajalniki predvajjao mp3je po abecednem redu.
Načeloma predvajalniki predvajjao mp3je po abecednem redu.
opeter ::
Lahko pa datoteke preimenuješ na sledeči način:
01_naslov_glasbe
02_naslov_glasbe
...
oz.
001_naslov_glasbe
002_naslov_glasbe
...
01_naslov_glasbe
02_naslov_glasbe
...
oz.
001_naslov_glasbe
002_naslov_glasbe
...
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
undertacker ::
Imam eno vprašanje. Zanima me kaj bi bil problem želim kopirati pesmi na CD. Ko želim zapeči mi samo CD vrže ven pa nevem zakaj. Zanima me kaj bi bil problem?
Han ::
Defektna CD-R plošča, defekten pekač, težava programske narave... Boš moral malo več napisat za bolj konkretno diagnostiko.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mozilla zaznamkiOddelek: Pomoč in nasveti | 1615 (1345) | Invictus |
» | Apache 2.4Oddelek: Omrežja in internet | 1035 (751) | Mesar |
» | Razvrščanje v ExceluOddelek: Šola | 724 (606) | Math Freak |
» | sortiranje fajlov v DOS okolju v FAT tabeli?Oddelek: Pomoč in nasveti | 677 (552) | Alen T 1978 |
» | slabo zapecen CDOddelek: Pomoč in nasveti | 1174 (970) | Han |