Forum » Loža » Mojblink
Mojblink
integral15 ::
Zdravo fantje in punce. Ustvaru sm temo z razlogom, ker sm v parih dneh dozivel eno nevrjetno dogodivscino na tem portalu mojblink in zelim da preberete da ni vse v zunanjosti in sicer. Vceraj dopoldan me ni blo doma seveda nism imel dostopa do pcja na no nato pridem domol in se zelim vpisati na mojblink in pogledati ce je kaj novega in naletim na eno tezavo meni nic jasn kaj se je zgodl in seveda ustvarim nov racun in grem pod forum in ustvarim temo da povprasam admine zakaj so me banali in dobim preprost odgovor od admina "Večkrat te je zaznala skripta zaradi goljufanja, torej nemogoče visoke hitrost nalaganja. Ban ostane, ker je povsem zaslužen. Upam, da bo tokrat drugače, sicer bo rezultat isti. Lp!" meni nic jasn saj imam povezavo 10/768 kb neki tazga in nato se hitr spomnm moznost je da je moj kolega ki ima na sihtu 100/100 kaj dol potegnu in odsejal nahitr in seveda jast jim odgovorim da je mozno da je kolega kaj dol vleku da mene sploh ni blo doma in dobim odgovor od admina "Skripta zazna in sporoča cheaterje ki imajo nemogočo ogromno hitrost uploada, tako da noben "kitajc" ne bo banan, še posebej pa ne z 100/100 linijo !" pridem ces nekaj ur nazaj na forum in vidim da je tema zaklenjena in odgovor admina "yorkshire" "Da tole debato močno skrajšam: Račun dejstrum je bil banan zaradi goljufanja s res visoko hitrostjo. Tako, da ti izgovora s hitrostjo neta 10/768 in 100/100 nista prav nič v pomoč. Ban v vsakem primeru ostaja, konec debate.". Nato mu poslejm ZS in napisem da nism jast goljufal dobesedno nvm kako bi sploh lahko goljufal ce bi hotu in da prov dobr poznam pravila blinka saj sm malo dlje gorej kot on sam profil je bil star 4 leta z 350gb nalozenga in 1.8 povprecja -.-" in ga prosm naj mi vrne profil nazaj. Ces nekaj casa pridem in dobim tak odgovor nato sm si ustvaru se en profil dans in ustvaru se enkrat temo na forumu da bi dokazal da nism jast nic goljufal in ker je vzvisani bog administrator "yorkshire" prisel na forum da bi kdo vidl od drugih da bi se nekako pogovorili dal sm jim dokaze o moji liniji z speedtestom in pridem ces neki casa nazaj in vidim tole IP ban tu se moja zgodba konca nvm kaj naj se napisem. Sam morem povedat da bol odurnega portala se nism vidu kot je blink ces partis ga ni prijazni admini vse se da pogovorit nobenega problema imas besedo ki nekaj velja. Ce neki naredis pac prekrsis pravilo ampak ves da si ga prekrsu al si zmerjal katerga ali karkoli ves da si zasluzs opozorilo in bi bil tiho nebi nc reku ampak da se spravjo nate brez da ti sploh kaj naredis nebi reku ajde dobil sm opozorilo ampak direkt ban se mi zdi totalno otrocje in nezrelo obnasanje vodstva portala.
Se opravicujem za morebitne napake :)
Se opravicujem za morebitne napake :)
- zaklenil: bluefish ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Kaj se je zgodilo z Mojblink-om ? (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 262608 (111811) | metalcamp1 |
» | Optični kabelOddelek: Strojna oprema | 7885 (5272) | miki133 |
» | Slo-Tech 3D Team: Blender Cycles 2.61 BenchmarkOddelek: Navijanje | 1787 (1617) | 2loud4u |
» | Samsung galaxy S firmware upgrade with KiesOddelek: Pomoč in nasveti | 2454 (2288) | integral15 |