Forum » Loža » USPS - Our company’s courier couldn’t deliver your parcel
USPS - Our company’s courier couldn’t deliver your parcel
camx ::
Pozdrav,
je kdo že dobil kašen podoben mail od USPS? Jaz sem ga danes in ne vem niti za kateri paket (če gre za DealExtreme, kjer je paket v vrednosti okoli 10€ ali za drugi paket vrednosti 60€ naročen iz UK). Kaj lahko naredim? Če grem na stran od USPS in dam Track&Confirm mi ITEM NUMBER-ja ne najde. Prav tako ni nobenega podatka kašen naslov naj bi bil pošiljki, da je napačen (to sem siguren da ni napačen, razen če niso bedaki spet na Slovaško odpeljali). Prav tako ni nobenega kontaktnega podatka v mailu in če odgovorim na prejeti mail dobim avtomatski odgovor da mail ni dostavljen ker ne obstaja.
je kdo že dobil kašen podoben mail od USPS? Jaz sem ga danes in ne vem niti za kateri paket (če gre za DealExtreme, kjer je paket v vrednosti okoli 10€ ali za drugi paket vrednosti 60€ naročen iz UK). Kaj lahko naredim? Če grem na stran od USPS in dam Track&Confirm mi ITEM NUMBER-ja ne najde. Prav tako ni nobenega podatka kašen naslov naj bi bil pošiljki, da je napačen (to sem siguren da ni napačen, razen če niso bedaki spet na Slovaško odpeljali). Prav tako ni nobenega kontaktnega podatka v mailu in če odgovorim na prejeti mail dobim avtomatski odgovor da mail ni dostavljen ker ne obstaja.
Delivery information,
Our company’s courier couldn’t deliver your parcel.
Reason/It’s not right the address of recipient.
LOCATION OF YOUR PARCEL:Mobile
STATUS: not delivered
SERVICE: One-day Shipping
ITEM NUMBER: _XYZ_
FEATURES: Yes
The label of your parcel is enclosed to the letter.
Print a label and show it at your post office.
Attention!
If the parcel isn’t received within 30 working days our company will have the right to claim compensation from you for it's keeping in the amount of $9.70 for each day of keeping.
You can find the information about the procedure and conditions of parcels keeping in the nearest office.
Thank you for using our services.
USPS Global Mail.
PromeuZ ::
Glede na http://spamwars.com/ naj bi bil to spam / phishing email.
<!-- https://pisalnik.wordpress.com -->
camx ::
Sem posumu tudi sam, ker mail na katerga sem dobil ta spam je bil drugačen od tistega s katerega sem naročil (za account na strani).
Mater jim vsem spammerjom, še kašnega bi mogli ustrelit
Mater jim vsem spammerjom, še kašnega bi mogli ustrelit
fosil ::
Tale je pa dobra, da te pripravijo do tega da greš na pošto težit
Ne vem sicer kaj imajo pošiljatelji od tega
Ne vem sicer kaj imajo pošiljatelji od tega
Tako je!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kupovanje telefona iz UkOddelek: Mobilne tehnologije | 2007 (1696) | bdoxx |
» | Nategavščina ???Oddelek: Kaj kupiti | 4296 (2583) | amigo_no1 |
» | iPad 2 64GB WiFi + 3GOddelek: Pomoč in nasveti | 2571 (1948) | Goran's Blog |
» | Preveč poceni Apple oprema - nateg?Oddelek: Kaj kupiti | 2420 (1734) | premak |
» | Spet nek afrsiki nateg?Oddelek: Loža | 3289 (1893) | Tic |