Forum » Kaj kupiti » nakup iz tujine ZDA
nakup iz tujine ZDA
CoolMike ::
Lep pozdav!
Morda kdo ve kako je z nakupi iz ZDA. Kupujem Gramin Forruner GPS uro. Na ebay.com sem jo našel s poštnino vred za 70€ ceneje kot v sloveniji. Zanima me, če pošiljke v taki vrednosti, okoli 200€ v evropi carinijo. In koliko naj bi potem plačal carine?
hvala za nasvete!
Morda kdo ve kako je z nakupi iz ZDA. Kupujem Gramin Forruner GPS uro. Na ebay.com sem jo našel s poštnino vred za 70€ ceneje kot v sloveniji. Zanima me, če pošiljke v taki vrednosti, okoli 200€ v evropi carinijo. In koliko naj bi potem plačal carine?
hvala za nasvete!
Brainstorm ::
Zmen se s pošiljatelju, da jo zapakira samo v navadno kuverto z mehurčki in ne da zraven škatle, ti ne bo treba nič davka plačat, ker jo ne bodo odprli na carini.
Brainstorm ::
No to imaš verjetno prav ja, ker vejo da iz ZDA pride malo boljša in vrednejša roba, kot pa iz Čajne.
mihec87 ::
Brainstorm..če se jim zdi ti odprejo eno in drugo ne glede na to kaj piše, v čem je ter iz kje je..
Zagotovo pa nebi šel pošiljat 200eur vredne stvari kar tako v mehurčkasti kuverti..
Si pogledal pri britancih če je kaj ceneje?
Zagotovo pa nebi šel pošiljat 200eur vredne stvari kar tako v mehurčkasti kuverti..
Si pogledal pri britancih če je kaj ceneje?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mihec87 ()
darkolord ::
če se jim zdi ti odprejo eno in drugo ne glede na to kaj piše, v čem je ter iz kje je..Seveda, ampak po dosedanjih izkušnjah iz ZDA odprejo precej večji delež pošiljk kot iz Kitajske, ker je njihova vrednost v povprečju precej večja - meni so do zdaj iz ZDA skoraj vse odprli, vključno s čisto navadno kuverto, ki je imela nekaj trdega (in tankega) noter.
mihec87 ::
Ja.. ne moreš pa zagotovo rečti da ne bodo odprli....
Na koncu imaš pa poškrabano zadevo na katero si plačal vse dajatve..
Pač gift in podobne zadeve ne delujejo več..
Na koncu imaš pa poškrabano zadevo na katero si plačal vse dajatve..
Pač gift in podobne zadeve ne delujejo več..
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mihec87 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako carina ve vrednost izdelka? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 32230 (28798) | Fritz |
» | Replika ure skozi carinoOddelek: Loža | 7315 (6130) | ales400 |
» | pošta-uničenaOddelek: Loža | 2852 (2161) | Machete |
» | Nakup iz tujine (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 8484 (5127) | Dr_M |
» | Posiljanje paketa iz ZDA v SLOOddelek: Loža | 4562 (4286) | Jan987 |