Novice » Kriptovalute » FBI zaskrbljen zaradi bitcoina
MrStein ::
A drugim tudi bitcoin client (0.6.2-win32) na trenutke obremeni PC do zastoja?
Sem ga pognal pred nekaj minutami in je med sinhronizacijo z omrežjem in občasno mi vse zmrzne za tam 10 sekund.
V Resource monitorju ni za videt, kje se matra (PC pa nima lučke za disk, tako da težko ocenit).
Sem ga pognal pred nekaj minutami in je med sinhronizacijo z omrežjem in občasno mi vse zmrzne za tam 10 sekund.
V Resource monitorju ni za videt, kje se matra (PC pa nima lučke za disk, tako da težko ocenit).
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Slovenski NiceHash izgubil za 56 milijonov evrov bitcoinov (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Novice / Kriptovalute | 118879 (87223) | dexterboy |
» | Hutchins pogojno na prostosti, avtorji WannaCryja začeli unovčevati plenOddelek: Novice / Kriptovalute | 9489 (6740) | Uros!no |
» | Evropska centralna banka budno spremlja bitcoin (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Kriptovalute | 24071 (15236) | sodnicaN |
» | FBI v primeru Silk Road zasegel rekordno količino bitcoinovOddelek: Novice / Kriptovalute | 8561 (5575) | trizob |
» | Razbili internetno mamilarsko združboOddelek: Novice / Kriptovalute | 7621 (5032) | randomP |