Forum » Pomoč in nasveti » Internetni problem!
Internetni problem!
ddidovic ::
Imam sledeči problem.
Na stacionarnem računalniku je pred kratkim se pojavil problem nedelovanja interneta.
In sicer kaže mi spodej desno da je vzpostavljena povezava in da deluje vendar ne.
Probal sm v safe mode, tam deluje normalno.
Pregledal sem z Nod32, malwarebytes ter ccleaner.
Vendar use isto probal sem tudi drugo mrežno in tudi obnovitev sistem v vsakem primeru kar koli sem naredil je isto.
Ima kdo kako idejo kako bi to uredil.
Hvala v naprej za pomoč!!!
LP.
Na stacionarnem računalniku je pred kratkim se pojavil problem nedelovanja interneta.
In sicer kaže mi spodej desno da je vzpostavljena povezava in da deluje vendar ne.
Probal sm v safe mode, tam deluje normalno.
Pregledal sem z Nod32, malwarebytes ter ccleaner.
Vendar use isto probal sem tudi drugo mrežno in tudi obnovitev sistem v vsakem primeru kar koli sem naredil je isto.
Ima kdo kako idejo kako bi to uredil.
Hvala v naprej za pomoč!!!
LP.
MIHAc27 ::
Nisi povedal kateri operacijski sistem uporabljaš. Win 7 je itak znan po tem da ima čudne težave včasih z mrežo (ponavadi reset pomaga).
Če v safe mode deluje ok, potem imaš neko aplikacijo zagnano, ki bdi nad mrežo in ti vse nadzoruje.
Izklopi firewall, izklopi antivirus, briši vse programe povezane z downloadanjem...
In počasi boš prišel do krivca.
Če v safe mode deluje ok, potem imaš neko aplikacijo zagnano, ki bdi nad mrežo in ti vse nadzoruje.
Izklopi firewall, izklopi antivirus, briši vse programe povezane z downloadanjem...
In počasi boš prišel do krivca.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | V sistem le v safe modeOddelek: Pomoč in nasveti | 680 (626) | Irukandji |
» | Internet problem win 7Oddelek: Pomoč in nasveti | 1578 (1417) | xine |
» | 2 graficni na laptopu/win8-helpOddelek: Strojna oprema | 759 (569) | mitkos |
» | [windows 2000] Recovery? Startup programi?Oddelek: Operacijski sistemi | 1146 (1099) | kixs |
» | problemi z diskomOddelek: Pomoč in nasveti | 1803 (1228) | OChack |