» »

Partis problem

Partis problem

Grizzly ::

Nisem imel kaj delat, pa sem si odprl account na Partisu in zdownloadal torrent, potem se mi je razmerje spremenilo na 0. Potem sem vse skupaj (tako film, kot torrent) prenesel na drugi računalnik in nastavil, da torrent uploada, medtem ko gledam film.
Takole, film se je končal, v bittorrentu mi piše da je uploadalo 40MB, na partisu pa se razmerje niti za decimalko ni spremenilo (niti upload mi ne spremeni). Imam pa bittorrent nastavljen na port 6882, na usmerjevalniku pa sem tudi nastavil preslikovanje.
A kdo ve, zakaj Partis ne spremeni stanje? Se podatki osvežujejo samo ob določenem času in moram počakat? Sem morda premalo uploadal, da bi bila razlika opazna?
  • zaklenil: bluefish ()

DeFacto21 ::

Jah, prvo kot prvo 40mb ni neki veliko uploada. Kar se pa tiče razmerja pri partisu, je pri meni podobno kot pri tebi, upload se ne osveži takoj, včasih traja tudi po par ur.

Vanadium ::

ce uporabljaš utorrent daš desni klik pa update tracker pa bi se moralo vidt, probaj kaki porn freeleach uporabit za popravitev statusa :P z njimi najhitreje popraviš

hojnikb ::

Ali pa uporabljaš javne trackerje in teh problemov nimaš ;)
#brezpodpisa

DeFacto21 ::

Ali pa greš na tpb in uživaš :)

hojnikb ::

Kaj pa je tpb druga ko javni tracker ...8-O
#brezpodpisa

DeFacto21 ::

Seveda je javni tracker. Moj komentar je bil mišljen za avtora te teme :)

Zgodovina sprememb…

floyd1 ::

Grizzly: Ne vem, kako se tej nastavitvi reče na tvojem torrent klientu (sam downloadam na Synology NAS-u), ampak mogoče imaš vklopljen "DHT". V tem primeru gredo tvoji uploadi (seveda tudi downloadi) "mimo" trackerja in se ne beležijo. Na Partisu in Blinku je to sicer bilo (svoj čas) tudi prepovedano in so te lahko zato banali, ne vem pa, kako je sedaj.

VelikiTun ::

DHT s tem nima veze. Če pa so si šalabajzerji na teh dveh trackerjih to tako razlagali, pa tudi OK.

floyd1 ::

Z vklopljenim DHT imaš dostop do torrentov direktno, mimo trackerja, tako je vsaj pisalo in tako tudi jaz to razumem. Se motim?
Nekaj pa drži (sprobano z moje strani) Ko sem imel vklopljeno (na Synology je to vklopljeno po "defoltu"), pa mi je kljub temu, da sem imel kar velik upload, le-tega ni zabeležilo na trackerju. Nikoli. Skratka - če razumem prav ali pa popolnoma brcam v temo s svojo razlago - to definitivno ima vpliv na tvoje razmerje.

ziga1990 ::

men je pa ratio zaštekal v eno razmeje in ga je držal neglede kok gb sm dol potegnu in tko sm imel 3 mesce zdaj je pa spet začel delat normalno in ni sluha o tistih gb-ih ki sem jih dol potegnu.
Ryzen 1700, 16gb RAM, GTX1070, NH-D15, Bequiet Darkbase pro 900

__jack__ ::

A še komu ne dela?

shadeX ::

men dela.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Kaj se je zgodilo z Mojblink-om ? (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
456254417 (103620) metalcamp1
»

problem prenosa torrentov na NAS strežniku synology DS 212j

Oddelek: Pomoč in nasveti
115202 (4866) mNeRo

Več podobnih tem