Forum » Pomoč in nasveti » utripanje monitorja!
utripanje monitorja!
white rabbit ::
utripanje monitorja!
ali se komu sanja zakaj mi mežika monitor?!!!!! Namrec pri zadnji uporabi racunalnika je bilo vse OK, nato pa sem odprl racunalnik in... Najveckrat mi utripa(ugasne in zopet odpre), ko sm na netu pri nalaganju strani. kaj bi lahko bil vzrok?
ali se komu sanja zakaj mi mežika monitor?!!!!! Namrec pri zadnji uporabi racunalnika je bilo vse OK, nato pa sem odprl racunalnik in... Najveckrat mi utripa(ugasne in zopet odpre), ko sm na netu pri nalaganju strani. kaj bi lahko bil vzrok?
- spremenil: V-i-p ()
Dr_M ::
kaj mate tok usi proti samsungu? jest mam samsunga ze ene 6-7 let starga pa se nikol ni blo nc narobe z njim.
jest sm preprican da ma kabl sfukan.ker pr men se isto dogaja,sam vem da je kabl precvikan.
jest sm preprican da ma kabl sfukan.ker pr men se isto dogaja,sam vem da je kabl precvikan.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Se je kdo kaj igral s corebootom ?Oddelek: Operacijski sistemi | 2050 (1752) | čuhalev |
» | The real NWOOddelek: Problemi človeštva | 1548 (1237) | Brane22 |
⊘ | kako do seksa (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 32493 (14108) | gulfstream |
» | DVI --> HDMI in FULL HD 1080pOddelek: Zvok in slika | 1987 (1164) | KoMar- |
» | Siemens dobavitelj 500.000 mobilnih WAP aparatovOddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 2258 (2258) | Jeebs |