Forum » Operacijski sistemi » Linux - bralnik kartic s certifikatom
Linux - bralnik kartic s certifikatom
Aston_11 ::
Certifikat na kartici rabim za par stvari in do USB čitalnika Omnikey 3121 s kartico dostopam preko VBoxa, v katerem imam nameščen Windows XP in to dela. Mi je pa jajc, da mi to ne dela v linuxu in moram z vsak jajc v XP-je. Kje in kako se sploh lotiti, da mi bo za začetek sploh čitalnik v linuxu (Ubuntu 11.10) našlo?
Aston_11 ::
Hvala, to mi je uspelo. Rabim še kaj, da bo prebralo/preneslo certifikat s kartice?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Aston_11 ()
andromedar ::
Nimam ubunta pri roki, ampak predvidevam da si že poizkusil vpisati "smardcard" v Ubuntu Software Center. Jaz sem vpisal to isto v Synaptic in mi vrže ven kar nekaj zadetkov. Na primer "scute".
Eh?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Format digitalnega potrdila za ProklikOddelek: Pomoč in nasveti | 2745 (2542) | branc |
» | Card reader v ubuntuOddelek: Operacijski sistemi | 898 (805) | Hayabusa |
» | Linux in podpora pametnim karticam ter ključkomOddelek: Operacijski sistemi | 2607 (2160) | aigmt |
» | Programje za poslovno E-bančništvo (Halcom & stuff) - nejasnostiOddelek: Programska oprema | 5161 (4494) | aigmt |
» | ActivIdentity in Linux (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 8394 (5707) | aigmt |